atlas correctie

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

Healing

Atlas correctie

 

 

Een effectieve en veilige methode voor ziektepreventie en zelfgenezing.

 

De Atlas

 

Bij veel mensen is de Atlas (= 1ste nekwervel) verschoven. De atlas draagt als het ware je wezen. Een verschuiving kan gebeuren tijdens de geboorte door forse manipulaties aan het hoofd of tijdens jouw leven vanwege een "foute" beleving (= het jezelf klein houden, geen nee durven zeggen,....) . Maar ook door een val, een hersenschudding, een whiplash, een verkeerde houding tijdens een operatie of chronische psychische stress kan een verschuiving van de Atlas ontstaan.

 

De Atlas is de bovenste halswervel waarop het hoofd rust. De Atlas draagt niet alleen het hoofd maar zorgt ook voor de ophanging, de balans en de controle van de wervelkolom en het skelet.Verder sluit de Atlas aan op twaalf hersenzenuwen, halsslagaders, lymfevaten en het stromen van het hersenvocht. Als de Atlas niet juist staat zal er een vernauwing ontstaan waardoor deze structuren onder druk komen te staan hetgeen kan lijden tot diverse fysieke en psychische klachten.

 

Bij heel veel huilbaby's is een verschoven atlas vaak het grote probleem. Als de schedel van een baby bijvoorbeeld te weinig ruimte heeft gehad in het geboortekanaal, kan hoog in de nek een soort overdruk of spanning ontstaan. Deze druk in de nek kan gevolgen hebben voor de hersenzenuw. Die prikkelt weer een groot deel van het spijsverteringssysteem, waaronder de darmpjes. Als de blokkade is opgeheven, krijgt het lichaam zijn vrijheid terug en is het extreme huilen meestal voorbij.

 

 

De Atlas spiritueel energetisch

 

De chakra's zijn de energetische punten die je fysieke lichaam voeden. Je 1ste chakra staat voor het potentieel dat de kosmos via jouw ziel hier in de materie wil laten wortelen en vormkrijgen. Daar wordt je gevoed met de aarde energie.

Als jij jezelf of deze incarnatie afwijst rem jij jouw zielekracht of indaling door het verschuiven van je atlas.

Durf jij nooit nee zeggen omdat jij enkel de lieve vrede wil bewaren, dan zal jij je atlas krampachtig vastzetten

Je atlas is je energetische wortel verbonden met jouw persoonlijke fysieke structuur. Je ziele energie komt binnen langs je kruin 7de chakra en stroomt zo door je syteem (nekwervels en ruggengraat) naar moeder aarde. Het voedt dus je fysieke/energetische wezenlijkheid. Onze nekwervels en ruggengraat, is ook het kanaal waardoor de kundalini kan stromen dus als je atlas of 1ste nekwervel niet ok is is je kundalini (levensenergie en kracht) ook verstoort.

 

Wat wil een verschoven atlas jou metafysich duidelijk maken?

Hij vertelt je dat:

- je ware ik verscholen leeft

- je teveel de anderen wil behagen

- je niet rechtuit jezelf wil of durft te zijn

- je van jezelf en je leven vlucht in angst

- je door die verwijdering van wie je ech bent, oppervlakkig gedrag toont en je bezighoudt met onbenulligheden.

 

De atlast healing zal ervoor zorgen dat je terug contact zal maken met de stevige basis in jezelf en dat je daarop je leven zal bouwen ipv op angst en het je laten dirigeren of de les spellen door anderen. HIerdoor zal je zelfgenezend vermogen en extra energie terug geacitveerd worden in je leven.

