vervolg feedback afstandshealing

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

HEALING OP AFSTAND
AANRADER de groepshealing 2x per maand met volle en nieuwe maan


Hallo Isabelle,

Hartelijk dank voor je verslag.

Allereerst wil toch kwijt dat ik hier eerst wat sceptisch tegenover stond en het nu wel heel bijzonder vind hoe alles met elkaar verbonden is.

In je verslag staan wel herkenbare stukken voor mij. Ook al zijn ze herkenbaar toch is het even schrikken om ze zo op papier te lezen. Ook staan er stukken bij die ik zo snel niet kan plaatsen.

Op de dag v.d. healing vernam ik wel aktievteit rond mijn energetisch hart tot aan mijn keel.( een soort drukken) Ook heb ik wat lichamelijke reacties gehad die inmiddels wel wat afnemen.( een wat beurs gevoel een soort spierpijn onder mijn borsten/ribben) Ik hou een dagboek bij om ook de subtielere signalen op te merken. Zelf merk ik niet zoveel, wel aan mijn omgeving. b.v. de volgende dag al merkte ik hoe onze hond stukken rustiger was. Dit viel mij op omdat ik dacht 'goh, zij kon wel een healing gehad hebben'. Dit is een klein impressie hoe ik het ervaren heb.

Graag wil ik aan de groepshealing deelnemen en ook de healing op 23 september kan doorgaan.

Warme groet, andrea

 

 

Hallo Isabelle,

Dank je wel voor het verslag.

De eerste dag op de healing gebeurde er iets opmerkelijks. Ineens ging mijn ex een praatje met me houden na jaren van stilte.

Op de tweede dag had ik een goed gevoel en goede zin en dingen lopen soepeler.

Vriendelijke groeten,

Mia

 

Goedemiddag Isabelle,

Ik vraag me af of ik na jou healing überhaupt nog een reactie heb gegeven?

Ik denk van niet...... Niet vanuit onwil in ieder geval en wellicht is het nu pas tijd om te reageren.

WOOW, wat is er veel gebeurd!! Hoogvliegers, ineenstortingen, echt niet meer weten of willen, tot zelfvergeving en nieuwe krachten die aangeboord zijn!! Ik hou het kort;

Ik omarm mezelf.....iets wat ik natuurlijk heeel graag had gewild AL die jaren, maar absoluut niet heb gedaan! Ik heb mezelf altijd ondergeduwd, vernederd, kwaad aan gedaan en eeuwig commentaar gegeven, maar eindelijk ben ik verlost van mijn negatieve ik en staat er een enorme liefdevolle grootste prachtige ik voor in de plaats!!

Mijn dank is blijdschap, liefde en vertrouwen.... Ik heb nog een weg te gaan, maar ik zie weer, hoor mezelf weer en vertrouw hierop...

Nog veel meer van dat soort woorden, en om mijn krachten kracht bij te zetten wil ik je vragen om nog een healing om dus nog meer energie in dit stuk goedheid te creëren.

Dankbare groet, Sabine

 

Hallo Isabelle,

Fijn dat je een gaatje vroeger had voor mijn healing. Vandaar mijn bijzondere dag. Werd letterlijk gestuurd om rust te nemen, en voelde energie stromen. Kon zomaar iets los laten en mijzelf rustiger maken. Heel wat bagage van werkverleden. Zie ik ook terug in jouw verslag. De rest klopt ook.

ni-m is de n-m bij de uitleg. Dus nieren? En voor hals staat een hoofdletter L? Linker kant?

Ik voel trouwens meer mijn linker long. Maar je gaf ook aan longen. Ik ben meteen gaan schrijven en het in krachtige affirmaties gaan schrijven. Super bedankt.

Kim

 

 

Hallo Isabelle,

Bedankt voor de 2 healingen die ik al heb gehad. Ik zit me maar stuk te staren op mijn lijf dat ik genezen wil zien worden en ondertussen zag ik bijna veel belangrijkere zaken over het hoofd.

