Gevaar van inentingen

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

17/11/2014 Ernstige slaapziekte na inenting tegen mexicaanse griep

 

Tientallen Nederlandse kinderen hebben de ernstige slaapziekte narcolepsie gekregen na te zijn ingeënt tegen de Mexicaanse griep. Dat heeft Agnes Kant zojuist bekend gemaakt in Radio EenVandaag. Kant is directeur van het Nederlands bijwerkingencentrum Lareb, waar de meldingen zijn binnengekomen.

 

Bij Lareb zijn volgens Kant tot nu toe 20 gevallen gemeld. De Narcolepsie Stichting noemt nog eens 29 extra meldingen. In mei lag het aantal meldingen nog op 7. Kant wil dat er nader onderzoek wordt gedaan omdat het niet makkelijk aan te tonen is of de ziekte 1 op 1 is veroorzaakt door het vaccin. Maar Kant noemt het in de uitzending “niet uitgesloten".

 

Nog 29 mensen met narcolepsie

Volgens Roel de Boer van de Narcolepsie Stichting gaat het om nog veel meer gevallen van mensen die narcolepsie hebben gekregen na inenting met het middel Pandemrix. Hij noemt nog eens 29 extra gevallen, waaronder 18 kinderen, waarvan het merendeel geen melding heeft gemaakt aan Lareb. "Het gaat om 29 mensen die symptomen van narcolepsie meldden naar aanleiding van die prik", aldus De Boer.

 

In 2009 heerste de gevaarlijke Mexicaanse griep wereldwijd, ook wel H1N1 genoemd. Veel landen, zoals Nederland gingen toen over tot vaccinatie, van de inwoners. In ons land werden vooral de 0 - 5 jarigen ingeënt met het vaccin Pandemrix.

 

Opvallend veel narcoleptische tieners in Finland

Finland bracht voor het eerst naar buiten dat datzelfde vaccin een zorgwekkende bijwerking heeft. Opvallend veel tieners kregen narcolepsie en wetenschappelijk onderzoek wees op een verband. In Nederland bleek dat verband nog niet. Afgelopen mei maakte Lareb bekend tot dan toe zeven meldingen te hebben gekregen van kinderen die de chronische slaapziekte kregen na te zijn gevaccineerd. Nu is dat aantal dus opgelopen tot in ieder geval twintig.

 

Narcolepsie is een slaapstoornis. Mensen met narcolepsie zijn de hele dag slaperig en hebben soms onbedwingbare slaapaanvallen. Voor meer informatie, kijk op narcolepsie.nl en op de website van de Narcolepsie Stichting.

 

 

http://www.eenvandaag.nl/gezondheid/55276/slaapziekte_bij_kinderen_na_inenting_mexicaanse_griep

 

 

Belangrijke noot

Slaapziekte was de oorzaak was om in Nederland in 1928 te stoppen met verplichte vaccinaties . Narcolepsie is niets anders dan een vorm van neurologische schade op lichaamsvreemde stoffen in vaccins...

 

 

Pandemrix was een klaarliggend vogelgriepvaccin dat haastig is 'aangepast' met het Mexicaanse griepvirus, maar dat in die vorm nimmer is getest…

Dat lijkt erg op wat er gebeurde tijdens de grieppaniek in 1976 in Amerika, toen duizenden Amerikanen vanwege een eveneens niet getest vaccin de verlammingsziekte Guillain Barré opliepen.

Regeringsleiders verschuilen zich achter het feit dat in 2009 de WHO zich haastte te beweren dat ze nooit hadden gehoord van narcolepsie na vaccinatie…

(De WHO is een volle dochter van een Brits-Zwitsers-Amerikaans farmaceutisch kartel…).

Deze narcolepsie is neurologische schade die thuishoort in de rij van

andere schade in aansturingssystemen in de hersenen, zoals

wiegendood (ademstop), meningitis en Guillain Barré (verlammingen, andere woorden voor polio!).

 

Opvallend is dat ze in Finland geen enkele twijfel koesteren dat Pandemrix de oorzaak van deze hersenschade is!

In Nederland laten de valse lippen van Kant en van Dissel niets na om Big Farma uit de wind te houden...

 

 

Elk vaccin in elk lichaam, veroorzaakt vroeg of laat (hersen)schade

 

Deze presentatie van Anita Petek is adembenemend, zelfs toen ik deze vannacht al voor de 3e keer zag en vooral hoorde. Met het zo jong overlijden van Anita Petek in september 2010 is een supertalent ons ontvallen. Een supertalent dat in staat bleek voor een groot publiek alle medische hokus pokus door te prikken, van alle aannames te ontdoen om uiteindelijk vast te stellen dat het fenomeen 'vaccinatie' op valse fundamenten is gebouwd. Ook zij kwam er na een intensieve studie achter dat elk vaccin in elk lichaam vroeg of laat (hersen)schade veroorzaakt en er GEEN ENKELE STUDIE is gedaan (laat staan afgerond) die wetenschappelijk bewijst dat welk vaccin dan ook beantwoordt aan de claims die er over worden verspreid!

Al meer dan 150 jaar!

Laat iedereen de gelegenheid te baat nemen om deze adembenemende presentatie: " Impfungen: Sinn oder Unsinn ( AZK - Anita Petek-Dimmer) https://www.youtube.com/watch?v=7mXwTXZCMr4 " te zien en te horen..."

 

 

Ebola an hoax?

