ISA healing distance

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

ISA HEALING

 

De ISA healing is een heel krachtige nieuwetijds healing op afstand, die ik spontaan doorgekregen heb. Sommige klanten noemen het biomedische decodering, reconnection, (f)luisterkind methode, ..., ik noem het ISAhealing .

Leren begrijpen wat speelt in jou is een belangrijke sleutel naar genezing.

 

 

Ja zeggen tegen jouw tranformatie en healing!

De ervaring leert dat ik een soort transformator ben. Je ziel brengt ons in contact omdat je nu voor een grote transformatie staat die ik mag helpen vormgeven. Je bent nu klaar om je blokkades en angsten, die je weghouden van je ware kracht, los te laten. Je innerlijke kind wil gehoord worden. Helemaal je authentieke zelf zijn,het wie en wat je echt bent. Let wel enkel mensen die al heel wat zelfwerk achter de rug hebben kunnen deze krachtige transformatie nu aan.

 

Omdat mijn werkwijze spontaan tot mij gekomen is, past die niet in één van de reeds gekende werkwijzen. Ik werk enkel vanop afstand omdat je weerbarstige ego dan niet kan storen.

 

Jouw originele blauwdruk herstellen

Healing op afstand is mijn specialiteit is. Mijn gave heeft zich spontaan gemanifesteerd anno 2014. Ik neem je blokkades , zowel fysiek als emotioneel , over in mijn eigen lichaam en kan je zo verlossen en verlichten zodat je zielezelf de nodige ruimte krijgt. Ook botbreuken en wervels worden rechtgezet en veel meer kan je lezen bij de 5 pagina's klantenfeedback Je ziel leidt me in dit proces.

*** De ISAhealing op afstand werkt op niveau van ziel/vorige levens en je DNA.

 

Ik ben een transformatie-coach en niet medisch geschoold en mag geen medisch advies geven. Wel is het zo dat vele van mijn klanten hun medicatie snel kunnen afbouwen of zelfs loslaten omdat de oorzaak van een ziekte altijd energetisch is door verkeerde denkpatronen. Als je medicatie neemt zorg dan voor contact met een arts-homeopaat die inzicht heeft in energetisch werk. Ik adviseer om de energiepleisters www.pijnvrij.eu te gebruiken voor en na de healing omdat die ervoor zorgen dat er minder fysieke ongemakken optreden na de healing. Het lichaam moet na een healing zijn nieuwe balans hervinden na het loslaten van de blokkades.

Ik krijg vaak de opmerking van klanten, dat ze al dingen voelen veranderen vanaf het moment ze de healing boeken.

 

Welke healing eerst kiezen?

Altijd eerst starten met de basis ISAhealing en dan de thema healingen. Ideaal is de 3 basis isahealing met max 3 weken tussen gecombineerd met 1 coaching. De isahealingen is op niveau van je ziel en vorige levens, de coaching is advies, antwoorden krijgen en healing op persoonlijk niveau.

 

Voordelen van een ISA healing

- werkt ook voor de non-believers en mag je aanvragen voor anderen

- is op afstand dus kost je geen moeite

- geen moeilijk vragen beantwoorden of door pijnlijke emoties moeten gaan want je ziel leidt me

 

 

 

WERKING ISA HEALING

 

 

Eerst maak ik contact met de schepper van alles wat is en alles wat bestaat. Dan stem ik me af op jouw energie via je geboortenaam, meisjesnaam voor de dames.

 

Alles is verbonden met elkaar waardoor ik je kan voelen

Alles wat is, is ooit ontstaan uit die ene bron. Omdat jij en ik, ook een stukje van die bron zijn kan ik gemakkelijk contact maken met jou . Jij en ik zijn één, ik stap dus in onze éénheid en zo kan ik voelen waar jij vastgelopen bent en waar jij pijn hebt.

 

Eénmaal ik contact heb met jouw energieveld (aura) voel ik jouw blokkades als spanningen en pijnen in mijn eigen lichaam. Op het moment dat ik je pijnen, spanningen en blokkades voel kan ik ze voor je loslaten.

Elk lichaamsdeeltje is verbonden met een emotie - levensgebied en zo kan ik verlichting en healing brengen fysiek en emotioneel De pijnen ervaar ik dus zowel in je chakra's, meridianen , lichaamsdelen als organen. Er wordt zelfs gewerkt op je organen die operatief bij je verwijderd werden, want energetisch zijn die nog actief in je lichaam (cfr fantoompijnen).

 

De problemen ontstaan omdat je geen contact meer hebt met je ziel. Omdat ik me terug in contact stel met je ziel, heb ik ook toegang tot je volmaakte blauwdruk. Zo helpt je ziel me, om jou terug op de triling van je volmaakte blauwdruk te brengen.

 

Daar onze emoties de triggers zijn die onze gedachten sturen, neutraliseer ik ook de oude trauma's. De herinneringen blijven bestaan maar zijn nu neutraal, want alles wat je ooit meemaakte nu en in vorige levens ligt opgeslagen in je cellen en DNA.

 

HEEL BELANGRIJK

Een blokkade of ziekte is een manifestatie van tijd, dus de healing heeft ook tijd nodig om die manifestatie laag per laag te demanifesteren. Het is onmogelijk en veel te belastend voor je lichaam om alle chakra's en de fysieke blokkades in 1keer te healen. Het is belangrijk dat je lichaam de ruimte krijgt om zich aan te passen aan:

- de verhoogde trilling

- het hernieuwd stromen van je energie

- vinden van een nieuw energetisch evenwicht en balans

 

De eerste 4-7 dagen kan je de werking van de healing ervaren.

