Groepshealing op afstand

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

Groepshealing op afstand

2x/maand met nieuwe en volle maan

 

 

Omdat de huidige ascentie tijden zoveel in beweging zetten en het voor de meeste mensen zeer chaotisch en fysiek lastig is, is de groepshealing op afstand een grote hulp om je transformatie soepel te laten verlopen. Zoals de feedback onderaan deze pagina toont.

 

Als jij ook het idee hebt dat je steeds weer opnieuw vastloopt, of worstelt met vele fysieke ascentie symptomen zoals: - vergeetachtigheid

- voorwerpen die verdwijnen en terug tevoorschijnkomen

- de juiste woorden in je hoofd horen maar omgekeerd uitspreken

- je hart dat soms overslaat of versnelt

- een geknisper in je oren horen

- onregelmatig slaappatroon (moeilijk slapen ronde maan perioden)

- flitsen in je ooghoeken zien (= contact met paralelle dimensies)

- onverklaarbare pijnen (celzouten hier zeer belangrijk)

- moeilijk slapen rond de volle en nieuwe maan

 

dan zit jij al goed in het ascentieproces.

 

Waarom een groepshealing

 

Die zorgen ervoor dat je niet omvergeblazen wordt door de nu intense, kosmische krachten en dat je er toch maximaal kan van profiteren. Je persoonlijke thema's die aansluiten op de maaninvloed worden versnelt en SOEPELER uitgewerkt. Ik hoor vaak van de groepsleden hoe herkenbaar het huidige thema bij henzelf is en dat ze veel hebben aan het verslag voor hen persoonlijk. Dat is de kracht van de groep. Omdat de krachten verdeeld worden over de groep en toch in de groep vastgehouden worden kunnen diegene die nog niet zo krachtig zijn er toch maximaal van profiteren. Een groepshealing is een zachte ondersteunende manier om jezelf van extra energie, steun en verlichting te voorzien. Omdat het in groep uitgewerkt wordt ondersteun je zowel jezelf als het collectief. Ook wordt je verlichting versnelt naar een versnelling hoger omdat je het niveau aanneemt van de hoogste van de groep. Dat heet positieve osmose. De hoogste van de groep wordt versterkt en groeit zo nog sneller door die extra fundering. De kosmische krachten worden door de groep gedragen en bewaard zodat die ok langer kunnen blijven doorwerken.

 

Verschil tussen een groepshealing en een persoonlijke healing

 

Dat is een heel groot verschil. In een persoonlijke healing ga je intens en gericht te werk. Je werkt er met je persoonlijke thema's. Het is op jouw maat gesneden.

 

Met de groepshealing vang je de kosmische impulsen op zodat ze minder hard inslaan in je systemen en leven. Je kan ze daardoor beter geleiden en integreren in je persoonlijk leven. Je kan dus meer opnemen en omzetten omdat de groep als een soort van geleider fungeert. Dat wat jij nog niet kan integreren kan een ander wel, dus het gaat niet verloren. Als jij er echter alleen voorstaat gaat dat waar je nog niet klaar voor bent verloren. Omdat het nu door de groep gedragen wordt, blijft het ter beschikking voor jou en kan je er altijd op intunen. Op die manier kan je je fysieke energie verhogen

 

 

De groepshealingen gaan door telkens de dag van volle en nieuwe maan

 

De meeste mensen zijn zich er zeker van bewust dat een paar dagen voor volle en nieuwe maan ze ongemakken ervaren. Dat komt omdat de maan een versterkende invloed heeft van de kosmische frequenties en info waaraan wij als mens bloot staan. De maan is een soort van portaal dat ons als mens veel te bieden heeft.

 

Door het werken in groep tune ik al 5dagen voor de volle en nieuwe maan in op wat er speelt en verdeel ik dat al in de groep. Op die manier worden de groepsleden als het ware voorbereidt op de aankomende frequenties. Op het moment van de effectieve volle en nieuwe maan gaan we dan in groep volledig in het potentieel dat zich op dat moment aandient. Op die manier zal jij minder ongemakken dragen en sneller groeien.