 

This laboratory creation (in Sierra Leone by eugenicist Billy Gates) is aimed at the African genome and belongs in the series of the Asian genome targeting SARS scare in ... and the "Mexican flu plandemic” of 2009 aimed at the Caucasian genome.

And yes, ebola has been tweaked, and is potentially lethal in people of poor nutritional and immunological status.

Yet among other patent free substances massive doses of vitamin C will stem the hemorrhaging while colloidal silver will help overcome the infection.

Rare and complicated ‘solutions’ like monoclonal antibodies are not necessary...

 

https://www.youtube.com/watch?v=MOknXmTksgE&list=UUOxrrNfvpr-a3w3WI0P7ZNg&index=11

 

Drs. John Consemulder neurospycholoog

 

Angst is een slechte raadgever, maar er word door de autoriteiten juist met deze angst gespeeld om de publieke opinie te masseren en de beeldvorming te manipuleren om vooral maar zoveel mogelijk kinderen (en nu dus steeds vroeger en het liefst verplicht!) te vaccineren.

 

Na het horen van het ‘voorstel’ vanuit het RIVM -een tijd geleden- om nu zelfs zwangere vrouwen in de buik te willen gaan vaccineren, een middel waar je als oprechte arts altijd al van af bleef, maar dat nu een braakliggend en winstgevend terrein blijkt te zijn om toch nog mee en vaker te kunnen vaccineren, zo zal men denken, heb ik toen direct besloten om de HealingSoundMovement Tv-dialoog ‘De Waarheid over Vaccinaties’ te organiseren en produceren. En geloof het of niet, deze opname is inmiddels al bijna 20.000 keer bekeken is en met als indirect resultaat dat – inmiddels ex-RIVM medewerker – Nelleke Bakker haar ontslag heeft ingediend bij haar werkgever en veel ouders anders een ander perspectief en gedachten hebben over de ‘wenselijkheid’ van vaccinaties.

 

Maar ongeacht de vraag of ouders nu wel of niet kiezen om hun kind te vaccineren -mogelijk de belangrijkste beslissing die ouders in het leven van hun kinderen dienen te nemen-, is het ‘voorstel’ om ouders als schuldige te willen aanwijzen, wanneer zij niet vaccineren en om zelfs ‘in te grijpen’ door ouders te verplichten dit alsnog te doen, een schoolvoorbeeld van de ‘omgekeerde wereld die door draait’…

 

https://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA

 

http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/effectieve-vaccinaties-veilige-ze-verplichten/

CDC weet al tien jaar dat de link tussen autisme en BMR-vaccin bestaat –

 

Nog meer waarheid over vaccinfraude komt boven water

2014 © Door Frankema / deze publicatie 2014 © WantToKnow.nl/.be

 

Recentelijk verschenen in de pers berichten dat een hooggeplaatste functionaris van het CDC, dr. William Thompson onthuld heeft dat hij deel uitmaakte van frauduleus onderzoek, uitgevoerd in 2004 op Afrikaans-Amerikaanse baby’s. Na meer dan 10 jaar stilzwijgen komt hij ervoor uit dat de oorspronkelijke data van dit onderzoek aangaven, dat er een link is tussen het BMR-vaccin (bof/mazelen/rode hond) en autisme. Volgens deze dr. Thompson, wist het CDC van deze relatie, maar men heeft doelbewust het bewijs ervan gemanipuleerd. Dit gebeurde door baby’s zonder ‘geldig geboortecertificaat’ te verwijderen uit het onderzoek, teneinde de miljarden dollars opleverende vaccin-industrie niet in gevaar te brengen.

 

Door Frankema

Door Frankema is oprichter van de heel druk bezochte informatie-website ‘Vaccin-Vrij’ (klik voor een link naar deze site!)

 

De gevolgen van deze fraude zijn zeer waarschijnlijk gigantisch. In tien jaar tijd zijn miljoenen Afrikaans-Amerikaanse baby’s gevaccineerd met een vaccin waarvan men kennelijk wist dat het een 300% verhoogde kans op autisme geeft. Hoeveel onschuldige kinderen daar slachtoffer van zijn geworden laat zich raden. En kunnen we zelfs wel een onderscheid maken?

 

Want hebben alleen Afrikaans-Amerikaanse kinderen een verhoogde kans of hebben alle gevaccineerde kinderen een verhoogde kans op autisme. Dat is natuurlijk de vraag, die 10 jaar geleden al onderzocht had moeten worden..! Het verdonkeremaande onderzoek is uitgevoerd op kinderen van Afrikaanse origine, maar het vaccin is gegeven aan baby’s van allerlei rassen. Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier niet om ras, maar om de chemicaliën in vaccins die onveilig zijn voor baby’s.

 

Vaccins zijn veilig – wetenschap is zuiver en ouders zien spoken..!?

Site’s als followingvaccinations.com geven verhalen aan van ouders die systematisch genegeerd en ontkend worden. Variaties op: “Mijn kind was OK, ik ben de prikken gaan halen en hij/zij is nooit meer de oude geworden.” Hartverscheurende verhalen die niet serieus genomen worden door de officiële instanties. Kinderen die urenlang ontroostbaar krijsen, het bewustzijn verliezen, stuiptrekkingen of epileptische aanvallen krijgen of ‘wegzakken in een autistische aandoening’ na vaccinatie – met name na de BMR-prik. Het is geen zeldzaamheid helaas.

