zieleboodschappen

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

Wanneer een ISA healing

 • bij alle mogelijk emotionele en fysieke problemen
 • bij botbreuken en botproblemen
 • hernia en andere rugproblemen
 • fantoompijnen
 • fybromyalgie
 • CVS
 • net voor en na een operatie
 • angsten
 • huidproblemen
 • hartproblemen
 • schakels, bekken, rug terug rechtzetten
 • depressie
 •  

Hallo Isabelle

 

Duizendmaal dank voor wat je voor me gedaan hebt.

 

- Na de eerste healing heb ik mezelf volledig kunnen herpakken waardoor ik oa een grote financiële meevaller kreeg en als bonus een lang begeerde klant die eindelijk klant werd.

 

- Na de 2de healing was er het wonder van mijn been. Toen ik jockey was werd mijn been verbrijzeld en er was de keus tussen amputatie of met pijn leven. Een prothese werd verworpen omdat die maar 10-15j meegaan en een tweede prothese voor mij onmogelijk was omdat mijn bot niet sterk genoeg was. Ze hebben mijn been zo goed mogelijk gereconstrueerd met bouten enz doch ik leefde al 20 jaar met grote pijnen. Echter na jouw 2de healing was ik voor de eerste keer in 20 jaar PIJNVRIJ. Dat is voor mij echt een wonder, is super.

 

Dikke merci.

Alexander

 

 

Lieve Isabelle, ik ben bezig met jouw lijst uit te pluizen van je verslag 2de healing. Ongelofelijk. Het raakt me enorm. Het zijn zulke basale, grote en steeds terugkerende themas. Ik ben je ongelofelijk dankbaar. Ik kan gewoon bijna niet geloven dat deze thema's nu eindelijk afgerond mogen worden. En toch is het aan het gebeuren. Ik zie het in de keuzes die ik maak rondom mijn verhuizing deze week. En rondom simpele dingen als het opnemen van de telefoon, zonder angst. Ik noemde iets kleins als het opnemen van de telefoon. Maar ik wil nog toevoegen dat het vooral om grote dingen gaat. Echt om het richting geven aan mijn eigen leven. Eindelijk. Eindelijk.

Na 38 jaar. En niet alleen richting geven, maar het ook echt DÓEN. Leven en er van genieten. Dank je wel. Ik kan wel huilen. Dank je wel dank je wel dank je wel.

Veel dankbaarheid.

Joke

 

 

 

Klanten over de afstands healingen

Zieleboodschappen

 

Van zodra ik me afstem op iemand maak ik contact met zijn/haar ziel. Dan krijg ik van je ziel een boodschap door van wat nu voor je belangrijk is en wat je blokkade is.

 

Het is vaak confronterend want je krijgt echt een spiegel voorgehouden van je ziel, maar voor de meeste mensen komt dan de verzuchting van oef eindelijk klaarheid.

 

 

De feedback van klanten liegt er niet om.

 

Klanten feedback

 

Dag Isabelle,

Bedankt voor je bericht, ik ben een beetje perplex. Het is duidelijk een spiegel van mijn persoon.

Het is dus belangrijk dat ik er aan ga werken en het wordt tijd. Ik ga mijn best doen,

Hartelijke groeten, Hetty

 

Hallo Isabelle.

Het klopt allemaal precies, zo bijzonder.

Warme groet, Betsy

 

 

Isabelle,

Je hebt mijn man zo treffend weergegeven met je boodschap, geen twijfel mogelijk. Dank voor de

verduidelijking waar hij vastzit. Dit is een hele opluchting voor me want nu snap ik hem beter.

Warme groet, Greetje

 

 

Wat een kado.. Dank je wel.

Je vat het precies samen, ik print het uit en hang het op zodat ik er elke dag aan herinnerd word. Sterk en alles alleen moeten kunnen.Bewijsdrang etc. Thanx Isabelle, je hebt me echt geholpen.

Sharon

 

Hallo isabella,

Wow heel apart dat je me deze boodschap geeft want die klopt exact met waar ik mij nu in mijn leven bevind.

Warme groet, Veerle.

 

 

Hallo Isabelle, deze boodschap is erg treffend met betrekking tot mijn situatie.

Dank u wel, Marianne.

 

Hallo Isabella

Wat mijn Zieleboodschap was wist ik eigenlijk wel een beetje maar niet dat dit zo belangrijk voor me was. Ik ga mijn gedrag hierin zeker proberen steeds bewust te zijn en dat te veranderen.

Dankbare groet, Tonnie.

 

 

Dank je wel Isabelle, wat een mooie boodschap, ik ben er blij mee en het raakt mij.

lieve groet, Bernadette

 

Hallo Isabella,

Deze boodschap slaat de spijker op zijn kop. Heb er al vele aanwijzingen op gehad maar met jouw uitleg wordt het ineens duidelijk!

Dank je wel !

Hartelijke groet,

Diane

 

Hallo Isabelle,

 

Super bedankt voor je mooie mail en woorden. Ik heb de woorden meerdere keren doorgelezen en in mij opgenomen. Het heeft veel helderheid bij mij gebracht en ook komen een aantal puzzelstukjes op hun plek. De tips die je mij gaf ben ik gelijk gaan toepassen en ik merk dat het nu al verandering brengt. nogmaals. erg bedankt voor je mooie woorden.

Warme groet

Melissa