Feedback klanten

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

HEALING OP AFSTAND

HEALINGEN OP AFSTAND

 

Laura: dankzij 3 ISA healingen stap ik, 11 dagen na de val met mijn paard, ZELF uit het ziekenhuis.

28 januari: val met paard en 2 breuken in de rug = zware operatie en 12 m revalidatie

29 & 30 januari: een ISA healing = herbekijken van de operatie en men kiest voor een

lichtere operatie met 6 maand revalidatie

4 februari: een geslaagde rugoperatie maar veel pijn

5 februari: een ISA healing = bijna geen pijn meer

8 februari: draing en sonde worden verwijderd en Laura wandelt zelf naar de liften,

naar de auto en weg naar huis

12 februari: Een checkup bij de dokter: de dokter heeft dat nog nooit meegemaakt. De rug

binnenin was een ravage, toch had hij maar 2 bouten nodig om alles vast te zetten

en 4 dagen later stapt zij al. Rolstoel om zich te verplaatsen blijft ongebruikt staan.

12 maand later rijdt Laura weeral jumping!

 

Hallo, Isabelle

De healingen werken: mijn oorexzeem is na 20 jaar aan het verminderen. Rugpijn blijft weg en energiepeil blijft hoger!

 

Hallo Isabelle

Duizendmaal dank voor wat je voor me gedaan hebt.

- Na de eerste healing heb ik mezelf volledig kunnen herpakken waardoor ik oa een grote financiële meevaller kreeg en als bonus een lang begeerde klant die eindelijk klant werd.

- Na de 2de healing was er het wonder van mijn been. Toen ik jockey was werd mijn been verbrijzeld en er was de keus tussen amputatie of met pijn leven. Een prothese werd verworpen omdat die maar 10-15j meegaan en een tweede prothese voor mij onmogelijk was omdat mijn bot niet sterk genoeg was. Ze hebben mijn been zo goed mogelijk gereconstrueerd met bouten enz doch ik leefde al 20 jaar met grote pijnen. Echter na jouw 2de healing was ik voor de eerste keer in 20 jaar PIJNVRIJ. Dat is voor mij echt een wonder, is super.

Dikke merci.

Alexander

 

Sander is een jongetje van 2 weken die op een gespecialiseerde ziekenhuis- afdeling in Leuven lag met hart, ademhalingss en long problemen. Een dag na de geboorte werd hij geopereerd. Twee dagen later kreeg hij zijn eerste healing, verbeterde zijn ademhaling en sloeg de borstvoeding aan.

Na een paar dagen echter waren er grote problemen met zijn wond (8cm) die zwaar veretterde. Hij ging snel achteruit en het 17-koppig doktersteam vond geen enkele oorzaak. Na de 2de healing stopte de verettering en 5 dagen later kregen de ouders het verlossend bericht dat Sander klaar was om mee naar huis te gaan.

UPDATE: Sander is nu 1 jaar en de dokters spreken van een wonder. Zijn ene long is wat kleiner maar vult mooi de borstkast en hij kan vol doorademen nu.

Hey Isabelle,

Hierbij wil ik mijn dank betuigen voor al hetgeen je voor mij gedaan hebt. Je bent een super gevoelige, lieve, begripvolle, intelligente en super grappig iemand met zo veel talenten. Jouw enthousiasme om mensen te helpen is vertederend. Je laat een diepe indruk na op mij, je hebt me zoveel geholpen toen ik me in die donkere nacht van de ziel bevond.

Je healingen zijn zo doeltreffend, zo bevrijdend dat ik er soms van moet wenen (van geluk dan). Je hebt zoveel in mij losgemaakt dat zelfs jij als HSP-er geen gedacht van hebt van wat ik nu voel ... wat je in mij losgemaakt hebt. Woorden schieten te kort. Ik kom eindelijk thuis nu en werk nu nog uitsluitend met mijn ziel (het buikgevoel).

En mijn buikgevoel zegt me nu dat ik je dat maar eens moet vertellen.

Ook héél veel dank aan je prachtige dochter voor die transformatietekening ! Ook haar wens ik het allerbeste met al wat ze doet. Gewoon fantastisch wat ze doet !