 

CDC vaccinsAmerika – het land met de hoogste vaccinatiegraad ter wereld- loopt ook voorop met het hoogste aantal autistische kinderen..! We hebben het dan over het verschrikkelijke cijfer -op dit moment- van 1 op de 50. Maar tot op heden is het argument van officiële zijde altijd, dat vaccins goed onderzocht zijn en er ‘geen link bestaat tussen autisme en vaccins’ of welke andere aandoening dan ook. De ouders hebben het bij het verkeerde eind want ‘de wetenschap heeft het niet aangetoond’. De verklaring van dr. Thompson zou wel eens kunnen veroorzaken dat het door marketingmedewerkers in elkaar gezette beeld dat vaccins veilig zijn een flinke deuk oploopt.

 

Laten we in chronologische volgorde door de gebeurtenissen van de afgelopen dagen lopen, die zich in een razendsnel tempo opvolgen:

 

22-24 augustus:

De eerste berichten komen naar buiten. Breaking news! Het is zijn dit keer niet de ouders die het verband leggen, maar de bevestiging dat wetenschappers dit al tien jaar geleden hebben gedaan. William Thompson, gerespecteerd wetenschapper bij het CDC heeft ‘vaccine watchdog’ Dr. Hooker benaderd om te biechten. Hij heeft meegewerkt aan een frauduleuze studie en last van zijn geweten. Dit zijn dan de woorden van Dr. William Thompson, hooggeplaatste wetenschapper bij het CDC anex klokkenluider:

 

“Oh my God, I did not believe that we did what we did, but we did. It’s all there. This is the lowest point in my career, that I went along with that paper. I have great shame now when I meet families of kids with autism, because I have been part of the problem.”

 

vertaald:

 

“Mijn hemel, ik kan niet geloven dat we hebben gedaan wat we deden.

Maar het is allemaal daar.

Dit is het dieptepunt van mijn carrière; dat ik door ben gegaan met dat rapport.

Ik schaam me diep op dit moment, wanneer ik families ontmoet van kinderen met autisme,

want ik ben onderdeel geweest van dit probleem.”

 

Waarom heeft Thompson Dr. Hooker benaderd?

Dr. Hooker heeft de originele data van het betreffende onderzoek opnieuw geanalyseerd (1) en kwam tot de conclusie het onderzoek aantoont dat de kans op autisme met 340% toeneemt als de ouders ervoor zorgen dat hun kinderen ‘de prikjes op tijd krijgen’ – met andere woorden: het vaccinatieschema gevolgd wordt. Zou het kunnen dat de opdrachtgever van het onderzoek niet tevreden was met de resultaten en de onderzoekers wat toegestopt heeft om de resultaten enigszins te ‘aan te passen’? Wie zal het zeggen. Hoe het ook zij, wetenschappers hebben besloten om kinderen die niet in het bezit waren van het ‘juiste geboortecertificaat’ uit de studie te schrappen waardoor de resultaten er een stuk rooskleuriger uitzagen.

 

25 augustus:

Vaccinaties in één plaatje: 'Of de dokter PRECIES weet wat ie nou aan het inspuiten is..!!' Het antwoord is: 'Nou NEE, eigenlijk niet'...!

Vaccinaties in één plaatje: ‘Of de dokter PRECIES weet wat ie nou aan het inspuiten is..!!’ Het antwoord is sinds een aantal jaren steeds duidelijker: ‘Nou NEE, eigenlijk niet’…! Ook een huisarts dient te kunnen vertrouwen op overheid en farmaceutische industrie.. Maar die blijken keihard hun eigen agenda’s te hebben, zoals uit dit artikel van Door Frankema blijkt..!

 

Mike Adams van de website ‘Natural News’, komt naar buiten met de brief die dr. Thompson schreef naar het gewezen hoofd van het CDC, Julie Gerberding. In deze brief, gedateerd op 2 februari 2004, zegt Thompson dat hij de resultaten van het onderzoek zal presenteren en klaagt erover dat hierdoor uit zal komen dat BMR-vaccinaties (Bof/Mazelen en Rode Hond) een verhoogd risico op autisme in Afrikaans-Amerikaanse baby’s veroorzaken.

 

“I will have to present several problematic results relating to statistical associations between the receipt of MMR vaccine and autism.” (2)

 

vertaald: “Ik zal enkele problematische resultaten moeten presenteren, in relatie tot het statistische verband tussen MMR(=BMR)vaccinaties en autisme” (2)

 

Julie Gerberding is omstreden vanwege haar carrièresprong van hoofd van het CDC naar hoofd van de afdeling vaccins bij Merck – een farmaceutisch bedrijf dat miljarden dollars winst maakt op vaccins, o.a. de vaccins tegen baarmoederhalskanker (Gardasil), waterpokken en het H1N1-vaccin tegen de Mexicaanse griep. Naar schatting verdient zij meer dan de president van de Verenigde Staten. (3)

 

Naar aanleiding van de brief van Thompson naar Gerberding nam het CDC maatregelen om de uitkomst van de studie te wijzigen. De meeste kinderen werden uit de studie geschrapt vanwege een ‘ongeldig geboorte certificaat’ waardoor het aantal deelnemers aan het onderzoek zo klein werd dat er geen significante statistische conclusies meer uit het onderzoek getrokken konden worden. (4)

 

Deze fraude stelde andere CDC wetenschappers, zoals Colleen Boyle in staat om voor het Amerikaanse Congres te getuigen dat er “geen geloofwaardig bewijs” bestaat om aan te nemen dat er verband bestaat tussen het BMR vaccin en autisme. Met de kennis die zij hier ongetwijfeld over had ten tijde van haar verklaring komt dit neer op het plegen van meineed.