 

 

 

 

 

De klemtoon van volle en nieuwe maan

 

Nieuwe Maan is naar binnen gericht. De innerlijke baarmoeder, donker, koud en rustig. We kunnen ons voller voelen omdat onze ogen niks meer zien. Onze innerlijke blik echter laat ons contact maken met ons één zijn met alles. In het donker is de begrenzing onzichtbaar. Het individu lost als het ware op. In deze periode staan we meer open om te geven en te delen met anderen. We zijn ontvangkelijker. Het is een tijd van geven en delen met anderen en een tijd om begrip, begeleiding en overvloed te ontvangen.Vanuit het éénheidsgevoel meer duidelijkheid en inzicht krijgen.

 

De Volle Maan belicht dat waardoor we ons afgescheiden voelen, nl onze angsten, gedachten en gedragingen die ons ontkrachten. Hierdoor brengt ze ons terug in contact met onze innerlijke kracht en schoonheid. Die wordt belicht en zo kunnen we ons persoonlijk potentieel scherpstellen en delen met de wereld.

 

Verslag van de groepshealing

 

Na elke healing krijg je binnen de 5dagen een verslag waarin je leest:

 

- hoe laat de healing juist doorging

- de onbewuste groepsworsteling (het innerlijke kind van de groepsgeest)

- een beeld dat ik daarbij kreeg met de uitleg

- de emotionele hoofdblokkade

- tips wat je nu het beste kan doen

 

 

Prijskaartje

 

Voor de spotprijs van 100€ voor de 10 beurtenkaart bestelt help jij jezelf gemakkelijker door deze ascentiejaren te vloeien. Gewone losse beurten kosten 15€.

 

INSCHRIJVEN kan je tot 21u de dag van de volle en nieuwe maan en doe je door een email te sturen naar

 

 

De groepshealingen gaan altijd door na 22:00u.

 

 

FEEDBACK VAN GROEPSLEDEN

 

Dag isabelle,

Ik wil me graag weer inschrijven voor de groepshealing. Ik voel me steeds super na zo'n healing.

Dank u wel

Prettig weekend

🤗😘

Tania

 

 

Hallo Isabelle,

Ja ik moet eerlijk zeggen dat ik vooral vandaag, deze ochtend, me super blij en fit voelde maar dacht dat het zo snel misschien niet kon. Het zal dus effect hebben!

Thanks

 

Hoi Isabelle,

 

Dank je voor het verslag en eigenlijk heb ik niet veel gemerkt ten tijde van de healing, behalve een vreselijke hoofdpijn de hele dag.

Nu lees ik je verslag en moet ik lachen, want wat ik wel merkte was een enorme energie en daadkracht.

Ik heb in 1 dag twee dingen geregeld die ik al langer blijkbaar in mijn hoofd had. (Een eigen website/praktijk starten en mezelf aangeboden om voor anderen te koken.) Dit zal het effect vande healing zijn, dat ik ineens deze acties heb genomen? Want hiervoor bleef ik toch dan hangen en werd het vooral een verstandelijk verhaal en uitstel of te druk etc.

Mijn ego wil natuurlijk denken dat ik zelf deze beslissingen heb genomen en dat het niks met de healing te maken heeft gehad, maar ik voel wel beter!

Dank je en met dit stimulerende effect kijk ik uit naar de volgende

Groeten, Claudia

 

Hallo Isabelle

Dank U wel voor de healing ! Kort na de healing had ik een hevige ruzie met mijn vriend maar stond ik meer mijn mannetje. En ik heb de indruk dat ik meer zelfvertrouwen heb ondanks het feit dat ik in het onzekere zit ivm met mijn twee jobs, waarvan één ten einde loopt begin juni.

Lieve Groetjes,

Nicole

 

Hallo Isabelle,

 

Heel erg herkenbaar, precies het proces waar ik midden in zit. Begreep maar niet dat het kanaal, dat ik voel te zijn, maar niet wil stromen. Weet nu dat ik dit zelf blokkeer door mijn angsten, die er na al het werken aan bewustwording, nog steeds zitten. Ik hoop dat, door mij hier nu van bewust te zijn, en de healingen die ik van jou gehad heb, ik nu in staat ben die angsten eindelijk los te laten.

Het voelt nu in ieder geval al een stuk luchtiger allemaal.