Liefs, dikke knuffel en xxx

Michèle

Vorig jaar april had ik last van mijn handen, polsen en armen na 2 healingen van isabelle werd het eerst erger en geleidelijk aan nam het af en vanaf december 2015 tot op heden helemaal weg

Hallo Isabelle,

Ik wil je bedanken. Vooral de laatste tekst heeft me geraakt. Die liefde heb ik ook ervaren en lang kunnen terug oproepen maar dat gevoel kreeg ik niet terug. Maar er is sinds je laatste interventie en lezen van boodschap veel veranderd. Ik stel me dagelijks open voor die liefde en voel me niet meer alleen, verlaten, verweesd. Een wonder! Vooral voor iemand die niet echt geloofde in engelen en beschermers. Ben ik genezen van mijn verlatensgevoel van alleen op de wereld?? Het lijkt zo! Ik blijf me afstellen op hierboven en hier beneden kunnen ze me minder kwetsen; ik kom terug uit mijn schulp en ga terug coachen, mijn levensmissie. Vooral met koppels wil ik terug werken –> liefde hé!

Ik ben blij dat ik je gecontacteerd heb; dat iets (?) in mij me daartoe aanzette.

Hartelijke groet,

Hilde

Hoi Isabella,

Nogmaals super bedankt voor de healing, petscan was schoon dus geen kanker meer.

Ik heb wel nu veel meer energie heb het gevoel dat het heeft geholpen.

Groetjes en veel liefs Yvonne

 

Dag Isabelle;

Eerst en vooral hartelijk dank voor de healing.Ik heb al gans mijn leven last van faalangst,en hoop van harte dit nu voor altijd

kwijt te zijn.In het verleden heb ik veel last gehad van misselijkheid, maar wist niet hoe dat kwam. alles wat je omschrijft over mij kan ik heel goed plaatsen. kan ik een dikke buik hebben door de druk op mijn eierstokken?Ik heb de voorbije week een licht gevoel gehad in mijn buik, en nu weet ik waarom. Ik ben heel dankbaar voor de healingen die je voor mij gedaan hebt. Ik heb in het verleden al zoveel geprobeerd , maar zonder resultaat.

Hartegroet, Marleen

Hallo Isabelle,

Zo'n mooie boodschap! :-)

Ik heb gisterenmorgen niet echt iets ondervonden (had zelfs nog eventjes iets van: 'misschien werkt dat niet bij mij?') maar rond de middag merkte ik op dat mijn angst-gevoel ineens weg was en ik rustiger was vanbinnen, heel vreemd want dat ben ik niet gewoon (ik leef met constante angst).

Verder, heel herkenbaar dus wat je al in het verslag hebt gezet.

Dankbare groetjes MIeke

Een week geleden, net op mijn verjaardag,

had ik mijn eerste healing

Ik moet eerlijk zeggen dat ik tot die dag nog twijfels had of het bij mij wel zou lukken en werken. In de loop van de voormiddag voelde ik nog niks, alhoewel ik wel wat onrustig was en die angsten voor vanalles en nog wat die weer boven kwamen. Rond de middag merkte ik ineens op dat mijn angsten weg waren! Het is iets dat er al zo lang (van in mijn kinderjaren zit maar niet weet vanwaar ze komen) en waar ik me zelfs al niet meer bewust van was, dat gevoel hoorde gewoon bij mij en was er altijd en overal. Nu een week verder kan ik nog steeds niet geloven dat het gewoon 'weg' is, zelfs als ik terug denk aan situaties of gebeurtenissen waar ik direct heel angstig van zou worden is dat naar gevoel gewoon weg! En buiten dat kreeg ik nog een super mooie zielenboodschap mee! Isabelle, je hebt zo'n fantastisch werk gedaan, ik kijk al uit naar de volgende healing, 1000x dank! ♥

Vraagje mijn zoon ziet mij veranderen en nu wil hij hem ook laten healen,is hij daar niet wat te jong voor ? Hij is 16jaar en zei me vandaag dat hij zijn eerste 100 euro al samen gespaard en zei met een grote smile "voila mijn eerste healing is binnen" hihi.