 

26 augustus:

Als reactie op de bekentenis van Thompson, wordt er een petitie op touw gezet, gericht aan alle grote medische instituten in de Verenigde Staten om de gefraudeerde studie in te trekken. De tekst van deze petitie in het Engels:

This petition is a demand for Pediatrics, the official journal of the American Academy of Pediatrics, to publicly issue a retraction of Drs. DeStefano, Bhasin, Thompson, Yeargin-Allsopp, and Boyle’s 2004 study entitled, “Age at first measles-mumps-rubella vaccination in children with autism and school-matched control subjects: a population-based study in metropolitan Atlanta.” (5)

 

vertaald: ‘Deze petitie is een eis aan het tijdschrift ‘Pediatrics’, het officiële orgaan van de ‘American Academy of Pediatrics’, om publiekelijk het artikel terug te trekken van de artsen DeStefano, Bhasin, Thompson, Yeargin-Allsopp, en Boyle’s, inzake hun studie uit 2004, getiteld: ‘Leeftijd van de eerste mazelen-bof-rodehond-vaccinaties, bij kinderen met autisme en school-gerefereerde controle subjecten: een op bevolkingsonderzoek gebaseerde studie in de metropool Atlanta.’ (5)

 

Een spraakmakend boek over vaccinaties! (klik voor lead naar uitgever)

Een spraakmakend boek over vaccinaties! (klik voor lead naar uitgever)

 

Maar is dit voldoende?

Het is wat mij betreft ‘te makkelijk’ om deze studie alleen maar ‘in te trekken’. Het gaat er wat mij betreft over of ouders wel kunnen vertrouwen op wetenschap en beleidsvormende organisaties! Ik zou graag zien dat er een gemakkelijk toegankelijke site komt waar de onderzoeken die het vaccinatiebeleid onderbouwen op een transparante manier voor ouders (en artsen) die het willen bestuderen toegankelijk zijn.

 

Dat zou een stap in de goede richting zijn. Maar eerlijk gezegd zie ik het er niet van komen. Het overgrote deel van de onderzoeken wordt immers gefinancierd door de farmaceutische industrie. Het is niet in hun belang om ouders te informeren. Ik denk dat we als ouders beter ons gezonde verstand kunnen gebruiken. Als in: Er zit nietsssss in een vaccin dat aan de bomen groeit: geen bouwstoffen, geen vitamines, geen eiwitten, geen mineralen, geen gezonde vetten… niets wat een kind normaal gesproken nodig heeft om gezondheid op te bouwen en in stand te houden.

 

Vaccins bevatten ziekteverwekkers, toxische chemicaliën, dierlijke vervuilingen afkomstig van de kweek, dierlijk erfelijk materiaal.. al dat – opgelost in een beetje water zodat we het in kunnen spuiten. Hoe kunnen we toch maar blijven geloven dat hier gezondheid uit voort kan komen? Pffft – arme kinderen. We doen jullie wel wat aan hè?

 

27 augustus:

Dr. William Thompson neemt een advocaat in de arm en komt er middels een open brief publiekelijk voor uit dat hij zich schuldig gemaakt heeft aan crimineel gedrag. Zijn brief begint als volgt:

 

“My name is William Thompson. I am a Senior Scientist with the Centers for Disease Control and Prevention, where I have worked since 1998. I regret that my coauthors and I omitted statistically significant information in our 2004 article published in the journal Pediatrics. The omitted data suggested that African American males who received the MMR vaccine before age 36 months were at increased risk for autism. Decisions were made regarding which findings to report after the data were collected, and I believe that the final study protocol was not followed.”

 

vertaald:

 

“Mijn naam is William Thompson. Ik ben senior-wetenschapper op het CDC, de Centers for Disease Control and Prevention, waar ik gewerkt heb sinds 1998. Het spijt me dat mijn mede-auteurs en ikzelf, statistisch significante informatie weggelaten hebben in ons artikel uit 2004 in het tijdschrift ‘Pediatrics’.

 

De weggelaten data suggereren dat Afro-Amerikaanse baby’s, van het mannelijke geslacht, die het MMR/BMR-vaccin ontvingen, vóór de leeftijd van 36 maanden, een verhoogde kans op autisme hebben. Er zijn besluiten genomen over welke bevindingen in het rapport zouden komen, nádat de data waren vergaard. Ik geloof dat het onjuist is, dat daarbij het definitieve wetenschappelijke protocol niet is gevolgd”

 

Dr. Thompson bevestigt in deze brief dat hij meerdere telefoongesprekken met Brian Hooker gevoerd heeft en dat het CDC niet eerlijk geweest is over de risico’s die verbonden zijn aan het BMR vaccin. (6) (7)

 

28 augustus:

Het is niet de eerste keer dat er sprake is van wetenschappelijke fraude. Het is zelfs niet de eerste keer dat het naar buiten komt. Dr. Paul Thorsen een Deense wetenschapper is tot over zijn oren betrokken in de productie van een stroom aan fraudelente onderzoeken die de link tussen autisme en het BMR vaccins ontkenden. De ‘federal grand jury’ van Atlanta – een officieel orgaan dat onderzoekt of er sprake is van crimineel gedrag oordeelt dat er sprake is van het plegen van ‘mailfraude’, geld witwassen en onrechtmatig toe eigenen van miljoenen tax-dollars voor het opzetten van frauduleus onderzoek.(8) Dit is drie jaar geleden geconstateerd – door een officiële instantie – maar Thorson is nog steeds niet voor de rechtbank verschenen. We kunnen alleen maar gissen wie hem de hand boven het hoofd houdt.