Na de eerste healing is mijn contact met de bron hersteld en na mijn 2e healing het contact met de engelen.

Ik ben enorm benieuwd welke verrassingen me nog meer gaan overkomen :)

Caro

 

Hallo Isabelle

Het verslag van de drie ISAhealingen kloppen allemaal. Wat ben jij een heel prachtig Wezen, om op die manier de Mensheid behulpzaam te willen zijn. Jouw Zieleopdracht is heel heilzaam voor het groeiend Bewustzijn wat in deze moeilijke tijden op aarde van groot nut is. Ik ben de Kosmos heel dankbaar dat synchroniciteit me bij jou bracht voor verdere groei. Wat raadt U me aan om te laten healen?

Nogmaals duizend maal dank aan het Goddelijke dat door jou zich vertoonde.

Dikke warme knuffel

Emilienne

 

Dag Isabelle!

 

Dank voor je verslag!

Wonderlijke dingen aan het gebeuren hier. Ik ben je héél dankbaar :)

Kom ik zeker nog op terug!

Dank je wel!!

 

Dikke glimlach, Monika

 

 

Hallo Isabelle,

 

Vorige week had ik voor het eerst het gevoel dat ik er helemaal mag zijn, en dat ik iemand ben.

Dat ik een eigen ruimte heb die ik mag vullen met mijn eigen energie. Het voelde zo goed joh, voorheen was het kennis in mijn hoofd nu kon ik het zo duidelijk voelen. Tegelijkertijd kwamen de beelden van hoe ik steeds alle energie weg gaf omdat ik het zo geleerd had. Dat was heftig en pijnlijk, maar wel goed.

 

Voel mij steeds meer thuis in mijzelf, dank je wel, ik kijk uit naar de derde healing volgende week.

 

Hartegroet,

Wietske.

 

Hallo Isabelle

Mijn moeder (94j) is je heel dankbaar voor het genezen van haar gebroken elleboog. Je gaf haar een healing de dag na de val en adviseerde om niet te opereren en om de volle gips te vervangen door een losse halve gips. Je zie dat 3 weken voldoende zou zijn terwijl de dokter sprak van zeker 6 weken. Toen ze na 3 weken op controle ging sprak de dokter van een wonder want hij verklaarde haar volledig genezen. Grappige noot: De verpleegster in het rusthuis gelooft nu niet dat de elleboog gebroken was want ze zegt: "het kan niet dat je na 3 weken al genezen bent"

Dankbare groet vanwege Marie-Louise

 

Dag Isabelle,

 

Na de eerste healing zijn de symptomen van de hooikoorts voor zo'n 90 procent verdwenen . Na een dag of drie al. In plaats van 10 koppen brandnetelthee, nog twee. Een succes dus. Nog een beetje last van kriebelende neus, een klein beetje lopende neus (maar met de thee vlug verholpen) en 1 keer per dag niezen. (Geen 10 keer na elkaar). Dus hiep hiep hoera! Ik vraag me af wat welke transformatie er plaats gevonden heeft. Alles wat libido betreft is deze maand niet meer zo dwingend geworden, voelt aan als een bevrijding.

Dankbare groet, Patrick.

 

Mijn ervaring met de 3 healingen is dat je na de eerste met veel vragen zit,alles is nieuw,je kan niet wachten tot de tweede,na de derde heb ik alles wat losgelaten en kon ik al meer dingen van verandering rondom mij en in mijzelf merken,ik reageerde en nu nog steeds op sommige situatie's waarvan ik denk van ben ik dit nu die dit allemaal zeg en het komt grotendeels vanzelf,durf en kan meer mijn mening geven in bepaalde situatie's ,ik denk dat daardoor bij mij veel spanningen weggevallen zijn.

Was beste cadeaux dat ik mezelf kon geven.

