antidepressiva en depressie

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

Ik verneem van vele klanten dat ze na de 2de ISA healing hun antidepressiva kunnen afbouwen met 50%. De dokters raden dit af want afbouwen van antipressiva kan gevaarlijk zijn. Om de één of de andere reden gebeurt dit spontaan bij mijn klanten en zonder kleerscheuren.

 

Wat is een depressie?

Dit is een onderdrukken van je gevoelens en emoties, dat is de dynamiek die in je leeft. Je interactie met het leven. Wanneer je gevoelens ingaan tegen wat de maatschappij voorschrijft wil je ze onderdrukken om in het straatje van de maatschappij te doen passen, dan wordt je depressief.

Onderdrukken wat in je leeft vergt ontzettend veel energie en het laat je voelen alsof je het noorden kwijt bent. Dat klopt ook want je buikgevoel is je beste kompas op je levenspad.

Je eigen lat kan je nooit te hoog leggen maar als je de lat van de maatschappij gebruikt om naar de leven dan kom je GEGARANDEERD in de problemen.

Elke mens is uniek en heeft een unieke weg af te leggen. Een ander mens kan een adviserende rol hebben in je leven maar het mag nooit je kompas zijn of je de wet voorschrijven want dat staat gelijk aan het jezelf in een kooitje plaatsen.

Antidepressiva helpt je je gevoelens uit te schakelen en lam te leggen, zodat je als een zombie netjes in de pas kan lopen. Nikgs geen groei, geen thuiskomen in jezelf, geen opnemen van je kracht, geen ontdekken van je talenten. Niks, gewoon neutraal worden, niet meer voelen. Gewoon functioneren, overleven.

 

Neem je al antidepressiva of overweeg je het dan kan je volgende doen.

- ik raad zeker de ISA healingen aan

- neem de moed om het leven te beleven ipv je te verschuilen voor het leven

- Laat je bloed trekken en kijk of je genoeg vit B12 en vit D hebt.

- probeer iets wat meer natuurlijks ten bate van je serotonine balans. Nuttig veel eiwitrijk (mager vlees en gevogelte) waarin het aminozuur tryptofaan zit, wat zorgt voor een grotere alertheid en focus omdat het het dopaminegehalte in je hersenen doet stijgen.

- gebruik de energiepleisters www.pijnvrij.eu

Cashewnoten en hazelnoten bevatten in verhouding veel magnesium, dat een belangrijke rol speelt bij de stofwisseling.

De omega-3-vetten in vette vis (zalm, haring, makreel) heel zijn vissen teveel vergiftigd met plastiekafval, beter is om een goeie visolie te gebriole, en de folaten in bladgroenten (spinazie) zouden ook heilzaam zijn bij depressie. Pinda's ook eiwitrijk en veel goede aminozuren, de raw protein hieronder is een schitterend bron van eiwitten voor hsp'ers

Gebruik geen synthetische serotonineboosters!

Hier vind je 100% natuurlijke supplementen. Ik krijg positieve feedback van klanten bij gebruik van onderstaande producten.

Met de vouchercode ISAH334 krijg je 10% korting op je gehele bestelling.

 

Safframed: is een schitterend product als je last hebt van een depressie http://www.ortho-

nutrients.com/nl/safframed-60-caps-534.htm

Vit B12 http://www.ortho-nutrients.com/nl/daily-energy-b-complex-60-caps-232.htm

Vit D3: omdat zovele mensen er groot tekort aan schijnen te hebben wordt ook dit bloedonderzoek door de ziekenkas