 

Lichamelijke klachten die optreden als gevolg van een scheefstand van de Atlas zijn divers, zoals bijvoorbeeld:

 

–Hoofdpijn, of Migraine

–Nekpijn, Stijve nek, Whiplash

–Doorbloedingsproblemen

–Oog en oorklachten, w.o. scheelzien, loensen, ziekte van Menière, oorsuizen en gehoorklachten

–Kaakproblemen

–Spraakproblemen (stotteren)

–Evenwichtsproblemen

–Schouderklachten

–Maagklachten

–Darmproblemen, obstipatie

–Alle rugpijnklachten (Spit, Hernia)

–Scoliose

–Pijn in het heupgewricht

–Geblokkeerde wervelkolomzenuwen

–Kniepijn, meniscusproblemen

–Beenlengteverschil door bekkenscheefstand

–Holvoeten, hamertenen, koude handen/voeten

–Chronische vermoeidheid

–Allergie, hooikoorts

–Fibromyalgie

–ADHD/ADD

 

Impact van de healing atlascorrectie

 

Op verschillende niveaus kunnen na de Atlascorrectie veranderingen ontstaan.

 

Op mechanisch vlak: Een betere houding: een scheve atlas kan bekkenscheefstand en beenlengteverschil tot gevolg hebben waardoor je meer energie zal hebben.

 

Op psycho-emotioneel vlak: Er komt meer ontspanning, omdat het lichaam oude kwalen en trauma’s kan loslaten door de correctie. Beter slapen en minder reageren vanuit angst en stress. Je lichaamscellen kunnen terug gevoed worden door de kundalini waardoor trauma uit de cel geheugens kunnen sneller losgelaten worden.

 

Op energetisch vlak: De hypofyse en de chakra’s hebben belang bij een correcte stand van de Atlas. De hypofyse, o.a. verantwoordelijk voor de afgifte van hormonen, ligt op de middenlijn van het lichaam. Afgifte van hormonen kan bij een Atlasscheefstand verstoord worden en dit kan weer lichamelijke klachten tot gevolg hebben. De atlas ligt pal op het energiekanaal van het hoofd en de daaronder gelegen energiecentra.

 

Bestaat uit 2 sessies met 2 weken tussen

 

Wanneer ik die atlascorrectie doe voel ik heel goed de impact op je volledige zijn en lichaam. Ik voel de spanningen in hoofd en disbalans in het bekken verdwijnen. Het is alsof je dan echt op de kaart gezet wordt.

In de tweede sessie werk ik in 95% van de gevallen op de verhouding atlas -plexus solar/lever. Het is voor mij hierdoor overduidelijk dat er veel woede, onmacht en irritatie gemoeid gaat met de atlasscheefstand.

 

FEEDBACK KLANTEN

 

Hallo Isabelle,

De atlascorrectie was een heel boeiende, intense ervaring. Het is net alsof ik er meer ben, ik ben me precies meer bewust van mezelf. Minder druk in mijn hoofd en een soort gemakkelijker ook stappen zetten. In het bekken gebied voel ik op de één of de andere manier verandering, ik kan het niet goed duiden.

Het het als vrij intens ervaren maar nu stroomt alles precies beter.

Ben heel blij dat ik je site ontdekt heb.

Van harte dank,

Christina

 

Hallo Isabelle,

Op de één of de andere manier kom ik nu gemakkelijker voor mezelf op in die zin dat het spontaan gaat. Ik moet er geen moeite voor doen. Het is net alsof ik meer contact heb met mijn innerlijke essentie en minder getriggerd wordt door de buitenwereld. De buitenwereld raakt me minder, hun oordeel is minder belangrijk geworden.

Fijne gewaarwording en een grote verbetering in mijn leven.

Mooi werk, dank

Bruno

 

Hallo Isabella,

Bedankt, ik was de healing vergeten en middags, werd ik zoo moe, kreeg keelpijn en hoofdpijn, wat de volgende dag weer weg was. Mijn nekpijn is eigenlijk weg kan ik wel zeggen.

Ben hier vaak voor naar de chiropractor geweest, maar komt steeds weer terug….jij doet wonderen :)

Jij ook heel fijn weekend, lieve groet Marja

 

Hallo Isabelle

Het positieve resultaat van deze sessies is vooral psycho-emotioneel: ik merk bij mezelf op dat ik veel meer dan vroeger voor mezelf opkom, mee zelfvertrouwen heb, minder gestresseerd ben, minder angstig... dus op dat vlak voel ik zeker een duidelijke verandering.

Bedankt alvast voor uw steun en goede raad.

