Feedback klanten coaching

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

 

FEEDBACK COACHING

 

 

Dag isabelle,

Dank je wel voor je duidelijke antwoorden. Het maakte veel los.. Ik begrijp dingen nu nog duidelijker. Isabelle echt heel erg bedankt. Je mail is zo'n steun! Ben ontzettend blij dat ik jou gevonden heb ( of dat het universum jou stuurde om mij te helpen)

Liefs ,

Danielle

Beste Isabelle,

Nogmaals bedankt voor gisteren ! Het heeft me enorm veel kracht gegeven. Het is ongelooflijk die beelden van je, die raakten me recht in de ziel.

Je voelt me zo goed aan en toch ken je me niet. Je hebt op alles een antwoord en je legt alles zo eenvoudig uit. Ik voel me ontzettend gesterkt. Het is net alsof je me een beetje mezelf teruggegeven hebt. Hartelijk dank omdat je me helpt mezelf te zijn, het voelt super goed aan.

Groetjes Janine

 

Hallo Isabelle,

Ik sta versteld van de kracht en onmiddelijke werking van de coaching en het werken met de beelden. Het ontslag nemen in het familiebedrijf en het gesprek aangaan met mijn broer zag ik niet zitten. Het beeld dat je doorkreeg van de situatie gaf me echter zoveel inzicht en vertrouwen dat ik gemakkeljik die horde kon nemen. De magische werking tijdens het werken met het beeld, de manier waarop je me zachtjes begeleide in het beeld en hoe ik het beeld kon genezen, was ongelooflijk. Ik voelde direct de werking. 10 minuten na het afsluiten van onze coaching sessie had ik de afspraak met mijn broer. Het is geweldig gegaan. Het is 6 jaar geleden dat we nog eens echt konden praten en ik kon hem vragen stellen die hij vroeger niet kon en wou beantwoorden. Het met het beeld werken had als resultaat dat ik begreep wat speelde bij mijn broer en dat we nu veel closer zijn dan ik ooit voor mogelijk gehouden heb. Ik heb nu echt het gevoel een broer te hebben. Hij aanvaard ook en steunt me nu om uit het bedrijf te stappen.

Deze coaching was een ongelooflijk geschenk. Ik ben zo opgelucht. En dat met 1 enkel sessie.

Nogmaals van harte dank.

Demir

Mieke: Isabelle is iemand met heel veel passie, met grote kennis en een wonderbaarlijk aanvoelen. Ontzettend blij dat ik je ontmoet heb. Ik blijf graag in contact.

Sophie: welke vraag of welk probleem ook, Isabelle kan me altijd weer verderhelpen. Met een half woord begrijpt ze de dingen. Ze begrijpt mezelf beter dan ikzelf. Ze begrijpt alles. Haar feedback ivm mijn communicatie naar mijn partner toe heeft mijn relatie gered. Nu snap ik beter hoe een man denkt. Is echt wel heel verschillend dan wij vrouwen.

Marino: ik heb al verschillende psychiaters gesproken maar de inzichten die ik krijg van Isabelle via de healingen zijn zeer verrijkend. De nabespreking en coaching heeft al heel veel veranderd in mijn leven. Haar kracht en passie is mijn voorbeeld. Dank omdat je op mijn pad gekomen bent.

 

Hallo Isabelle

Ik kwam op gesprek bij jou langs en ik voelde direct rust en kalmte in je huis. Je luisterde naar mij en tijdens het gesprek voelde ik koude rillingen door jou werking op mijn lichaam. We hebben veel dingen besproken en je hebt mij goede raad gegeven. Je had direct door met weinig woorden wat mijn probleem is. Ik praatte met iemand die me precies al jaren kent.In het naar huis rijden voelde ik de werking van de healing. Ik voelde me moe en rustig. Toen ik thuiskwam en een dutje deed ben ik wakker geworden met keelpijn. Een teken dat de healing op mijn keel en hart heeft gewerkt.

Blij dat ik toch de stap gezet heb.

Dank u wel

Miepje

 

 

 

Dag Isabelle, gisteren is er een wonder gebeurd. We gaan eten met de schoonfamilie waar er altijd spanningen zijn tussen zijn mama en ik omdat ik vind dat ze mij niet graag heeft en geen liefde toont en dan zien ze dat aan mijn gezicht enzo... Ik heb altijd bevestiging nodig maar ze geeft dat niet enzo..Het is nooit leuk. Nu als we thuis kwamen zei mijn man tegen mij dat ik me anders gedragen had dan alle jaren ervoor.. Hij zei dat hij vond dat ik normaal deed aan tafel en mijn gedrag ook. ( hij zegt normaal omdat hij het niet anders kan omschrijven). Hij zei: ik praatte normaal met iedereen, trok geen gezichten. Ik was lief en mezelf en er was geen gespannen sfeer. Hij dacht direct dat het door u kwam. Door de nieuwe inzichten die jij me gegeven hebt. Ik moet eerlijk zeggen de laatste dagen heb ik me goed gevoeld in mijn vel. Ik ben je heel dankbaar voor je coaching en je eerste healing. Ik kijk uit naar de volgende ronde :-).

Warme groet, mieke.

 

Dag lieve Isa,

Bedankt voor je wijze woorden. Ik zie nu dat het verdriet zelfmedelijden is. Ik voel me gelijk al krachtiger.

De momenten dat ik het te zwaar vind, komt ook eigenlijk door zelfmedelijden en vergelijken. Terwijl ik eigenlijk niet te vergelijken ben en niet van slachtofferschap en zelfmedelijden houdt.