Heb maand terug ook healing gehad en ja was zwaar maar nu heel grote verandering op korte tijd, paar dagen later kreeg ik ademnood en 4dagen ziekenhuis, onmiddellijk gestopt met roken had geen keuze. De rook om mn hoofd moest compleet verdwijnen:) door het stoppen met roken kwamen er nog diepere emoties naar boven die anders geen kans kregen omdat ze werden toegedekt door te roken. twas me de moeite:) maar zonder de healing was dit me nooit gelukt . Ik was er eerst beetje te trots voor om dit toe te laten wou er echt komen op eigen houtje maar ploeter al jaren, geen energie altijd dezelfde klappen die terugkwamen op mn pad de laatste 6jaar,zat echt vast en kreeg het niet gedraaid. Nu ben ik zo blij dat ik die healing heb gedaan, door de healing heb ik de hulp van de engelen ook durven toelaten , er is een groot vertouwen in mezelf en in de het grotere geheel gekomen , letterlijk meer lucht en vrij gevoel:) en ben enorm benieuwd wat de tweede healing teweegbrengt . Ik ben zo uitgeput geweest dat ik niets meer kon een glas verzetten was teveel , spieren en gewrichten alles deed pijn , toen mn ex vriend plots vertrok ben ik ook emotioneel ingestort en dat was eigenlijk de redding(achteraf bezien) ik heb zo zware paniekaanvallen gehad en durfde niet meer slapen ,ik moest echt diep gaan om te leren voelen en te durven ademen terug, toen zijn de emoties zo heftig naar boven (redder van mn paniek) gekomen dat de pijnen verdwenen , en stukje per stukje terug wat durfde in tleven en te ervaren, de blokkades bleven terugkomen vooral snachts doken ze op en hier heeft de healing ze weggenomen , slaap sindsdien terug goed en angst is verdwenen op korte termijn waar ik anders misschien nog jaren over zou gedaan hebben

Lena

Hallo Isabelle,

Dank je wel voor de healing en het verslag. Het is zeker weer een hele boterham....... Het is erg herkenbaar wat je schrijft......

Ik wil je hartelijk danken, heel bijzonder dat je dit kunt.......

Liefs Nicoline

Toen Isabelle me enkele weken me deed doorzag, dat ik mn krachten tegen me gebruikte en ik telkenmale dieper en dieper zat, en meerdere lessen kreeg, ze zei : je moet uw krachten VOOR u gebruiken, na een superhealing een tweetal weken terug ben ik enorm enorm vooruitgegaan, morgen nog eentje... i go for it!! HSP zijn hoeft dus zeker niet te betekenen telkens meerdere lessen en moeten strijden, neen, het kan ook het integendele zijn!! Het is de manier waarop je ermee omgaan, je zelfwaarde, je eigenliefde, indien je dat niet meer hebt en je weet niet hoe je ermee om moet gaan dan blijf je hetzelfde aantrekken maar zwaarder en zwaarder tot je het uiteindelijk doorhebt...IK BEN....

Grtjes Mieke B

Hallo Isabelle,

Vandaag is het 3 weken geleden dat ik mijn healing gehad heb. Ik heb mijn pijnmedicatie kunnen weglaten, en daar ben ik al heel blij mee. Mijn pijn is niet weg maar wel anders. En ik krijg ook veel inzichten. Maar er is nog een weg te gaan. Ik had graag een nieuwe afspraak gemaakt voor een tweede healing, want ik voel dat er nog heel wat blokkades aanwezig zijn.

Hartelijke groeten,

Patricia

Met deze wil ik je ook laten weten dat ik aangenaam verrast ben van je verslagen van de healings . Je slaat nagels met koppen . Je bent heel goed bezig !

