Angst + thema healingen (werk - relaties ...)

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

Thema healing

 

Dit kan op 2 manieren:

- via een afstandshealing (ISA healing)

- via beeldoverdracht waarbij jij aanwezig bent

 

Healing via beeldoverdracht

 

Via beeldoverdracht maken we een afspraak via skype of bij mij op praktijk. We gaan dieper in op het thema waarop je geblokkeerd bent en terwijl jij praat over hoe jij je voelt, vang ik een beeld op van je ziel. Dit beeld is de ingang om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn. Ik neem je dan mee in dat beeld en ik begeleidt jou in het healen van dit thema. Eigenlijk ben jij het zelf die jezelf healt, mits aansturen van mij.

 

Voordelen van healing via beeldoverdracht

 

- er is geen weerstand omdat het ego niks kan aanvangen met beelden

- je hoeft je niet de oorzaak van de blokkade te herinneren of er opnieuw doorgaan

- het komt vanzelf

- het is volstrekt pijnloos

- de oplossing ligt in jezelf en is je dus op het lijf geschreven

- 1 sessie is 85% van de gevallen voldoende

 

Specifieke thema's zijn:

- werk

- relaties

- overvloed

- zelfvertrouwen

- een te sterke vader- moederbinding

- het niet kunnen loslaten van een ex-partner of enge gebeurtenis

- het vastzitten in een bepaalde angst

- smetvrees, pleinvrees, .......

 

 

 

 

Feedback klanten

 

Dag Isabelle,

 

Ik heb vandaag het verschil mogen ervaren tussen een thema healing en een “normale healing”. Het is directer, ik was effectief betrokken in de healing. Dankzij de beelden die jij zag en die je aan mij beschreef kon ik op een andere manier naar de dingen kijken. Ik was als het ware gedwongen om mijn denken opzij te zetten en om mee te gaan in de beelden. Visualiseren is echt niet mijn ding en toch vroeg jij mij wat ik met het beeld dat jij van mij doorkreeg aan kon vangen. Mijn ego sputterde tegen, maar je ving dit op en probeerde een ander beeld. Het begon te lukken, ik “zag” ook het beeld dat jij mij voorhield en ik begon mee te werken. Dankzij je begeleiding en de suggesties die je mij aanreikte kon ik het verhaal afwerken… Daarna vertelde jij mij waar de kern van het probleem lag. Boeiend en ook weer verrassend. Het waren nl. DE 2 thema’s waar ik intensief mee bezig was maar waar ik het verband absoluut niet zag. Daarna volgde spontaan de healing. Je vertelde wat je deed. Vele kleine sloten werden losgemaakt een beetje overal in mijn lichaam…ik hoorde het maar was ook een tijdje “afwezig”…het duurde een hele poos en toen ik spontaan mijn ogen opende zag ik, een seconde daarna, hetzelfde bij jou gebeuren en de healing was afgesloten. Deze healing gaf mij een heel goed gevoel. Het werkt in op het meest actuele thema in mijn leven. Heb trouwens een prachtig beeld meegekregen. Een metafoor voor de “eenheid”. Een aanrader! Bedankt om zo’n zuiver kanaal te zijn!

Warme groet, Filip

 

Isabelle,

Een cadeautje voor mijzelf was dit coachingsgesprek. Ik voelde tijdens ons gesprek de energie stromen en kon meteen al wat angsten en schuldgevoelens loslaten. Jouw voorbeelden en kracht inspireren mij. Ik kijk uit naar de isahealingen. Dank je wel voor de aandacht en liefdevolle rust zonder oordelen.

Kim