Kundalini healing

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

Kundalini healing

 

Wat is de kundalini?

Kundalini is het ontwaken van de vrouwelijke, opwaartse energie die zorgt voor het jezelf duidelijk vorm te geven. Ze maakt deel uit van de energie van moeder aarde. Wanneer de kundalini ontwaakt is, stroomt ze door alle chakra's en activeert ze die en brengt de chakra's in balans.

Het kundalinicentrum bevind zich rond de stuit, in je etherisch lichaam.

 

Wat is het belang van kundalini?

Omdat de kundalini de kracht heeft om alle chakra's te balanceren en te activeren, werkt ze op elk denkbaar niveau. Elk levensaspect zowel het lichamelijke, het emotieleven, het mentale als het spirituele leven wordt getriggerd met de kundalini. Bij elke grote transformatie is je kundalini-energiesysteem extra actief om deze veranderingen te helpen realiseren.

 

Waarom een kundalini healing?

Bij de meeste mensen slaapt de kundalini nog of is ze nog onderontwikkeld. Iemand die nog te sterk ego-gebonden is mag geen volledige ontwaakte kundalini hebben omdat de kundalini energie gedragen wordt door onvoorwaardelijke liefde en niet door de voorwaardelijke liefde van het ego. Kundalini is zowel een creatieve energie, transformatieve energie, een genezende energie en een krachtenergie. Je ziel zal ervoor zorgen dat je deze juist inzet, handel je voorwaardelijk dan gaat je kundalini terug in slaapmodus.

 

Wanneer je aan de slag gaat met kundalini healing kunnen sterke emoties vrijkomen want ze loopt eerst door de 3 onderste chakra's en die gaan over grenzen stellen, emoties en de gewaarwording/gemoedstoestand.

 

Spontane kundalini ontwaking

Sommigen krijgen spontaan extatische ervaringen, omdatervaringen waarbij de kundalini-energie onverwacht sterk gaat stromen. Deze ervaring kan heel overrompelend zijn en soms aanvoelen als een in bezitnemen door een entiteit. Deze 'spontane ontwaking' kan daardoor zorgen voor vervelende ervaringen omdat je energiesysteem ontregeld raakt en het leven meer of minder verstoord wordt. Een kundalini healing helpt hier de balans te herstellen.

 

Een kundalini healing mag je jaarlijks 2x ondergaan. Een kundalini healing bestaat uit 2 sessies met 2 weken.