 

Hartelijke groeten en een fijn weekend,

Jose

 

Hallo Isabelle,

 

Bijzonder, net als met de individuele healings merkte ik de werking vooral voorafgaand, in dit geval donderdagmiddag. Ik voelde vanalles in mijn lijf, alsof er een kracht wilde doorstromen. Veel zuchten ook. Toen ik later door de stad liep, zag ik de wereld en de mensen op een andere manier en voelde ik me steviger en meer geaard, prettig gevoel. De dagen na de healing voelde ik verdriet, boosheid/kracht, en meer mezelf.

 

Je verslag vind ik heel mooi en herkenbaar en de beeldspraak prachtig en zeer verduidelijkend. Dankjewel voor je mooie werk,

Groeten,

Sofie

 

Beste Isabelle,

 

Dank voor het verslag. Het triggerde zeker.

 

Lieve groeten, Liselore

 

Dag lieve Isabelle,

Bedankt voor alle mooie berichten en de verslagen. Het is heel bijzonder zo'n groepshealing.

Ik zie dat er bij mijn zoon ook van alles loskomt. Ik voel de healingen tot na een paar dagen duidelijk doorwerken.

Warme groet, Caroline.

 

Hallo Isabelle,

Ik ben iedere keer weer verbaasd hoe treffend en bruikbaar het verslag is.

Ik kijk uit naar de volgende.

Warme groet, Esther.

 

Jeetje, ook deze fase maak ik door. Veel herkenning. Het is ook een pittige tijd maar ook een heel mooie. Kan me voorstellen dat het voor jou ook pittig is om deze oude en pijnlijke verstrikkingen die loskomen bij zoveel mensen te incasseren en te helen. Complimenten voor je zuivere boodschappen!

 

Hoi Isabelle,

Wauw.....tranen in mijn ogen. Dit is precies het proces waar ik de laatste maand in zit. Ben even zonder woorden. Dank je wel.

Hartelijke groeten, Lucia

 

Whauw Isabelle,

Wat mooi en wat herkenbaar, zo heerlijk om dit van jou te ontvangen als bevestiging wat ik zelf heb ervaren, niet meteen maar wel de volgende dag en bij het ontwaken dat helder inzicht dank je wel harte groet Margot

 

Dankjewel voor deze boeiende uitleg!!!

Ik voelde me al sowieso vol energie na de individuele sessie …

Maar ik had de avond zelf ook minder angst dan anders… steeds als ik ga slapen of de nacht valt, vind ik dit nooit leuk, maar nu kon het me allemaal minder raken, ik had vertrouwen en die nieuwe maan healing daar nog eens bovenop zal extra ingewerkt hebben, ik had een oppervlakkige nacht met niet zoveel slaap maar toch was ik niet moe de volgende dag en had super veel energie … Het was iets speciaals :-)

Groetjes,

Melanie

 

Dank dank dank Lieve Isabelle . Ik weet niet wat voor healing het was , maar begin v d avond gister (volle maan ) healing werd ik alsmaar vrolijker en energieker . Ik voelde me zo veel beter💃🎈👑

En toen dacht ik vanmorgen wat kan ik nog eens doen om dit te behouden ????

Want vandaag is het ook goe maar ik zouhet super vinden dat dat ELKE DAG die FLOW HEB 🍀WAUW (dat is toch onze geboorterecht )

 

Hoi Isabelle,

Wat een mooie Groepshealing weer. Ben blij en iedere keer weer verrast met je verslag. Bedankt hiervoor.

Roosje

 

Isabelle,

Zo herkenbaar wat je geschreven hebt. De nagel op de kop!

Lieve groeten

Laura

 

Hi! Zodra ik jou gemaild had over mijn angst ging het al uit mijn systeem. En na de groepshealing was het helemaal weg en ik heb ook helemaal geen vluchtdrang meer. En op dag van volle maan waren mijn rare ziek/vermoedheidsklachten over en na healing helemaal.

Liefs! En dank weer voor fijne healing

 

Hoi Isabelle,

Ik weet niet of het gebruikelijk is om hierop te reageren maar ik voel wel de behoefte 😉.

Heel bijzonder dat het verslag van een groepshealing voor mij persoonlijk geschreven lijkt te zijn. Ik was steeds aan het zoeken naar woorden om te uiten hoe ik in bepaalde dingen zit en die verwoord jij gewoon even voor mij. Dank!