Feedback klanten dieren

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

HEALING OP AFSTAND dieren

HEALING het VOLBLOED RENPAARD D.

6d na de 1ste healing: D. gaat zeer goed, ze begint beter te verharen, wat een van de aanwijzingen was dat ze (letterlijk) niet goed in haar vel zat, dit is beter sinds maandag. Haar benen niet beter, maar zolang ze stand houdt dast belangrijkste (haar benen zwellen beetje op snachts dat kan wijzen op slijtage en baart ons een beetje zorgen!)

Ze heeft deze week gewerkt en ons aangenaam verrast, als die nog kan groeien in potentieel zal ze ons nog paf doen staan. Ze is op korte tijd ( een week ongeveer) ongelooflijk veel veranderd, ze is uitgezet, kheb ze nog nooit zo mooi gezien. super.

Kvind ze sinds deze week ook wat minder stijf als ik ze smorgen uit stal haal, ze stapt beter door.

12d na de 1ste healing: D. is machtig ___ kheb ze nog nooit zo gezien in twee jaar tijd en de benen van V en D zijn deze week enorm verbeterd, alletwee op dezelfde dag :D

14 d na de 1ste healing: is ze wel enorm veranderd fysisch, ik heb een ander paard ! het is puur genot om met D te mogen rijden.

ze is idd nog steeds wat afgesloten (poep naar de deur, zenuwachtig, draaien) en idd koppig :D

op werkniveau is ze echter prachtig geworden ...

dikke merci xxx

HEALING op het VOLBLOED RENPAARD S.S.

top ! ik herken alles uit je verslag en al zeker wat je schrijft over haar weerstand tegen mannelijke trainers.

ik ben waarschijnlijk de eerste of een van de enige vrouwen die haar zal trainen, kheb er nog nooit mogen mee rijden omdat ze zo moeilijk is en zoveel kracht heeft

en ik dacht dat uiteindelijk moet dat een vrouwenpaard zijn, die gaat dat apprecieren en kheb gelijk gezien uw rapport :D

mijn bedoeling is om enkele weken zelf met haar te werken, van nul af aan, het rapport geeft me gelijk :)

ik hou je op de hoogte

 

Hallo Isabelle

De healing bij mijn paard slaat blijkbaar zeer goed aan. Ze is al stukken beter en afmaken zal niet nodig zijn. Ik ben supergelukkig. en ik zou graag nog een tweede healing boeken voor haar.

Dikke merci, het is een pak van mijn hart.

Groetjes Laurence

Noot: het betreft hier een paard met botproblemen waardoor ze mank staat.

De dag na de tweede healing springt ze over het hekken en is ze vol energie. Er is geen breuk of mank lopen na die sprong want normaal gezien mag ze niet meer springen met haar botproblemen.