feedback kinderen

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

ISA HEALING OP AFSTAND bij kinderen
AANRADER de groepshealing 2x per maand met volle en nieuwe maan


Sander is een jongetje van 2 weken die op een gespecialiseerde ziekenhuis- afdeling in Leuven lag met hart, ademhalingss en long problemen. Een dag na de geboorte werd hij geopereerd. Twee dagen later kreeg hij zijn eerste healing, verbeterde zijn ademhaling en sloeg de borstvoeding aan.

Na een paar dagen echter waren er grote problemen met zijn wond (8cm) die zwaar veretterde. Hij ging snel achteruit en het 17-koppig doktersteam vond geen enkele oorzaak. Na de 2de healing stopte de verettering en 5 dagen later kregen de ouders het verlossend bericht dat Sander klaar was om mee naar huis te gaan.

UPDATE: Sander is nu 1 jaar en de dokters spreken van een wonder. Zijn ene long is wat kleiner maar vult mooi de borstkast en hij kan vol doorademen nu.

 

Hallo Isabelle

Ik ben zo blij met wat je voor kleindochter van 18 maand hebt kunnen doen. Ze was zo mensenschuw en nu is zij precies aan het openbloeien. Voor de andere kleindochter van 4 jaar idem, ze slaapt nu veel beter, is minder bang en legt veel gemakkelijker contact met de buitenwereld.

Hartelijk dank, Klaartje

 

Hoi Isabelle

Wat een geluk dat jij op ons pad gekomen bent. Mijn zoon van 10 jaar is na zijn 4 healingen serieus aan het veranderen. De overprikkeling kan hij meer hanteren, hij komt beter op voor zijn mening, zijn hoofdpijnen en fysieke klachten zijn zo goed als weg. Hij is stukken rustiger en ook naar mijn ex toe merk ik grote verandering. Het blijft een typisch HSP kind maar met je tips en healingen is het alsof hij eindelijk meer thuiskomt in zijn lichaam.

Dankbare groet Greet.

 

Lieve Isa

Ik ben je zo dankbaar dat je mijn zoontje van 5jaar ertussen wou nemen. Na 4 dagen ziekenhuis met zware nierproblemen en geen zichtbare verbeteringen was jij mijn laatste redmiddel. Je hebt hem s'avonds nog een healing willen geven en de dag erna was er heel veel verbetering zodat we hem 2d later al terug mee naar huis kregen. De 2de healing na 8d zag ik dat hij fysiek weer helemaal ok was.

Hartegroet, Linda

 

Hallo Isabelle

Ik stond eerlijk gezegd sceptisch tov je werk maar ben heel blij het toch gedaan te hebben. Mijn zoontje is helemaal veranderd en wordt nu niet meer gepest op school. Hij praat meer, is vrolijker en staat nu ook meer open voor sport of zelfs chirowerking. Het is een gans ander kind.

Super blij nu dat jij op ons pad gekomen bent.

Grtsjes Héléna

 

De osteopate merkte bij de 2 laatste behandelingen bij mijn 9 jarige kleinzoon, op dat zijn darmen wat sterker en béter aanvoelden. Deze bevindingen schrijf ik al te graag toe aan ùw tussenkomsten, lieve Isabelle, waarvoor nogmaals mijn intens--warme dankbetuigingen!!!