Dankbaar,

Paul

 

Dag lieve Isa,

Ik voel, sinds de eerste sessie Atlashealing, mijn lichaam meer, met name mijn buik. Beter geaard. Het was ook bijzonder. Ik kom al heel lang bij acupuntuur en zij zei, er is iets vreemds, je hebt geen tekort aan aarde zoals anders.

Heel veel liefs,

Carolien

 

Hi Isabelle,

Als ik mij niet vergis heb je gisteren bij mij een eerste atlascorrectie gedaan. Ik weet niet of je het fijn vindt om feedback te krijgen, maar ik vond het wonderlijk en wil het graag met je delen. Ik ging om 8.55 zitten voor mijn ochtendmeditatie. Kort daarna nam ik een ijskoud gevoel in mijn nek waar. Een ijsstraal was gericht op de atlas ter rechterzijde de andere rondom de 4de nekwervel, ik denk dat het gevoel wel zo’n 10 min heeft aangehouden alvorens het weer afnam. De rest van de dag was ik behoorlijk eufoor. Ik voelde spanning vrijkomen rondom de rechterschouder en later op de dag ook de heup en rug. Vannacht ging het uitbalanceren door en vandaag ben ik emotioneel wiebelig en merk ik dat ik het rustig aan moet doen om het system te laten wennen aan deze Nieuwe stand van zaken. Wordt vervolgd..

Hartengroet, Irma

De 2de sessie van de atlascorrectie

Hi Isabelle,

Dat het best heftig is allemaal. De dag van de healing werd ik ‘s middags ontzettend moe en grappig genoeg was de rugpijn de volgende dag inderdaad zo goed als verdwenen. Wederom wonderlijk!!

Wederom bedankt voor je mooie en uitzondelijk dienstbare werk.

Hartengroet, Irma

 

Lieve Isa,

Ik ben sinds de atlashealing geheel in mijn buik en voel mijn lichaam steeds beter. Ik voelde zelfs vanavond voor het eerst tijdens de Qi Gongles dat daar waar beweging is, geen stress is. Dat was heel bijzonder om zo te ervaren. Ik ben je zo dankbaar.

Heel veel liefs, Caroline

 

Hoi Isabelle!

Bedankt voor de atlascorrectie, voel hem heel intens! Rustig opnieuw uitbalanceren voordat ik weet wat voor impact. Straalt door naar allerlei punten in mijn lijf, met name rechterheup, knieën, benen en voeten. Zoals je toen mailde kreeg ik immuniteitsproblemen, dat wist ik al langer diep vanbinnen, maar met elk groeiend stukje bewustzijn weet ik pas hoeveel en kan ik alles aan elkaar linken! Ik voel voor mijzelf maar zonder medelijden en vooral dankbaar dat ik nu wel mijn verantwoordelijkheid neem en wat leer ik veel de laatste tijd veel dankzij je healingen en coaching!

Hartelijk dank Monica

 

Hallo Isabelle

Sind de healings heb ik dingen waar ik langer (onbewust) mee wilde stoppen maar niet als optie zag, heel snel losgelaten (doordat het persoonlijke en de drama weg was.)

Hartegroet, Monique

 

Isabelle

Ik heb heel veel energieverplaatsing gevoeld in mijn lichaam die dag. Mijn rug-, nek-, voet- en schouderpijn zijn al verbeterd. Ik hoop op nog meer voor mijn tweede sessie en zie ernaar uit!

Vg

Lien (1ste sessie)

Dag Isabelle

Ik ben van mijn rugpijn verlost, eindelijk na 28 jaren. Na mijn 2 auto ongevallen was ik gedurende 28j nooit meer zonder pijn... Jij kunt echt iets! Kun je nog iets voor mij doen? Er zijn nog andere klachten die nog niet opgelost zijn, misschien de gewone ISAhealingen nu? Alvast hartelijk bedankt! Lien (2de sessie)

 

 

Contact nemen?

Klik onderstaande mail knop, dan opent zich in jouw emailprogramma op je pc, een nieuwe email.

 

Vanwege de spam-problematiek is het wat omslachtig maar mijn email adres is

 

isabelle (apestaartje)isahealing.eu