Het is goed om wakker geschud te worden. Dat doet me goed.

Bedankt voor de wijze les, ik ga weer back to basic.

Warme groet, Caro.

 

Hallo Isabelle

Heb veel aan ons gesprek gehad en doe mijn best maar niet altijd simpel ! De nieuwe inzichten scheppen wel ruimte nu.

Groetjes ,

Pascale

 

Isabelle,

Een cadeautje voor mijzelf was dit coachingsgesprek. Ik voelde tijdens ons gesprek de energie stromen en kon meteen al wat angsten en schuldgevoelens loslaten. Jouw voorbeelden en kracht inspireren mij. Ik kijk uit naar de isahealingen. Dank je wel voor de aandacht en liefdevolle rust zonder oordelen.

Kim

 

Dag Isabelle,

Ben heel blij en dankbaar voor ons coachinggesprek. Ik was er heel nieuwsgierig naar en had geen idee wat er zou uitkomen.

Je had me gevraagd om wat vraagjes voor te bereiden waarover we konden praten. Dat heb ik gedaan. Op het moment dat de sessie begon had ik zoiets van 'ik laat het gewoon op me afkomen, ik zie wel !'

Het belangrijkste op dat moment was dat ik in een korte bewoording vertelde wat er vandaag in mijn leven mijn aandacht trok, wat me bezighield. En ja, het gesprek was vertrokken van daaruit, ik voelde dat we op het juiste spoor zaten. Ik hield mezelf voor - wat belangrijk voor me is komt er wel uit en ik zal het onthouden ! Op die manier heeft het antwoord zich aangediend op al mijn vraagjes.

Er zijn een paar trefwoorden (of thema's) blijven hangen en ze kwamen binnen als zijnde heel waardevol op dit moment.

1 dag later (nu ik dit neerschrijf) heb ik precies al meer helderheid gekregen in wat voor mij van toepassing is.

Ego vs Ziel - Waarde van het ouder worden - Afwijzen van mezelf vs aanvaarden - Aarding enz.

Binnenkort volgen de healings.

Heel dankbaar voor dit geschenk !

 

Hallo Isabelle,

Dank voor je coaching gesprek. Ik begin de dingen waar ik vastliep en andere dingen uit mijn leven ook in een ander perspectief te bekijken......Interessant en bijzonder! Nogmaals bedankt!

Mvg,

Rick

 

Isabelle,

Een cadeautje voor mijzelf was dit coachingsgesprek. Ik voelde tijdens ons gesprek de energie stromen en kon meteen al wat angsten en schuldgevoelens loslaten. Jouw voorbeelden en kracht inspireren mij. Ik kijk uit naar de isahealingen. Dank je wel voor de aandacht en liefdevolle rust zonder oordelen.

Kim

 

Dag Isabelle,

Ik heb vandaag het verschil mogen ervaren tussen een thema healing en een “normale healing”. Het is directer, ik was effectief betrokken in de healing. Dankzij de beelden die jij zag en die je aan mij beschreef kon ik op een andere manier naar de dingen kijken. Ik was als het ware gedwongen om mijn denken opzij te zetten en om mee te gaan in de beelden. Visualiseren is echt niet mijn ding en toch vroeg jij mij wat ik met het beeld dat jij van mij doorkreeg aan kon vangen. Mijn ego sputterde tegen, maar je ving dit op en probeerde een ander beeld. Het begon te lukken, ik “zag” ook het beeld dat jij mij voorhield en ik begon mee te werken. Dankzij je begeleiding en de suggesties die je mij aanreikte kon ik het verhaal afwerken… Daarna vertelde jij mij waar de kern van het probleem lag. Boeiend en ook weer verrassend. Het waren nl. DE 2 thema’s waar ik intensief mee bezig was maar waar ik het verband absoluut niet zag. Daarna volgde spontaan de healing. Je vertelde wat je deed. Vele kleine sloten werden losgemaakt een beetje overal in mijn lichaam…ik hoorde het maar was ook een tijdje “afwezig”…het duurde een hele poos en toen ik spontaan mijn ogen opende zag ik, een seconde daarna, hetzelfde bij jou gebeuren en de healing was afgesloten. Deze healing gaf mij een heel goed gevoel. Het werkt in op het meest actuele thema in mijn leven. Heb trouwens een prachtig beeld meegekregen. Een metafoor voor de “eenheid”. Een aanrader! Bedankt om zo’n zuiver kanaal te zijn!

Warme groet, Filip

 

Beste Isabelle,

dank je wel weer voor de vaderbloedlijn.

Het gaat heel goed met me. Ik ben hard aan mezelf aan het werk en spiritualiteit steeds meer aan het "ontdekken". Het is inmiddels dagelijkse realiteit voor me en ik voel vanalles in mezelf verschuiven. Super spannend en avontuurlijk proces :) Sinds ons gesprek heb ik na jaren ook weer contact met mijn moeder! Je hebt me enorm geholpen, dank je wel. Ik hoop echt dat het zo blijft tussen haar en mij.

Heel fijne avond en fijn weekend gewenst!

Hartelijke groet,

Kinga

 

Hallo ik ben Chris. Ik had last van epilepsie aanvallen. Dankzij het goeie advies van Isabelle is het raar als ik nog een aanval heb.

 

 

 
AANRADER de groepshealing 2x per maand met volle en nieuwe maan