 

Ik ben ervan overtuigd dat de komende maanden/jaren een beerput van frauduleuze onderzoeken leeg geschept zal moeten gaan worden. En dat is pijnlijk, heel pijnlijk. En niet alléén voor alle ouders die in goed vertrouwen hun kinderen onderwerpen aan massa-vaccinatieprogramma’s en daarna moeten leven met de negatieve gevolgen ervan. Wat mij betreft gaat het ons allemáál aan! En gaat het probleem niet veel verder dan alleen ‘vaccinatieschade’. Het gaat er in de basis om, dat we er niet op kunnen vertrouwen dat overheid, de medische en wetenschappelijke wereld integer zijn en het beste met ons voorhebben!!

 

Zo langzamerhand wordt het steeds meer mensen duidelijk dat we zeer alert dienen te zijn, omdat economische belangen kennelijk zwaarder wegen dan morele en ethische verantwoordelijkheid voor de gezondheid van onze kinderen.

 

Kijk dit zijn natuurlijk de essentiële staatjes die Coutinho en Osterhaus ons NOOIT laten zien..? W A A R O M?

Kijk dit zijn natuurlijk de essentiële staatjes die Coutinho en Osterhaus ons NOOIT laten zien..? W A A R O M?

 

Wat niet weet wat niet deert?

Wat de ontboezemingen van dr. Thompson nog pijnlijker maakt, is dat op dit moment al duidelijk blijkt, dat de Amerikaanse pers samenzweert om het verhaal in de doofpot te stoppen. Stel je eens voor: een hooggeplaatste wetenschapper van het CDC, een gerenommeerd overheidsinstituut, zoals het RIVM in Nederland, dat de gezondheid van het Amerikaanse volk bewaakt, trekt aan de bel over het verzwijgen van en frauderen met wetenschappelijk onderzoek wat de link tussen autisme en het BMR-vaccin aantoont.

 

Het meest complete boek over vaccinaties; geschreven door de auteur van dit artikel. (klik voor lead naar WantToKnow-bookshop)

Het meest complete boek over vaccinaties; geschreven door Door Frankema, ook de auteur van dit artikel. (klik voor lead naar WantToKnow-bookshop)

 

En vervolgens zwijgt bijvoorbeeld CNN als het graf, evenals andere grote nieuwsstations. In een land waar 1 op de 50 kinderen kampt met autisme zou je toch verwachten dat dit voorpagina nieuws is! Nee, kennelijk niet. Hoe kan dit?

 

Wie trekt er aan de touwtjes in Amerika – het land dat zich zo graag wil profileren als een ‘free country’? Niet alleen de pers heeft last van beperkingen. Ook wetenschappelijke bladen beginnen het warm te krijgen. Het wetenschappelijke blad: ‘Translational Neurodegeneration’ bijvoorbeeld,heeft het document wat Dr. Hooper publiceerde, met betrekking tot de link tussen vaccins en autisme, keihard verwijderd van haar site…!

 

Waarom? Er zijn geen wetenschappelijke fouten gevonden in de analyse van Dr. Hooper. Er zou – zeker gezien de talloze getuigenissen van de ouders die zonder daar wetenschappelijk onderzoek voor nodig te hebben, kunnen concluderen wat er werkelijk aan de hand is; laten we wel wezen: Kind is gezond – Kind krijgt prik – Kind is voortaan autistisch, zeer serieus naar dergelijke onderzoeksresultaten gekeken dienen te worden!

 

Thinking Mum’s Revolution: ‘Stop calling us crazy!’

Op een recent blog van de Thinking Mum’s Revolution – een organisatie die zich bezig houdt met het ondersteunen van families bij de medische, emotionele, educatieve en financiële problemen die autistische kinderen met zich meebrengen – verscheen recentelijk de noodkreet: ‘Stop calling us crazy!’ De ouders hebben geen onderzoek nodig. Het zijn er te veel die meemaken dat hun kind schade oploopt door vaccins. We zijn niet gek. We maken het mee! Dient het onderzoek – voor 90% uitgevoerd door de farmaceutische bedrijven zelf – om iets te onderzoeken of simpelweg om de waarheid te verbloemen?

 

thinking mums revolutionEn hoeveel invloed heeft farma op wetenschappelijke tijdschriften? Op de pagina waar voorheen de resultaten van Dr. Hooper stonden (die de eerste analyse van het betreffende onderzoek bevestigen) staat het volgende: ‘This article has been removed from the public domain pending further investigation because the journal and publisher believe that its continued availability could cause public harm. Definitive editorial action will be taken once our investigation is complete.’

 

vertaald: ‘Dit artikel is verwijderd van het publieke domein, in het kader van nader onderzoek, waarbij de uitgever en de redactie geloven, dat het continue beschikbaar stellen van het artikel, het publieke belang kan schaden. We zullen een definitieve redactioneel besluit nemen, wanneer ons onderzoek is afgerond’.