Groetjes

Caroline

Hallo,Isabelle,

Na vorige sessie's die nu al een tijdje achter de rug zijn,heb ik een ommekeer gehad,ben werkelijk helemaal ondersteboven gekeerd,ben lichamelijk ingestort,ook mentaal,had ontstekingen voorhoofd,bronchitis en algemene uitputting,ik moets rusten,rusten en was zeer zwak,nu aan het recupereren en voel een hele energiestroom door mij gaan ,heel veel hartstocht,passie en vernieuwde kracht er is een positieve energie aan het uitstralen naar mijn omgeving ,mijn partner verandert mee en we lijken terug de draad op te pikken,kortom er verandert heel veel,juist nog moeilijk met mijn zoon want hij voelt de veranderingen en wordt jaloers en zijn gedrag moet nog worden getransformeert,maar het komt goed ,zou je voor een laatste keer je kunnen afstemmen,en kan ik een laatste healing krijgen????

Om af te ronden en te zien hoe mijn energieveld er aan toe is ??

vriendelijke groetjes,

anja

Dank je wel Isabelle,ik heb het wel 2maal gelezen,dit is echt 100% herkenbaar en ga je tips zeker toepassen. Ik ben je ontzettend dankbaar en vond het echt wel heel mooi om te lezen,heb wel paar keren moeten slikken,maar het is waarheid en waarheid doet soms pijn, hihi

Lieve groetjes,

Nancy

 

Hallo Isabelle

Bedankt voor de healing. Je verslag is echt wel herkenbaar en behandelt zowat de hoofdthema's in mijn leven, veel dingen waar ik regelmatig tegenaan stoot. En inderdaad, ik voel mij een stuk lichter en weer meer en meer mezelf worden de laatste dagen.

Lieve groet,

Kristien

 

Hallo isabelle,

Ja ik las op je site over de 3x healing..het ijsberg principe. Ik ben ook zeker nog niet van mn klachten af maar voel wel dat de boodschap kloppend is. Terwijl je eigenlijk niets van mn weet natuurlijk.

Graag de 2 volgsessies en dan daarna een coach gesprek. Zal mn vragen wel opschrijven! Ik ben alvast heel nieuwsgierig naar de verdere evolutie.

Warme groet, Natasja

 

Hey Isabelle,

Bedankt voor je mooie verslag!! Ik onthoud vooral "Zorg dat je werk je passie is dan kan je spelend actief zijn". MOOI. En precies zoals ik het aanvoel. Ik voel me de laatste tijd (sinds de paasvakantie) wel ruimer en vrijer. Mijn psycho-energetische consulten met cliënten liepen vorige week van een leien dakje. Heel mooi en diepgaand. Ook ben ik subtiel het verschil aan het voelen tussen "(mentaal) voorbereiden" en "speels/ongedwongen (energetisch/kinesthetisch) invoelen" voor een cliënt langskomt of voor ik lesgeef. Mijn yogalessen bereid ik de laatste tijd gewoon niet meer voor (dat was voorheen "onmogelijk" :-)), ik voel gewoon wat er in me opkomt en waar de groep nood aan heeft. En voor consulten voel ik speelser in, in plaats van dat ik me met pen en papier aan de tafel zet, zo van "nu moet ik een voorbereiding maken, denk, denk, denk".....Ik voel ook subtiele communicatie met mijn vader. Ook heel mooi en ondersteunend. Enfin, zijn maar een aantal dingetjes die ik aanhaal, in werkelijkheid zijn er zeer veel dingen aan het veranderen in positieve zin. Het voelt zeer goed aan.

Groetjes, Carol

 

hey even laten weten dat ik sinds de eerste healing op 10 mg sipralexa (antidepressiva) zit ipv 20 mg,goed hé,binnenkort eens proberen met 5 mg.

Groetjes Marie

 

klik hier voor NOG meer klantenfeedback

 

 
AANRADER de groepshealing 2x per maand met volle en nieuwe maan


VERVOLG FEEDBACK

AFSTANDS HEALINGEN

 

Hallo Isabelle

Ik stond eerlijk gezegd sceptisch tov je werk maar ben heel blij het toch gedaan te hebben. Mijn zoontje is helemaal veranderd en wordt nu niet meer gepest op school. Hij praat meer, is vrolijker en staat nu ook meer open voor sport of zelfs chirowerking. Het is een gans ander kind.

