coaching

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT
AANRADER de groepshealing 2x per maand met volle en nieuwe maan


JE WIL TRANSFORMATIE JE WIL HULP

 

Loopbaan coaching Persoonlijke coaching Stress- & burnout coaching

 

" Coaching als wegwijzer om jezelf terug te vinden "

 

 

Je ziet door het bos de bomen niet meer. Wat je ook doet, je loopt altijd weer tegen hetzelfde aan, net alsof je leven zich in een cirkel afspeelt.

Denk je een stap te zetten, dan is het alsof je 2 stappen achteruit vliegt.

 

Je hebt er genoeg van, je wil antwoorden en handgrepen om op eigen benen te staan en je wil jezelf kunnen helpen zonder altijd iemand anders nodig te hebben.

 

De afstandshealing is op niveau van ziel/dna/vorige levens en wat je nu blokkeert. Coaching is het krijgen van inzichten &antwoorden + healing op persoonlijke thema's en huidig leven. In 80% van de gevallen help je actief mee via de geleide visualisatie.

 

Niks is toeval, je zocht voor transformatie & verandering en hier ben je dan.

De maatschappij leerde je hoe jij jezelf kan klein maken en klein houden, ik zal je net het omgekeerde leren. Dat is je enige probleem.

 

Welke technieken gebruik ik voor de coaching?

Ik ben een intuïtief coach en werk voornamelijk op gevoel en via de beelden die ik doorkrijg. Via de beelden kan ik je ego omzeilen en rechtstreeks toegang krijgen tot je rechterhersenhelft waar jij nog vollledig verbonden bent je alwetend hogere zelf, waar al je antwoorden liggen. Jij helpt zelf actief mee, want de info verkrijg ik via jou. Zelf moet je niet kunnen visualiseren ofz, ik kan iedereen gemakkelijk door de beelden loodsen. Tegelijkertijd krijg je antwoorden op je vragen en als ik voel dat je vastloopt dan heal ik je tegelijkertijd.

 

Wat kan ik als coach voor je betekenen?

Eénmaal je weet hoe de vork in de steel zit zal jij in de mogelijkheid zijn:

- je problemen klein te houden en direct op te lossen

- problemen te voorkomen en gericht je leven te sturen.

- jouw leven ZELF een andere wending te geven

- je zal ook meer contact maken wat wat jij ECHT wil en wat er in je leeft

- handelen vanuit macht ipv onmacht

- begrijpen via de beelden wat er echt bij je speelde

 

Waarom heeft coaching een krachtige impact?

Omdat jij de spil bent van jouw leven en de enige die de MACHT heeft om keuzes te maken in jouw leven. Een ander kan niet in jouw plaats leven, noch handelen. Hij/zij kan je dingen aanreiken of proberen op te dringen maar pas als JIJ toezegt bewust of bewust, ontstaat er beweging in jouw leven. Via coaching help ik je de beweging te ontdekken van je zielepad.

 

Er is dus constant beweging in jouw leven, de kunst is om te bewegen op het ritme van je zieleflow. Handelen vanuit acceptatie ipv uit weerstand en onmacht. Weerstand is er enkel omdat er bepaalde mechanismen aan het werk zijn. Eénmaal je die leert te zien zal jij in staat zijn duidelijk je leven zelf bij te sturen.

 

 

 

Coachingspistes

* Om je leven terug op de rails te krijgen kan je opteren voor een persoonlijke coaching dat is 4 sessies met 2 weken tussen. Hier werken we gericht aan het loslaten van je angsten. Erna bepaal jijzelf of wat je verder nodig hebt.. Dit kan via persoonlijk consult of via skype gesprek. 440€

 

* Je kan opteren voor een éénmalig gesprek zodat je met de nieuwe inzichten ook al verder kan. 120€

 

* de e-coaching: gedurende 4 weken mail jij mij elke week een verslag van waar je deze week tegenaangelopen bent, je vragen en antwoorden op de oefeningen die je van mij zal krijgen. Erna krijg je van mij feedback terug. 280€

 

Feedback coaching

 

Nogmaals bedankt Isabelle! Ik sta nu weer in mijn eigen kracht, besefte me ineens dat ik kracht buiten mezelf zocht. Wat een paar woorden met je kunnen doen! Ik heb lang niet zo genoten van mezelf!

