Isa healing distance

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

ISA HEALING

 

De ISA healing is een heel krachtige nieuwetijds healing op afstand, die ik spontaan doorgekregen heb.

 

Ik ben een transformator en kom alleen maar op je pad omdat jij VOOR een grote transformatie staat. Je ziel zet me op je pad omdat je nu klaar bent om je blokkades en angsten, die weghouden van je ware kracht, los te laten. Het is tijd om eindelijk je ware zelf te worden, wie en wat je echt bent.

 

 

Omdat mijn werkwijze spontaan tot mij gekomen is, past die niet in één van de reeds gekende werkwijzen. Andere werkwijzen zijn Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong, Pranic Healing, quantum touch, the reconnection......

Ik gebruik geen rituelen of symbolen want dat is de oude manier van healing. Ik heel vanuit éénheid en niet vanuit afgescheidenheid.

 

Met de healing neem ik je blokkades over in mijn eigen lichaam, en aan de hand van het verslag kan je lezen hoe en waar jij vastzat in je leven. Alle blokkades, zowel fysiek als emotioneel kunnen losgemaakt en verwijderd worden. Ik herstel je basis blauwdruk waar je nog niet gekwetst was en je nog 100% eigenwaarde en eigenliefde kende.

 

Met de ISA healingen ga je terug naar de kern van je essentie omdat ik je angsten en pijnen mag wegnemen. Hierdoor zie je weer klaar, heb je geen angst meer en kan je je leven een hele andere wending geven.

 

Ik ben een transformatie-coach en niet medisch geschoold en mag geen medisch advies geven. Wel is het zo dat vele van mijn klanten hun medicatie snel kunnen afbouwen of zelfs loslaten omdat de oorzaak van een ziekte altijd energetisch is door verkeerde denkpatronen.

 

Als je medicatie neemt zorg dan voor contact met een arts-homeopaat die inzicht heeft in energetisch werk.

Ik krijg vaak de opmerking van klanten, dat ze al dingen voelen veranderen vanaf het moment ze de healing boeken. Dat klopt omdat ik vanaf dan al in verbinding met je sta.

 

Door de diepe werking kan ik maar 2 healingen per dag doen. Gezien ik tijdens de healing jouw pijnen overneem en via mijn lichaam loslaat, moet ik tijd genoeg ertussen nemen om mijn eigen lichaam te ontzien en te ontlasten.

 

WERKING ISA HEALING

 

 

Eerst maak ik contact met de bron van alles leven en dan stem ik me af op jou via je geboortenaam.

 

 

Alles wat is, is ooit ontstaan uit die ene bron. Omdat jij en ik, ook een stukje van die bron zijn kan ik gemakkelijk contact maken met jou . Jij en ik zijn één, ik stap dus in onze éénheid en zo kan ik voelen waar jij vastgelopen bent en waar jij pijn hebt.

 

Eénmaal ik contact heb met jouw energieveld (aura) voel ik jouw blokkades in mijn eigen lichaam. Aan de hand van de pijnen die ik voel in mijn eigen lichaam weet ik waar de energie blokkades zich bevinden bij jou.

Elk lichaamsdeeltje is verbonden met een emotie - levensgebied en zo kan ik via het verslag duiden wat er bij je speelde en wat ik bij je mocht wegnemen. De pijnen ervaar ik dus zowel in je chakra's, meridianen , lichaamsdelen als organen. Er wordt zelfs gewerkt op je organen die zelfs operatief bij je verwijderd werden, want energetisch zijn die nog actief in je lichaam (cfr fantoompijnen).

 

VERSLAG VAN DE HEALING

 

In het verslag vind je:

- het tijdstip waarop je de healing mocht ontvangen

- in 90% van de gevallen een zieleboodschap

- een lijst van de hoofdblokkade en zijn onderliggende wortels waarop ik werkt heb

- een lijst met uitleg wat de emotionele spiegel is van blokkades( organen/lichaamsdelen en meridianen) waarop gewerkt werd.

 

De problemen onstaan omdat je geen contact meer hebt met je ziel. Omdat ik me terug in contact stel met je ziel, heb ik ook toegang tot je volmaakte blauwdruk. Zo helpt je ziel me, om jou terug op de triling van je volmaakte blauwdruk te brengen.

 

Daar onze emoties de triggers zijn die onze gedachten sturen, neutraliseer ik ook de oude trauma's. De herinneringen blijven bestaan maar zijn nu neutraal, want alles wat je ooit meemaakte nu en in vorige levens ligt opgeslagen in je cellen en DNA.

 

HEEL BELANGRIJK

Een blokkade of ziekte is een manifestatie van tijd, dus de healing heeft ook tijd nodig om die manifestatie laag per laag te demanifesteren. Het is onmogelijk en veel te belastend voor je lichaam om alle chakra's en de fysieke blokkades in 1keer te healen. Het is belangrijk dat je lichaam de ruimte krijgt om zich aan te passen aan:

- de verhoogde trilling

- het hernieuwd stromen van je energie

- vinden van een nieuw energetisch evenwicht en balans

 

De eerste 4-7 dagen kan je de werking van de healing ervaren.

