13 kristal chakra's

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

 

13 kristal chakra

 

De 13 chakra's activeren en balanceren

 

IHet is nu heel belangrijk om de 13 chakra's te activeren en in balans te brengen. De huidige energie schept heel veel kansen voor versnelde groei.

 

 

 

De 13 chakra's

In 1996 werden de zes aquariuschakra's weer binnen het bereik van de mens gebracht. Hiermee krijgen we de nodige tools; om ons kosmisch kleed weer aan te trekken.

 

Daar waar de aardemens leefde voor zichzelf, evolueert de kosmische mens naar een dienstbaar zijn aan zijn medemens, de aarde en de schepping. Dit kan hij door zijn dertienvoudig bewustzijn.

 

Vissentijdperk en watermantijdperk

De mens in het vissentijdperk kwam tot bewustwording door te leren overleven. Na het overleven kwam het leren communiceren om van hieruit te leren zich te verbinden. Hij leerde een sterk individu te worden en door deze klemtoon op het ego, dacht hij dat het ego het middelpunt van de wereld is.

 

In dit Aquarius-tijdperk zal juist dit ik-bewustzijn vanuit het kleine ego transformeren naar een zielebewustijn. En ipv dat er eerst het individu was en dan de groep, zal nu de hogere ik zich gaan verbinden aan de groep.

 

Via een bewust nu activeren van elke chakra en deze te verbinden met de andere, zullen we ons sneller bewust worden van onze hogere IK en hoger bewustzijn.

 

Machtstructuren vissen-& waterman tijdperk

Het verschil tussen de machtstructuren vanuit het Vissen-tijdperk en het Aquarius-tijdperk ligt in de authentieke macht.

Authentieke macht is een stille, zeer grote kracht, die niet met de mens individueel te maken heeft, die niets voor zichzelf vraagt, maar is een macht gedragen door wederzijds respect en liefde. Die steeds vanuit het gezamenlijke doel en het hoogste goed van allen, zijn plaats in zal nemen. Exit eigen gewin of eigenbelang. Van zodra elk van ons authentiek in het leven staat zal al onze onmacht verdwijnen.Dan zal er terug een het zich verbinden zijn aan de groep vanuit vrijheid ipv uit overlevingsdrang.

 

Activatie van de kristalchakra

Dit gebeurt via 2 groepen op afstand

GROEP 1 VM, afstandshealing per chakra 1x per maand

telkens de dag voor volle maan, start 11/02 Dit is voor die mensen die al een poosje bewust bezig zijn met zelfgroei.

GROEP NM, afstandshealing per chakra 1x per maand,

telkens de dag voor nieuwe maan, start 25/02. Dit voor de mensen die voor wie alles nog heel nieuw is.

 

Prijs per chakra groepshealing 45€, bij inschrijving ontvang je de data waarop de groepshealingen doorgaan. Inschrijven via email