Super blij nu dat jij op ons pad gekomen bent.

Grtsjes Héléna

 

Hallo Isabelle,

Hierbij een verslagje van mij na je eerste healing.

Ik was blij met je verslag omdat het klopt wat je zegt/schrijft. Een hele lijst en typisch mij. Dat geeft rust en vertrouwen.

Hartelijke groet,

Marijke

 

 

Hallo Isabelle,

Dank wederom voor de zorgvuldige en rakende healing. Indringend energetisch voelbaar en dat past op dit moment hier prima.

Voel me door de punten die je noemt een Wees. En dat eindelijk onder ogen zien geeft rust. Er was geen steun en warmte.

Het dieper afdalen gaat maar door en ik laat het zijn gang gaan. Spontaniteit is een mooi kernwoord.

Veel dank voor je energie gestoken in de healing!

Marijke

 

Hoi Isabelle,

Wij hebben de laatste 10 jaren klap op klap gehad van onze medemens.

Ons geloof en vertrouwen in de mens is nu tot een nul-punt gezakt.

Je had het al gemerkt met de healingen. En je hebt er al aan gewerkt.

Maar mocht je nog van alles "voelen" dan weet je dat er weer iets gebeurd is.

Het mooie is wel, dat ik de afgelopen 10 jaar altijd ongeveer 2 dagen na een klap lichamelijk doodziek werd. Hoofdpijn, misselijk, overgeven.

Een jaar geleden ben ik al eens naar een kinesiologe geweest en van haar heb ik allerlei drukpunten leren masseren. Na het 3e bezoek aan haar waren mijn klachten bijna weg. Ik voelde me nog wel naar, maar ik hoefde na een klap niet meer naar bed met een emmer erbij.

Nu heb ik totaal geen lichamelijke klachten gehad! Jij hebt de laatste keer je ook ziek gevoeld met de healing. Het lijkt dus nu door jou weggenomen te zijn.

Geweldig! Dat was het wat ik zo ontzettend graag wilde en dat heb jij nu voor elkaar gekregen. Super en heel hartelijk bedankt.

Dit wilde ik je nog even laten weten. Veel succes weer met de 3de healing.

Hartelijke groet en een fijn weekend

Irma

 

Ja he, de laaste dagen voel ik me echt super:), en vandaag zo stromen:)alles is aan het veranderen, zelf mijn eetpatroon:) ik kan niet genoeg zeggen he Bella, maar ben dankbaar dat ik je leren kennen heb :)dikke knuffel xxx

 

Hallo Isabelle

ik werd me toch ineens misselijk en even later ging er letterlijk echt een golf vanaf mijn tenen tot mijn kruin en ik dacht even dat ik flauw zou vallen...gelukkig niet, maar ik werd me toch ineens een partijtje ziek daar ter plekke. Kan dat dan door de healing zo komen? ja wat anders natuurlijk, ik was er al van overtuigd, want ik had echt ineens ook het gevoel alsof 'je' dwars door me heenging, alsof ik even van binnenuit binnenste buiten werd gekeerd...nou haha je snapt dat die client weinig aan me had op dat moment en gelukkig was zijn toilet binnen handbereik:-) maar ik vond het nogal een extreme reactie, en ik was de hele dag verder met een knallende hoofdpijn thuis, ik kon geen licht hebben aan mijn ogen...ook nooit meegemaakt zo...maar voor mij eigenlijk wel erg fijn, want daar kan mijn ratio niet tegen op, tegen zo'n letterlijke fysieke reactie...ik ben er vreemd genoeg helemaal blij mee!

Ondanks dat ik me zo beroerd voelde en vandaag ook vrij onzeker was voel ik nu wel een speciaal effect, wat ik bij de eerste twee veel minder had, ik ben er helemaal onthutst van, maar dan positief hoor! Heel bizar en bijzonder, dank je!

Claudine

 

Isabelle

Vandaag een woordje gehad met mijn man omdat ik opgekomen was voor m'n mening en hij voelde zich aangevallen en wat een verschil bij voor de healings

Voor de healings ging ons dat niet gelukt zijn om erna erover te praten en bij mijn verwondering hebben we het uitgepraat wat vroeger zeker geen waar ging zijn

Heel bijzonder, ik ben je heel dankbaar.