- Ofwel ga je je super voelen

- ofwel ga je geplaagd worden met ongemakken. Hoe meer controle je wil houden, hoe meer verwachten je hebt hoe meer je richting ongemak gaat (depri, moe, twijfels, angsten);

 

Hoe meer verwachtigen je ego heeft , hoe meer weerstand en ongemakken je zal ervaren. Laat het healingsproces gewoon zijn werk doen en achteraf zal je duidelijk de verandering ervaren. Je ziel weet perfect wat jij nu nodig hebt.

 

Ik boek idd soms spectaculaire resultaten maar eigenlijk moet je een healing als volgt bekijken. Zie jezelf als vleugellam omdat je arm in het ego-gips zit. Je schenkt steeds aandacht aan dat ongemak waardoor je het voedt. Eénmaal het gips verwijderd vind je het zo normaal dat je weer vlot en vloeiend je arm kan gebruiken. Wel met een healing verwijder ik het gips. Stel dus zo min mogelijk verwachtingen naar wat je wil veranderen en stel je gewoon open zodat je kan merken waar de veranding in je leven vorm krijgt. Als je met je oude focus steeds naar de verkeerde kant opkijkt zal je nooit zien wat er van de andere kant komt. De veranderingen gebeuren onmerkbaar vloeiend. Zie feedback van klanten

 

Eénmaal ik het uit je syteem verwijderd heb is het weg. Je kan nog gelijkaardige processen aantrekken maar het zal geen weerklank meer vinden in je en gewoon van je afglijden.

 

Hoeveel ISA healingen zijn er nodig?

 

Voor een maximaal resultaat minimum 3/4 sessies met 3-4 weken tussen. Ik kan onmogelijk toveren met 1 sessie. Het healen gebeurt dus in een 3-tal fases.

De 1ste fase is het topje van de ijsberg dat ik verwijder.

De 2de fase is de ijsberg zelf die ik verwijder,

De 3de fase is de consolidatiefase van je nieuwe trilling en vibratie.

 

Wil je tot op de kern, dan kies je na je 3 gewone healingen voor de chakrahealing. Dat is een sessie van 8 in het totaal (de 7 niveau's van je chakra's en de bron), 1 sessie per maand, dat voor de mensen die heel diep willen gaan.

 

Wil je comfortabel door de huidige transformaties kan je na je 3 gewone ISA healingen opteren om om de 6-8 weken een healing te laten doen. Dit omdat we als mens elke dag opnieuw voor keuzes en uitdagingen staan.

 

Verloop van een healing op afstand

 

We maken een afspraak en de dag zelf geef ik je normaal s'morgens je healing. Je weet niet hoe laat dat verneem je dan in het verslag achteraf. Dan leid je ziel me. Een afstandshealing werkt bij IEDEREEN en wordt zelfs als krachtiger ervaren.

Zelf hoef je niks te doen, doe gewoon wat je normaal zou doen.

Wanneer een ISA healing

 • bij alle mogelijk emotionele en fysieke problemen
 • bij botbreuken en botproblemen
 • hernia en andere rugproblemen
 • fantoompijnen
 • fybromyalgie
 • CVS
 • net voor en na een operatie
 • angsten
 • huidproblemen
 • hartproblemen
 • schakels, bekken, rug terug rechtzetten
 • depressie
 •  

Hallo Isabelle

 

Duizendmaal dank voor wat je voor me gedaan hebt.

 

- Na de eerste healing heb ik mezelf volledig kunnen herpakken waardoor ik oa een grote financiële meevaller kreeg en als bonus een lang begeerde klant die eindelijk klant werd.

 

- Na de 2de healing was er het wonder van mijn been. Toen ik jockey was werd mijn been verbrijzeld en er was de keus tussen amputatie of met pijn leven. Een prothese werd verworpen omdat die maar 10-15j meegaan en een tweede prothese voor mij onmogelijk was omdat mijn bot niet sterk genoeg was. Ze hebben mijn been zo goed mogelijk gereconstrueerd met bouten enz doch ik leefde al 20 jaar met grote pijnen. Echter na jouw 2de healing was ik voor de eerste keer in 20 jaar PIJNVRIJ. Dat is voor mij echt een wonder, is super.

 

Dikke merci.

Alexander

 

 

 

Hoi Isabelle,

Wij hebben de laatste 10 jaren klap op klap gehad van onze medemens.

Ons geloof en vertrouwen in de mens is nu tot een nul-punt gezakt.

Je had het al gemerkt met de healingen. En je hebt er al aan gewerkt.

Maar mocht je nog van alles "voelen" dan weet je dat er weer iets gebeurd is.

Het mooie is wel, dat ik de afgelopen 10 jaar altijd ongeveer 2 dagen

na een klap lichamelijk doodziek werd. Hoofdpijn, misselijk, overgeven.

Een jaar geleden ben ik al eens naar een kinesiologe geweest en van haar

heb ik allerlei drukpunten leren masseren. Na het 3e bezoek aan haar waren

mijn klachten bijna weg. Ik voelde me nog wel naar, maar ik hoefde na

een klap niet meer naar bed met een emmer erbij.

Nu heb ik totaal geen lichamelijke klachten gehad! Jij hebt de laatste keer

je ook ziek gevoeld met de healing. Het lijkt dus nu door jou weggenomen te zijn.

Geweldig! Dat was het wat ik zo ontzettend graag wilde en dat heb jij nu

voor elkaar gekregen. Super en heel hartelijk bedankt.

Dit wilde ik je nog even laten weten. Veel succes weer met de 3de healing.

Hartelijke groet en een fijn weekend

Irma