 

Er zijn een aantal cruciale conclusies te trekken uit de gebeurtenissen van de afgelopen dagen:

 

1. Vaccineren is PER DEFINITIE een risicovolle gebeurtenis. Vooral voor baby’s. Het nog onontwikkelde immuunsysteem is er niet op gemaakt om op een effectieve manier om te gaan met de chemicaliën die ingespoten worden. En de onvolgroeide baby-hersenen lopen het risico op beschadiging door de aluminium of kwik-component in vaccins.

 

2. Het CDC – of welke andere instantie dan ook - heeft de morele plicht om ouders direct op de hoogte te stellen van onderzoeksresultaten, met name als die aantonen dat vaccins niet veilig zijn!

 

3. De uitlatingen van Dr. Thompson en de ijzige mediastilte geven aan dat het tegenovergestelde het geval is. ‘Conflicterende studies’ worden kennelijk verborgen gehouden. Waarschijnlijk om de heilige koe van de farmaceutische industrie nog wat langer te kunnen melken?

 

http://www.wanttoknow.nl/overige/nog-meer-waarheid-over-de-vaccinatiefraude/

 

* * *

 

 

Bronnen:

 

(1) Het document dat Dr. Hooker gepubliceerd heeft naar aanleiding van de heranalyse van het betreffende onderzoek: ‘Age at first measles-mumps-rubella vaccination in Children with autism and school matched control subjects: a population based study in Metropolitan Atlanta’ is hier te vinden. translationalneurodegeneration.com/content/3/1/16/abstract

 

(2) Een kopie van de brief is te vinden in een artikel van Mike Adams: NaturalNews.com/046597_CDC_whistleblower_secret_letter_Julie_Gerberding.html

 

(3) Mike Adams heeft regelmatig over haar geschreven in zijn nieuwsbrief ‘Natural News’ onder andere: NaturalNews.com/027789_Dr_Julie_Gerberding_Merck.html#ixzz3Bdt4JAZY

 

(4) NaturalNews.com/046597_CDC_whistleblower_secret_letter_Julie_Gerberding.html#ixzz3BgUA3lXe

 

(5) De link naar de petitie kun je hier vinden

 

Change.org/p/lewis-r-first-editor-in-chief-publicly-issue-a-retraction-of-the-fraudulent-2004-mmr-autism-study?recruiter=144106865&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

 

(6) Op deze link staat de volledig brief van William Thompson: MorganVerkamp.com/august-27-2014-press-release-statement-of-william-w-thompson-ph-d-regarding-the-2004-article-examining-the-possibility-of-a-relationship-between-mmr-vaccine-and-autism/

 

(7) Deze – en andere uitlatingen van William Thompson zijn ook te beluisteren op twee video clips gemaakt door ‘Autism Channel’ AutismMediaChannel.com/

 

 

Artsen vermoord om vaccinatiegeheim

25 juli 2015

 

Er is de afgelopen maand veel ophef geweest over de dood en/of verdwijningen van een aantal holistische artsen in Amerika.

 

Naar nu blijkt, is de reden van al die moorden waarschijnlijk omdat ze een vreselijk geheim hebben ontdekt en wel dat mensen via vaccinaties een gevaarlijk enzym binnenkrijgen.

 

Wij mensen hebben een onderdeel in ons immuunsysteem dat GcMAF heet. Dit is iets wat iedereen heeft en is belangrijk bij het bestrijden van allerlei ziektes door het lichaam. Hoe beter dat GcMAF werkt in je lijf, des te sterker je immuunsysteem.

 

Iets wat je niet in je lichaam wilt aantreffen, is een enzym met de naam Nagalase. Dit wordt in je lichaam geproduceerd door kankercellen en virussen en zal wanneer het zich eenmaal in je lichaam bevindt, het natuurlijke proces van GcMAF verstoren.

 

Wanneer er dus veel van dit Nagalase enzym voorkomt in je lichaam bevindt je je eigenlijk al in een negatieve spiraal.

 

Wat onder andere Dr. Bradstreet heeft aangetoond, is dat Nagalase in verhoogde mate voorkomt bij autistische kinderen. Niet alleen dat, maar hij kwam ook tot de conclusie dat Nagalase eigenlijk alleen in het lichaam van die kinderen terecht kan zijn gekomen tijdens hun vaccinaties, aangezien ze geen actieve kankercellen en dergelijke in hun lichaam hebben.

 

Want, zoals wij eerder schreven, de farmaceutische industrie gaat over lijken, dat is wat ze doen en dat is voor hen “business as usual”.

 

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9576%3Agroeiend-aantal-artsen-vermoord-om-vaccinatiegeheim&catid=20%3Ahet-complot&Itemid=33#.VbNSkIboLMw.facebook

 

Nut van vaccins ???

 

Velen denken dat polio uitgeroeid is, niks is minder waar.

 

Polio keert terug door oorlog en reizigers Waarschuwing voor verspreiding van polio

6 MEI 2014

 

Pakistan nieuwe haard

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wilde het poliovirus volgend jaar wereldwijd eigenlijk hebben uitgeroeid, na 25 jaar van grootschalige inentingscampagnes. Maar ze ziet nu dat het virus, dat verlamming kan veroorzaken, zich juist weer aan het verspreiden is. Dit is het gevolg van burgeroorlogen, slechte infrastructuur (aanvoer van vaccin is lastig), en weerstand van bevolkingsgroepen tegen vaccinatie, onder meer uit religieuze overwegingen. De belangrijkste bron van verspreiding zijn internationale reizigers.