Marianne

 

 

Lieve Isabelle, ik ben bezig met jouw lijst uit te pluizen van je verslag 2de healing. Ongelofelijk. Het raakt me enorm. Het zijn zulke basale, grote en steeds terugkerende themas. Ik ben je ongelofelijk dankbaar. Ik kan gewoon bijna niet geloven dat deze thema's nu eindelijk afgerond mogen worden. En toch is het aan het gebeuren. Ik zie het in de keuzes die ik maak rondom mijn verhuizing deze week. En rondom simpele dingen als het opnemen van de telefoon, zonder angst. Ik noemde iets kleins als het opnemen van de telefoon. Maar ik wil nog toevoegen dat het vooral om grote dingen gaat. Echt om het richting geven aan mijn eigen leven. Eindelijk. Eindelijk. Na 38 jaar. En niet alleen richting geven, maar het ook echt DÓEN. Leven en er van genieten. Dank je wel. Ik kan wel huilen. Dank je wel dank je wel dank je wel.

Veel dankbaarheid.

Joke

 

Hoi Isabella,

Nogmaals super bedankt voor de healing, petscan was schoon dus geen kanker meer. Ik heb wel nu veel meer energie heb het gevoel dat het heeft geholpen.

Groetjes en veel liefs Yvonne

 

Vorig jaar april had ik last van mijn handen, polsen en armen na 2 healingen van isabelle werd het eerst erger en geleidelijk aan nam het af en vanaf december 2015 tot op heden helemaal weg

 

Dag Isabelle,

Bedankt alvast voor de healing.

Het moment zelf heb ik niet zoveel gevoeld. Maar erna dan weer wel: s avonds als ik in mijn bed lag, voelde ik mijn hart pulseren. Niet hinderlijk, voelde het gewoon. Dat was 2 nachten na elkaar zo. Ik heb wel goed geslapen, terwijl dat anders nooit het geval is. Ik voel me beter in mijn vel.. pieker minder. Ik voel me wel een pak beter. Vaster in mijn lichaam ook precies. Dus: bedankt.

Vriendelijke groeten,

Geert

 

 

Hallo Isabelle,

Een schone lei inderdaad! Dank voor je berichtje op Fb. Verrassend wat je healingen met mij doen! Dankjewel! Ben benieuwd naar de 3e.

Hartelijke groet,

Marijke

 

 

Isabelle, Ik bemerk na je eerste healing, dat mijn bewustzijn langzaam verandert.Er is een shift in de manier waarop ik ook begin terug te voelen.Mensen reageren anders bij kontakt (door mijn verandering).Wat is de prijs van chakrahealing

?Hoogachtend. Anne

 

Hallo Isabelle,

Om één of andere reden ben ik 's ochtend wakker geworden gisteren ..... als een engeltje. Zo 'zen', wat is .... is ..... en voelde ik me iets later, een uur of 8 - 9 "zo leeg."

Mijn hoofd was totaal leeg ..... het ging zelfs door me heen 'hè, ik heb net moeite om aan iets te denken'

Zelfs moeite hebben om aan iets te denken.

Vreemd. Toch zalig.

Alvast hartelijk dank voor je werkwijze.

Ik weet het niet zeker, maar ik heb toch ergens het gevoel dat ik me meer rustig voel... en da's echt geen wishful thinking.

Groetjes Anthony

(dit was na een 1ste healing)

 

Nel 70j heeft huid die zeer dun is door medicijnen die ze gebruikt. Ze blijft bloeden omdat de huid zeer traag herstelt. Dus paniek na een val (duimmuis opengeklakt en op de knie gestuikt) . Ik was erbij 20 minuten na de val en gaf healing. Duimmuis vrij snel en gemakkelijk hersteld zonder hechten. Knie achteraf nog korte afstandshealing, was gebroken op 3 plaatsen. MIjn advies was knie gerust laten maar rust nemen. Twee weken later nog wat last en 4 dokters geraadpleegt: 3 dokters zeiden operatie, 1 dokters zei , wauw niet aankomen. De botsplinters zitten zo mooi dat ze nergens schade kunnen doen, een operatie zou meer schade doen. Checkup door 2de dokter 6 weken na de val: hij sprak van een wonder, ze moest wandelen alsof er nooit breuken geweest waren. De knie was perfect in orde.