Leentje en Piet.

 

Hallo Isabelle

Vandaag ook met iemand gesproken die mijn man kent zonder te vertellen wat ik gedaan had ivm healing en ze zei me, wat is dat met met Willy hij is zo lief en hartelijk de laatste 3 weken wat steekt daar achter?

Ik heb maar gezwegen maar het is ongelooflijk dat het werkt want hij geloofd daar absoluut niet in. Daarom ben ik blij dat ik het achter zijn rug gedaan heb.

 

Hallo Isabelle,

 

Ik herken heel erg veel in wat je in het uitgewerkte verslag geschreven hebt. Dingen die ik vaag voelde en een beetje wist zijn nu vol in mijn bewustzijn gekomen. En veel dingen wist ik nog niet maar ze kloppen wel!

Heel veel dank daar voor.

Toontje

 

Isabelle het klinkt heel raar, maar zoals ik het nu voel is het toch goed zo! Ik ben momenteel zo helder, zo kalm, zo rustig, zo ontspannen dat ik Nu weet en VOEL wie ik echt ben, vanaf mijn kruin tot mijn tenen voel ik het ook echt.

Meestal was het voornamelijk rationeel dat ik wist hoe t allemaal in elkaar zit , vanaf donderdag is er iets verandert, ik voel het namelijk ook constant……WOW smile-emoticon

Deze staat is zo fijn, geen zorgen, geen angsten, geen gedachten die me meetrekken en uit het HIER en NU halen, geen lijden. Vreugde, blijheid, ontspanning voel ik. Niks kan me meer raken. Wat een bevrijding!

De healingen van Isabelle zijn de kroon geweest, het toetje, de slagroom. Deze 4 healingen inclusief verslag hebben de laatste belemmerende blokkades weg gehaald om het zodanig helder te krijgen om het werkelijk nu ook te VOELEN. Aangezien ik behoorlijk vast zat in mijn emoties.

Misschien dat ik er toch weer op terug kom…..dat kan natuurlijk altijd.

Maar voor nu is het okee! Zoals ik het nu voel ben ik krachtig, helder

Dikke knuffel

 

Hoi Isabelle, t' is een flinke uitdaging geweest maar voel nu stapje voor stapje mijn vrijheid ontstaan. Ik wil je hier heel graag voor bedanken

 

Hallo Isabelle,

De afgelopen twee healingen hebben veel in mij losgemaakt.

Daar waar ik het gevoel had vast te zitten in mijn groei en iets nodig had blijkt dit ook te kloppen voor mij.

Ik heb dingen in mijzelf ontdekt en dat geeft mij mooie mogelijkheden. Mentaal een groei waarbij oude dingen zijn losgelaten. Ik kijk uit naar de derde healing.

Warme groet, Desiree

 

Lieve Isabelle,

Een hele late reactie van mijn kant op de door jouw gegeven healing en vervolgafspraken.

In de healing had je al ondervonden dat ik totaal in onbalans stond en het eigenlijk kwestie was van vallen of opstaan. Dat is hoe het voor mij voelde deze periode.

Nou het werd het eerste omvallen..( mijn lijf kwam vol ontstekingen. knieen en spieren begaven kun kracht en er volgden onderzoeken op de borstpoli. maar eigenlijk voelt het als weer opstaan nu!

Ik had jouw beschrijvingen doorgewerkt en sloot mooi aan hoe ik zelf de afgelopen drie jaren bezig ben geweest in mijn innerlijk werk van uit wat er in meditaties naarboven mocht komen in mij.

Dag van de healing heb ik voor het eerst weer een hele zachte mooie voedende energie mogen voelen en ik weer in zachtheid naar mezelf kon kijken en voelen.

Ik ben je heel dankbaar ervoor en kijk uit naar de volgende healingen.