 

De WHO heeft gisteren gewaarschuwd voor de verspreiding van polio. Volgens de organisatie is er sprake van een ‘buitengewone gebeurtenis’ die vraagt om gecoördineerd internationaal ingrijpen.

 

Vorig jaar werden nieuwe gevallen van polio nog maar in drie landen aangetroffen, in Nigeria, Afghanistan en Pakistan. In de eerste vier maanden van dit jaar zijn er gevallen waargenomen in 10 landen. Het gaat om 68 gevallen van polio, terwijl het er in dezelfde periode vorig jaar 24 waren.

 

Volgens de WHO is het risico op verspreiding van het virus op dit moment het grootst in Pakistan, Kameroen en Syrië. De overheden van die landen wordt geadviseerd om het stopzetten van verdere virusverspreiding tot ‘nationaal volksgezondheidsnoodgeval’ uit te roepen.

 

De ziekte is verder vastgesteld in Afghanistan, Equatoriaal Guinea, Ethiopië, Irak, Israël, Somalië en Nigeria. De WHO roept de 10 landen op om aanvullende vaccinatiecampagnes te voeren, en strenger te controleren op aanwezigheid van het virus.

 

Mensen raken besmet met het poliovirus door inademen van uitgehoeste virusdeeltjes, of door contact met voorwerpen waar het virus op zit. Negen op de tien mensen merken niets van een besmetting. Op zijn hoogst zijn ze wat grieperig. Het virus huist dan op de slijmvliezen in keel en neus. Pas als het virus zich in zenuwbanen nestelt ontstaat de karakteristieke slappe verlamming. Dat overkomt 1 op de 100 tot 200 besmette mensen.

 

In een land als Syrië was vaccinatie tegen polio tot voor kort wettelijk verplicht. De vaccinatiegraad lag er tot 2010 boven de 95 procent. Maar door de burgeroorlog stortte de gezondheidszorg in. Krap de helft van de eenjarigen kreeg zijn eerste vaccinatie.

 

Doordat vanuit Syrië een vluchtelingenstroom op gang is gekomen, ook naar Nederland, heeft het RIVM eind vorig jaar besloten het rioolwater van het asielzoekerscentrum in Ter Apel, waar Syrische vluchtelingen in Nederland arriveren, op poliovirus te onderzoeken. En als Syrische gezinnen met kleine kinderen andere huisvesting krijgen, dan liever niet in de biblebelt, waar de vaccinatiegraad tegen polio gevaarlijk laag is.

 

In een strook van Zeeland tot Staphorst – de biblebelt – zijn veel dorpen en steden waar de vaccinatiegraad lager ligt dan 90 procent, hier en daar beneden de 80 procent. In de gemeente Neder-Betuwe, met plaatsen als Opheusden, Kesteren en Dodewaard, is niet meer dan 65 procent van de tienjarige kinderen volledig gevaccineerd. Het zijn plaatsen waar veel bevindelijk gereformeerden wonen. Daarnaast zijn er gemeenten met veel antroposofen die de vaccinatiegraad drukken.

 

Er bestaan drie varianten van het poliovirus. Variant 2 is sinds 1999 uitgeroeid, van variant 3 zijn sinds 2013 geen nieuwe gevallen bekend.

 

 

http://www.nrc.nl/handelsblad/van/2014/mei/06/polio-keert-terug-door-oorlog-en-reizigers-1373478

 

 

Polio keert terug in Afrikaanse landen

 

Polio is bezig aan een hernieuwde opmars in Afrika. Dit jaar kregen al negentien Afrikaanse landen te maken met uitbraken van deze infectieziekte, waar dat in 2008 nog gebeurde in dertien landen.

 

Dat maakte de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) maandag bekend tijdens een conferentie in Zimbabwe over het inenten van kinderen tegen ziektes. Mensen die besmet zijn met polio, kunnen verlamd raken. De ziekte treft zowel kinderen als volwassenen.

 

'Verschillende poliovrije landen kampen met tegenslag bij het uitroeien van polio', aldus Luis Gomes Samblo, topman van WHO Afrika. Hij zei verder dat overheden meer geld beschikbaar moeten stellen voor het vaccineren van kinderen tegen ziektes als polio.

 

Op dit moment krijgt ongeveer driekwart van alle kinderen in Afrika prikken die beschermen tegen ziektes. De WHO wil dat dit aantal aanzienlijk omhoog gaat, naar minstens 85 procent.

 

ANP

 

http://medischcontact.artsennet.nl/Actueel/Nieuws/Nieuwsartikel/70364/Polio-keert-terug-in-Afrikaanse-landen.htm

http://vactruth.com/2014/12/12/10-reasons-not-to-vaccinate/?utm_source=The+Vaccine+Truth+Newsletter&utm_campaign=cc938f098d-12_12_2014_novaccine&utm_medium=email&utm_term=0_ce7860ee83-cc938f098d-408222693

 

 

De volgende zijn tien redenen om niet te vaccineren. Aanvullende educatieve middelen te volgen.

 

1. Vaccins zijn nooit bewezen veilig en effectief te zijn. Vaccine studies worden gefinancierd door farmaceutische bedrijven. True, wetenschappelijke, dubbelblinde, placebogecontroleerde studies zijn nooit uitgevoerd op vaccins om hun veiligheid te bepalen. Effectiviteit kan niet worden bepaald tenzij men vervolgens bewust blootgesteld wordt aan het ziektebeeld na vaccinatie. Slechts antilichaamproductie wordt gemeten. Zie hoe farmaceutische bedrijven Gevaren van Vaccins verbergen voor de ouders .