 

Ik heb net een coachinssessie van Isabelle gehad en ben nog erg onder de indruk van de energie die door me heen is gaan stromen en alle sensaties die ik voelde tijdens ons gesprek. Ik heb vanalles ervaren tijdens de sessie: van tintellingen tot ontspanning, van een koel gevoel waar eerst verkramping zat tot warme doorstroming. Ik voel me ontzettend blij en dankbaar. Ik "hoef" ook even niks. Het is heerlijk om gewoon even te ervaren hoeveel kracht er in me zit. Ik zit nog even natte genieten. Wat een opluchting. Dank je wel voor je begeleiding naar dit gevoel, je heldere uitleg en je handvatten.

Warme groet,

Kinga de Wit.

 

Afgelopen maandag heb ik een coachingsgesprek gehad met Isabelle n.a.v. gebeurtenissen op mijn werk in combinatie met de ziekte ME/CVS. Isabelle benoemde precies díe dingen waar ik tegenaan loop en waarvan ik zelf ook steeds denk dat het de oorzaak is van mijn ziekzijn. De boodschap van Isabelle was heel duidelijk 'gaan voor datgene wat ik echt wil doen en me niet laten leiden door angst'. Heel helder en kloppend bij hoe ik mijn leven leef. Ik heb veel aan de coaching gehad en de volgende dag gelijk stappen gezet door een gesprek aan te vragen met mijn leidinggevende. Ik heb veel aan de coaching gehad!

Dank je wel Isabelle!

 

Hallo Isabelle,

hoe heb ik de coaching ervaren:

Als betrouwbaar, krachtig, mezelf versterkend in wie ik ben, en als een uitwisseling tussen gelijkgestemden.

Hartelijk dank, Ann.

 

Hallo Isabelle,

Dank voor je coaching gesprek. Ik begin de dingen waar ik vastliep en andere dingen uit mijn leven ook in een ander perspectief te bekijken......Interessant en bijzonder! Nogmaals bedankt!

Mvg,

Rick

 

Hallo Isabelle,

Ik voel me zo licht na de coachingsessies met jou. Ik zat compleet vast zowel emotioneel als op mijn werk. Jouw zachte, doch gerichte aanpak liet me duidelijk zien waar de knoop in mezelf zat. Ik heb nu andere keuzes gemaakt en ik kan terug houden van mijn werk. Ik sta nu met plezier op en mijn werk is geen last meer. De sleur is weg en ik kan veel beter uitdragen waar ik goed in ben. Ik heb meer en meer waardering voor mezelf en mijn mogelijkheden. De stress en de irritaties hebben geen vat meer op mij.

Je bent net op tijd op mijn pad gekomen. Ik ben je heel dankbaar.

Warme groet, Annemie.

 

Hallo Isabelle,

Was onwijs goeie sessie gisteren! Ik was kapot daarna :)

Vandaag merk ik dat mijn hele systeem nieuwe manier met 2e chakra aan het 'testen' is maar nog wel spannend vind. Stikkers gaan zeker helpen. En ik heb gisteren al even een duidelijke 'Nee' uitgesproken naar mijn moeder waar ze over mijn grens ging. Heel grappig, want het voelde vrij gemakkelijk. Ik liet het eerst gaan en toen dacht ik 'Nee, nu meteen duidelijk grens aangeven'. En ik durfde het makkelijk te doen. Voelde heel fijn en krachtig daarna en als bekrachtiging (inbedding) van onze sessie.

Lekker weekend! X

 

Beste Isabelle,

Dank voor de Skype coaching afgelopen zaterdag, ik vond het een hele beleving om dit mee te maken, de rest van de zaterdag voelde ik mij licht, alsof er heel veel van mij was afgevallen en geen druk op de nek en schouders. En met mijn hoofd in het 'zijn', in het 'nu'. Ik heb alles met volle overgave en openheid over mij heen laten komen. Ik vind het echt ongelooflijk mooi wat jij met energie op afstand, de healing doet om mensen verder te helpen Isabelle. Complimenten.

Nogmaals heel hartelijk dank dat je op mijn pad bent gekomen Isabelle, ik ben zo blij.

Groeten N.P.