Lieve groet, Patricia

Hallo Isabelle,

Bedankt voor het verslag en de healing. Ik moest het verslag eerst even op me in laten werken om te kijken wat ik ervan vond. Na een nachtje slapen realiseerde ik me dat het precies past bij het thema waar ik de laatste tijd mee bezig ben geweest.

Van de healing merkte ik al vanaf maandag iets. In eerste instantie dacht ik dat het niet kon. Maar toen ik op jouw website las dat mensen vaker wat merken voor de daadwerkelijke healing, was het voor mij duidelijk dat het daardoor kwam.

Ik ben erg benieuwd naar de tweede en derde healing en kijk er naar uit!

Warme groet SJ

 

Hoi Isabelle,

Heel erg bedankt voor deze healings!

Ik voel het verschil heel intens!

Ik bij je mailtje voelde ik al effe dat er een shift was gebeurd! Nu zie ik het tijdstip dat je de healing deed en nu besef ik dat het toen al bezig was! Ik heb zelfs tijdens je healing gedroomd, heb uitgeslapen zaterdag. In mijn droom was een beer die mij troostte en knuffelde en steunde. Die dag heb ik stappen kunnen zetten waar ik al heel lang aan toe was, maar ik zat potvast voordien! Zondag was ik echt actief, opgewekt en energiek! Dat is al maanden of veel langer zelfs geleden.

Vandaag is er al iets op mijn pad gekomen dat me enthousiast maakt. En ik heb terug de moed en kracht gevonden om mezelf terug op de sporen te zetten. Een boel inzichten over mijn oude patronen gekregen en de juiste woorden gevonden om dit te communiceren met mijn partner.

Ik ben echt onder de indruk! Ik voelde de shift echt gebeuren!

Dit is echt het duwtje dat ik nodig had!

Duizendmaal dank!

Liefs

Lut

 

 

Hallo Isabelle,

bedankt voor de snelle verzending van mijn verslag.

wow, wat herkenbaar allemaal. ook wel een beetje beangstigend.

Ik zit al een tijd niet lekker in mijn vel met onzekerheden, twijfels en schuldgevoelens.

het grappige is dat een week voordat ik een afspraak had gemaakt, heel erg in de knoop zat en het lijkt erop dat vanaf de datum dat we een afspraak hadden gepland het steeds beter ging. vooral rustiger in mijn hoofd, minder denken en prakiseren.

Ik kijk uit naar de volgende healing, bedankt alvast

Monique.

 

 

 

Hoi Isabelle,

Wat een mooi healing, zeer veel dank daarvoor! Het heeft mij echt al veel opgeleverd. Ik ga graag verder met de 2' en 3' healing. Ik ben heel blij dat jij op mijn pad gekomen bent.

Warme groet, Rosa

 

Hallo Isabelle

De healingen beginnen echt wel door te werken. Ik ben minder teruggetrokken en kruip niet meer in mijn schulp bij andere mensen. Mijn gedrag is veranderd zonder er maar enige moeite voor te moeten doen. Dat is wel leuk. Of iedereen daarop zat te wachten is natuurlijk een andere vraag ;)

Warme groet kristin

 

 

Hi Isabelle, klopt helemaal...had 's avonds 3 september minder pijn in mn nek en onderrug. Mijn hoofd voelde lichter en mn ogen stonden echt open. Ik kijk al uit naar de 24e. Bedankt alvast. Groetjes Laura

 

Hay Isa

Bij mij gaat alles goed hoor, ik zeg het die krop van angst en paniek die er constant zat is weg hé, waarvoor ik je heel dankbaar ben!

Toppie je werk.

Knuffel Inge.

 

Beste Isabelle,

De healing heb ik duidelijk gemerkt.

Ik kreeg die dag een heel vervelend gevoel, dat rotgevoel wat ik eigenlijk vaak kreeg op m’n werk als ik niet liet zien wie ik werkelijk ben, en me aanpas aan mijn omgeving.

In de avond voelde ik me ineens stukken beter. Ik heb vandaag te horen gekregen dat m’n baan stopt, dus er is al het een en ander aan het bewegen. Het was al een tijdje tijd om te veranderen maar ik had de moed niet.

Bedankt Isabelle.

Warme groet, Geert