F.A.Q. / vragen ISAhealing

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

Wanneer een ISA healing

 • bij alle mogelijk emotionele en fysieke problemen
 • bij botbreuken en botproblemen
 • hernia en andere rugproblemen
 • fantoompijnen
 • fybromyalgie
 • CVS
 • net voor en na een operatie
 • angsten
 • huidproblemen
 • hartproblemen
 • schakels, bekken, rug terug rechtzetten
 • depressie
 •  

 

 

ISA HEALING

F.A.Q.

 

 

 

 

Hoe weet ik wat jouw energie is, aangezien er nog mensen zijn met dezelfde naam als jij?

Dit is niet zo gemakkelijk uit te leggen. Wanneer jij contact met mij neemt, via gelijk welk kanaal, is er direct een energiestreng van jou naar mij. Wanneer ik dus jouw naam benoem gaat die streng trillen. Ook al moest ik 2 mensen in de praktijk hebben met dezelfde naam, dan nog zou het geen probleem zijn. Want enkel de naam is hetzelfde. De mens achter de naam is compleet anders en uniek. Elke energiestreng is voor mij uniek. Een fout is onmogelijk.

 

Ik ben niet thuis dan of ik ben aan het werk. Hoe gaat het dan? Moet ik me afstemmen of zo?

Jij hoeft niks te doen, het is je ziel die via mij werkt. Ik heb enkel je geboortenaam (meisjesnaam bij dames) nodig. Jij doet wat je anders normaal zou doen, werken, op reis zijn, lummelen, spelen, slapen, ... Probeer enkel zeker 4 glazen water te drinken gedurende de dag. Normaal geef ik de healingen s'morgens vroeg. Pas in het verslag lees je hoe laat jij je healing aangereikt kreeg.

 

Wat is het verschil tussen een coaching en afstandshealing?

Een afstandshealing is meer op het niveau van ziel/dna/vorige levens en de uitstroom ervan naar wat je nu blokkeert. Coaching is inzichten & antwoorden krijgen en healing op persoonlijke thema's en huidig leven. Hier help jij zelf ook mee, meestal via geleide visualisaties. Je hoeft niet te kunnen visualiseren want ik krijg de beelden door die je ziel doorseint als jij ze niet kan oppikken en zo kan ik je erin begeleiden

 

Isabelle, ik zie het bos door de bomen niet. Je volledige aanbod spreekt me aan. Wat adviseer je me eerst?

Altijd eerst starten met de 3 basis ISA healingen dit omdat ik daarmee de meeste belasting die je momenteel remt kan wegnemen. Je mag een coaching sessie erbij nemen na de 1ste healingen. Na de 3 basis healingen kan je verder zelf verder aan de slag te gaan of je kan verdiepen met de chakra reeks of de atlascorrectie. De bloedlijnhealingen zijn heel interessant als er grote problemen zijn met vader of moeder of er zware thema's op de bloedlijn rusten.

** Een aanrader is zeker de 2 wekelijkse groepshealing. Telkens bij volle en nieuwe maan zodat je emotionele en fysieke systemen op die manier veel meer van de krachtige ascentiefrequenties kunnen opnemen met veel minder weerstand of ongemakken. Zo hou je je energieniveau ook gelijkmatiger en hoger . Via het verslag lees je dan de thema's en werkpunten.

 

Healingen doen mensen niet op eigen kracht, kreeg ik als vraag van een klant.

Je bedoelt dat ik of een ander het voor je doet? Dat is ok, je hoeft niet alles hier alleen te doen. Jouw deel is het verantwoordelijkheid nemen voor je eigen keuzes. Als je een keuze gemaakt hebt mag je binnen die keuze hulp vragen aan een ander. Vb met de healingen ruim ik op, zodat je meer ruimte krijgt op je pad en minder balast of een lichtere rugzak meedraagt, waardoor je sneller vooruit kan. Is er dan nog eens een rotsblok op je pad, is er maar eentje meer te beklimmen en zal het sneller gaan omdat je rugzak lichter is. Daardoor zal je ook andere wegen kunnen ontdekken.

 

Beklijft het effect dan of vallen mensen op den duur weer terug in hun oude energetische patronen? Nee ze kunnen onmogelijk terugvallen, daarom dat ik met 3 basis sessies werk. Er is met de healing een grote optilling, dan dijt dat terug wat uit en na 2 weken val je terug op een nieuw stevig niveau. Iets lager dan na de healing maar hoger dan voor de healing. Zo kan ik een gefundeerde opbouw garanderen. Je kan dan nog problemen ontmoeten maar door de opkuis zijn er minder ijkingspunten (is als een magneet) en blijven de problemen minder diep en lang plakken bij jou. Om beeldspraak te gebruiken. Je leven is als een witte keukenvloer. Je kookt en loopt erop en als je nooit poetst wordt het een vuile, kleffe boel. Wanneer je dan moet poetsen is het een titanenwerkje. Als je echter regelmatig poetst zal het sneller verlopen en ook minder energie van je vergen. Zo is het met de healingen. Met de healingen poets ik je vloer zodat jij de volgende keer vlotter en sneller kan werken. Omdat het vuil weg is , is er ook geen plakpunt meer. Dus als je na de healing weer een oude situatie tegenkomt zal jij er anders mee omgaan en die sneller kunnen loslaten en plaatsen. Daar waar je anders maanden en jaren in een oud patroon kan blijven draaien.

 

Mijn 2de vraag heeft te maken met mijn eigen achtergrond in de pranic healing en magnetisme. Zoals je vorige keer zei, het energielichaam reageert sneller dan het fysieke lichaam. Voorheen dacht ik dat dit zo’n 3 dagen duurde, jij hanteert 2 weken, hoe kijk jij daar tegenaan?

Volgens mijn ervaring met de klanten komt het lichaam idd een 2-3tal dagen later te reageren. HOe meer weerstand en verwachtingen hoe langer de reactie nood van het lichaam. Dat kan oplopen tot 7 dagen. Met de ISAhealing werk ik op alle niveau en kreeg ik door dat er 2 volle weken nodig voor de integratie van alle niveau's. Ik merk heel goed hoe waar dat is bij mijn klanten. Na 2 weken is er als het ware een kleine terugval tot op het niveau waar alle systemen van de klant versmelten. Dat is dan een door het hele systeem gedragen nieuwe structuur. De 3de week is dan een verderzetting van dit nieuwe niveau (dat schommelt dan niet meer).

 

Ik heb niet zoveel gemerkt van je healingen, hoor jij dat nog van klanten?

Ik hoor het zelden maar als ik de klant dan vraag om eerlijk en buiten zijn gestelde verwachtingen te kijken naar zijn /haar leven, geven ze idd schoorvoetend toe dat ze zich lichter voelen, dat hun omgeving hen vertelt dat ze er anders uitzien of dat er iets veranderd is bij hen, dingen verlopen soepeler. De valkuil is hier dat je een verwachting had van de healing, een soort toverstok dat alles in één klap zou goedmaken in je leven , maar zo werkt het niet. Je ziel zorgt er voor dat je niet sneller gaat dan jouw groei en toestand mogelijk maken. Je groei moet je funderen en zelf aanpakken. Ik kan wat opruimen en wegen openen maar ik kan niet verder leven in jouw plaats. Leven en groeien is als ee ui, ring per ring ga je vooruit. Met de healingen kan je soms 2 of 3 ringen in 1 keer vooruitspringen maar dat bepaalt je ziel.

 

Werken de healingen voor iedereen?

Voor iedereen die op mijn pad gezet wordt JA, want anders zou je ziel je niet op mijn pad brengen.