- Ofwel ga je je super voelen

- ofwel ga je geplaagd worden met ongemakken. Hoe meer controle je wil houden, hoe meer verwachten je hebt hoe meer je richting ongemak gaat (depri, moe, twijfels, angsten);

- drink de dag van de healing ZEKER 3 glazen water rond 10u en 1.5 l die dag !!!

 

Ideaal is als je de healingen combineert met de revolutionaire energiepleiters

 

De valkuil van je verwachtingen

Hoe meer verwachtigen je ego heeft, hoe meer weerstand en ongemakken je zal ervaren. Laat het healingsproces gewoon zijn werk doen en achteraf zal je duidelijk de verandering ervaren. Je ziel weet perfect wat jij nu nodig hebt.

 

Ik boek idd soms spectaculaire resultaten maar eigenlijk moet je een healing als volgt bekijken. Zie jezelf als vleugellam omdat je arm in het ego-gips zit. Je schenkt steeds aandacht aan dat ongemak waardoor je het voedt. Eénmaal het gips verwijderd vind je het zo normaal dat je weer vlot en vloeiend je arm kan gebruiken. Wel met een healing verwijder ik het gips. Stel dus zo min mogelijk verwachtingen naar wat je wil veranderen en stel je gewoon open zodat je kan merken waar de veranding in je leven vorm krijgt. Als je met je oude focus steeds naar de verkeerde kant opkijkt zal je nooit zien wat er van de andere kant komt. De veranderingen gebeuren onmerkbaar vloeiend. Zie feedback van klanten

 

Vragen over de ISA healing

 

Verloop van een healing op afstand

 

We maken een afspraak en de dag zelf geef ik je normaal s'morgens je healing. Je weet niet hoe laat dat verneem je achteraf. Een afstandshealing werkt bij IEDEREEN en wordt zelfs als krachtiger ervaren.

Zelf hoef je niks te doen, doe gewoon wat je normaal zou doen en stel GEEN verwachtingen. Overgave en loslaten alle controle.

 

 

Hoeveel ISA healingen zijn er nodig?

 

Voor een maximaal resultaat minimum 3/4 sessies met best max 3weken tussen. Ik kan onmogelijk toveren met 1 sessie. Het healen gebeurt dus in een 3-tal fases.

De 1ste fase is het topje van de ijsberg dat ik verwijder.

De 2de fase is de ijsberg zelf die ik verwijder,

De 3de fase is de consolidatiefase van je nieuwe trilling en vibratie.

 

Ideaal is als je de ISA healingen combineert met 1 coaching geprek omdat na de healingen jij terug vorm geeft aan jouw leven. Met nieuwe inzichten ga je BEWUST nieuwe keuzes gaan maken en versterkt je de verlichting gebracht door de healingen.

 

Diepe 2 maandelijkse ondersteuning voor spotprijs

 

Wil je comfortabel door de huidige transformaties kan je deelnemen aan de 2x maandelijkse groepshealing op afstand, telkens met volle en nieuwe maand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer een ISA healing

 • bij alle mogelijk emotionele en fysieke problemen
 • bij botbreuken en botproblemen
 • hernia en andere rugproblemen
 • fantoompijnen
 • fybromyalgie
 • CVS
 • net voor en na een operatie
 • angsten
 • huidproblemen
 • hartproblemen
 • schakels, bekken, rug terug rechtzetten
 • depressie
 •  

Feedback klanten

Hallo Isabelle

 

Duizendmaal dank voor wat je voor me gedaan hebt.

 

- Na de eerste healing heb ik mezelf volledig kunnen herpakken waardoor ik oa een grote financiële meevaller kreeg en als bonus een lang begeerde klant die eindelijk klant werd.

 

- Na de 2de healing was er het wonder van mijn been. Toen ik jockey was werd mijn been verbrijzeld en er was de keus tussen amputatie of met pijn leven. Een prothese werd verworpen omdat die maar 10-15j meegaan en een tweede prothese voor mij onmogelijk was omdat mijn bot niet sterk genoeg was. Ze hebben mijn been zo goed mogelijk gereconstrueerd met bouten enz doch ik leefde al 20 jaar met grote pijnen. Echter na jouw 2de healing was ik voor de eerste keer in 20 jaar PIJNVRIJ. Dat is voor mij echt een wonder, is super.

 

Dikke merci.

Alexander

 

 

 

Hoi Isabelle,

Wij hebben de laatste 10 jaren klap op klap gehad van onze medemens.

Ons geloof en vertrouwen in de mens is nu tot een nul-punt gezakt.

Je had het al gemerkt met de healingen. En je hebt er al aan gewerkt.

Maar mocht je nog van alles "voelen" dan weet je dat er weer iets gebeurd is.

Het mooie is wel, dat ik de afgelopen 10 jaar altijd ongeveer 2 dagen

na een klap lichamelijk doodziek werd. Hoofdpijn, misselijk, overgeven.

Een jaar geleden ben ik al eens naar een kinesiologe geweest en van haar

heb ik allerlei drukpunten leren masseren. Na het 3e bezoek aan haar waren

mijn klachten bijna weg. Ik voelde me nog wel naar, maar ik hoefde na

een klap niet meer naar bed met een emmer erbij.

Nu heb ik totaal geen lichamelijke klachten gehad! Jij hebt de laatste keer

je ook ziek gevoeld met de healing. Het lijkt dus nu door jou weggenomen te zijn.

Geweldig! Dat was het wat ik zo ontzettend graag wilde en dat heb jij nu

voor elkaar gekregen. Super en heel hartelijk bedankt.

Dit wilde ik je nog even laten weten. Veel succes weer met de 3de healing.

Hartelijke groet en een fijn weekend

Irma