 

Na twee zware healingen door Isabelle , kan ik een beetje van alles terug opnemen. Ik kon mij niet 'bukken' wegens duizelingen, kon mij niet strekken, kon zoveel niet, samengeperst in 't syndroom CVS (chronisch vermoeid); nu ben ik met plezier mijn badkamer aan 't kuisen, in alle hoekjes; (kon ik 15 jaar niet). Ben veel aan 't loslaten en aan 't opruimen. Ook slaapmedicatie al kunnen halveren, na 4 jaar intensief nemen tegen spierpijnen, schildkliermedicatie voor 25% afgebouwd.

Na de derde healing heb ik een 2 weken later 14 km gewandeld in de natuur zonder pauze! dat heb ik nog nooit gekunnen

Kleine persoonlijke verrijzenis Bedankt Isabelle dat je op mijn weg kwam via een omweg! kristien

 

 

Caroline D: Ik ben een beetje geschrokken en verrast van je verslag. Ik had dat niet verwacht. Mijn bevindingen: (ik knip hier delen vanwege de privacy). Zondagmorgen: alle pijn weg en comfortabel gevoel. Maandag en dinsdag schouder ok . Vandaag een aangenaam gevoel in mijn schouder en arm . Ik kan reeds meer bewegingen doen zonder pijn . ... Daarom ben ik heel erg geschrokken van wat jij ziet en van wat jij kunt ...

Heel erg bedankt

Noot: het betreft hier een dame met oa een gebroken schouder .

 

Ik ben 50 + en altijd zoekende geweest of een opmerking, gebeurtenis emotie en al wat meer aan mij lag. Dodelijk vermoeiend! Altijd was er een vraag, kwestie en/of gebeurtenis waarbij ik dacht": wat heb ik fout gedaan? Knettergek werd ik, was altijd aan de gedachte dat alles aan mij lag.

Vele tijden later heb ik vorige week een healing van Isabelle gehad en

het is slechts een week geleden echter ik voel zoveel veranderingen... Ik sta in mijn kracht, neem besluiten waar ik normaal weken over twijfelde, ook als ik ze had uitgesproken, voel mij in mijn kracht/zelf staan...\

Nogmaals het is een week geleden, echter ik voel en ervaar mezelf al zo anders dat ik zeg, doe het ook.

Ben niet snel onder de indruk van iets, heb veel gedaan en gevolgd, echter dit klopte in mijn leven. Isa, dank je voor het mijzelf terugbrengen in mijn kracht!!!

Marion W.

 

Nancy N: Ik heb een 1e healing achter de rug..en ik voel iets veranderen...gedachten...m'n lichaam..;eerst een paar hele zware dagen emotioneel....aanvaarden...loslaten...en stilletjesaan voelen dat er iets aan het manifesteren is ..en t voelt nu al goed ...het mogen bewust worden dat er iets heel moois aan het gebeuren is bij mezelf.

 

 

Hallo Isabelle,

Vandaag is het 3 weken geleden dat ik mijn healing gehad heb.

Ik heb mijn pijnmedicatie kunnen weglaten, en daar ben ik al heel blij mee. Mijn pijn is

niet weg maar wel anders.

En ik krijg ook veel inzichten. Maar er is nog een weg te gaan.

Ik had graag een nieuwe afspraak gemaakt voor een tweede healing, want ik voel dat er

nog heel wat blokkades aanwezig zijn.

Hartelijke groeten,

Patricia

 

Hallo Isabelle

 

Het is bizar maar sedert je healing is het alsof de dingen terug stromen. Je beeld van mijn hoofd klopt als een bus. Het is idd afsof mijn hoofd opgeklaard is. Mijn werk vlot ontzettend en ik heb heel veel energie. Is een enorme verademing. Verder merk ik ook dat ik andere beslissingen neem en mijn werk op een andere manier organiseer. Wat een hele verbetering is.

Blij de stap naar je healing gezet te hebben.

 

Mvg ,

Tom