 

2. Vaccins werken niet. Zij kunnen een tijdelijke verhoging van antilichamen voor een bepaalde ziekte maken, maar dit is niet hetzelfde als weerstand tegen ziekte. Vaccins, met toxinen en hun onnatuurlijke wijze introduceren ziekte direct in iemands bloed, verlagen cellulaire immuniteit, die kritischer één immuunsysteem. Neuroloog Russell Blaylock heeft lezingen en veel geschreven over dit onderwerp.

 

Als er een ziekte uitbreekt, krijgen niet-gevaccineerde kinderen vaak de schuld. Wanneer de uitbraken nader worden onderzocht, blijkt uit de gegevens dat de meerderheid van de zieke mensen net zij zijn die gevaccineerd werden tegen de ziekte.

 

Ziekte grafieken laten zien dat ziekten meestal werden geëlimineerd vóór de oprichting van vaccinaties. Wat is echt nodig om de meeste besmettelijke ziekten te elimineren is schoon water en betere sanitaire voorzieningen. Zie de volgende grafieken: Ziekte Grafieken met daling van kinderziekten Voorafgaand aan vaccins .

 

3. Het allereerste vaccin was een ramp. Vaccine veiligheid en effectiviteit is een geschapen mythe, sterk verankerd in de psyche van Amerikanen en versterkt door het zorgstelsel.

 

De geschiedenis van pokken vaccins toont aan dat het eerste vaccin resulteerde in een toename van de ziekte en ze veroorzaakte extra ernstige gezondheidsproblemen zoals syfilis en sterfte. Arts groepen zijn herhaaldelijk bijeengekomen om het "vaccin probleem" te bespreken en concludeerde dat zolang vaccins winstgevend zijn, het onmogelijk zal zijn om ze verbieden, ondanks het bewijs tegen hen. Niets is veranderd sinds die tijd.

 

Het poliovaccin was een ander een in verband met ernstige gevolgen voor de gezondheid, met inbegrip van kanker en aids. Statistieken werden gemanipuleerd om te proberen en te bewijzen effectiviteit van dit vaccin. Met elke nieuwe vaccin is nieuwe schade aan de gezondheid en creëerde ziekte komen. Zie pokkenvaccin: Origins of Vaccin Madness .

 

4. Vaccins zijn zeer winstgevend voor farmaceutische bedrijven en de gezondheidszorg. Je mag geen brochures over vaccins uitgegeven door farmaceutische bedrijven vertrouwen omdat ze bedrijven zijn met een winstoogmerk. Hun doel is niet om de gezondheid te beschermen, maar om vaccins te verkopen.

 

5. Alle vaccins bevatten een aantal gifstoffen en chemicaliën die gekoppeld zijn aan ernstige neurologische schade, waaronder aluminium, thimerosal (methylkwik), antibiotica, mononatriumglutamaat (MSG) en formaldehyde. Andere gevaarlijke stoffen gevonden in vaccins bevatten antivries, lood, cadmium , glycerine, aceton en gisteiwitten.

 

6. Elke vergelijkingsstudie van niet-gevaccineerde en gevaccineerde kinderen toont aan dat niet-gevaccineerde kinderen genieten van veel betere gezondheid. Niet-gevaccineerde kinderen hebben over het algemeen geen last van de bovenste luchtwegen, oorinfecties, autisme, ADHD, astma, allergieën, auto-immuunziekten en andere ziekten, in vergelijking met zij die wel gevaccineerd zijn. (Zie Sally Fallon Morell is De Nourishing Traditie's Book van baby- en kinderopvang, 2013 ).

 

7. Vaccins veroorzaken een groot aantal "chronische, ongeneeslijke en levensbedreigende ziekten," met inbegrip van autisme, astma, ADHD, auto-immuunziekten, Guillain-Barre syndroom, voedselallergieën en schade aan de hersenen. [1]

 

8. De enige manier om een levenslange immuniteit tegen een ziekte te verkrijgen, is door natuurlijke blootstelling aan de ziekte waarbij het ​​lichaam zuivere antilichamen en immuniteit op vele niveaus kan aanmaken.

 

9. Vaccins doden baby's, kinderen en volwassenen. Sterke aanwijzingen verbindt vaccins aan wiegendood (SIDS). [2] Meer dan honderd voorheen gezonde jonge vrouwen zijn overleden als gevolg van het HPV-vaccin. [3] Het griepvaccin is gedocumenteerd als het toekennen van het meeste geld voor ernstige verwondingen gezondheid, met inbegrip van de dood. [4] [5]

 

De lange termijn effecten van vaccins zijn onbekend. Het is een medisch experiment van de gezondheid en niemand kent de lange termijn gevolgen voor de gezondheid.

 

Amerikaanse kinderen krijgen veel meer vaccins op jongere leeftijd in vergelijking met andere landen. Kindersterfte bij de Amerikaanse kinderen zijn een van de hoogste in de wereld,. [6]

 

10. Als u of een geliefde lijdt aan een vaccin blessure, dan hebben farmaceutische bedrijven en artsen geen medische aansprakelijkheid. In 1986 werd de Nationale Childhood Vaccine Injury Act gevormd, waardoor de mogelijkheid geschapend werd om rechtstreeks de farmaceutische bedrijven of zorgverleners aan te spreken die verantwoordelijk zijn voor verwondingen door een vaccin.