DigIK: digitale ik

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

Electromagnetische geneesmiddelen. Een toekomst zonder nevenwerkingen.

 

De blauwdruk

 

Ik noem deze toepassing graag het de methode van je digitale of energetische IK. Alles is energie en elk orgaan of lichaamsdeeltje heeft zijn eigen frequentie. Wanneer je gedachten uit balans zijn, is je lichaamsdeel gelinkt aan dat emotioneel thema, ook uit balans. Door de harmonische en juiste frequenties op taychon water over te brengen, kan jij de energetische en emotionele disbalans in je lichaam herstellen.

Ja het is in vele gevallen mogelijk om zonder medicijnen, drugs, vaccinaties en nevenwerkingen of andere werkzame stoffen te genezen.

Ja het is mogelijk om te helen door medicijnen te vervangen met middelen die informatie overbrengen, zelfs op afstand.

Ja je kan genezing of herstel bekomen zonder farmaceutische geneesmiddelen.

 

Ik ben me in deze materie gaan verdiepen doordat mijn dochter en een klant, teveel problemen hadden met de lactose van de celzouten. Ik vond het zo spijtig dat zij niet meer konden beschikken over de levensbelangrijke celzouten omdat zij niet tegen de melksuiker kunnen waarmee deze verwreven zijn.

 

De energetische informatieoverdracht bij gezondheid en ziekte

 

De non-lokale energetische en holografische informatieoverdracht speelt de belangrijkste rol, bij ziekte en gezondheid. De nadruk ligt hier dus niet op de ‘stof’ en ‘materie’ (enzym, hormoon, neurotransmitter, medicijn, drug of spuit), maar op de onderliggende elektromagnetische blauwdruk van die stof of materie. Deze blauwdruk is gebaseerd op trillingen, frequenties, resonantie en interferentiepatronen. De wereld van dynamische en organische energievelden die materie aanstuurt en in stand houdt, zou je kunnen zeggen. Feitelijk de ware vorm van communicatie binnen en tussen alle cellen van ons lichaam.

 

Onder de materie ligt of liever gezegd de basis van het ontstaan van de materie, is de onderliggende energie.

 

Via Kirlianfotografie heeft men het bewijs op foto dat vooralleer er een blad groeit aan een plant, ze eerst de energetische vorm zagen. En pas toen deze voltooid was, kon de invulling met de materie beginnen. Dus er was eerst de energetische overdracht / vormgeving VOORDAT de materie zich kon manifesteren.

 

Zo is het ook met ziekte. Ziekte ontstaat door een verstoorde energieoverdracht of verstoorde frequentie. Via holografische informatieoverdracht kan men deze verstoring opheffen.

 

Deze geïntegreerde technologieën omvatten onder andere tachyon, frequentie therapie, scalaire velden, digitale homeopathie, lichttherapie, zappers, homeographer, aarding, ontstoring, kristaltherapie, magneettherapie, vibratietherapie (qi-gong), water- en voedsel-vitalisatie, plasma, imprinting, brainmachine, acupunctuur, Schumann resonantie, Schussler zouten, sporenelementen.

 

Voor de mensen die interesse hebben ik heb een aparaatje gekocht om zelf op maat gemaakte energetische producten te maken. Het uitmeten per thema (darm infecties, celzouten, bachbloesem, etherische olie, organen kost 22€). Neem je de volledige uitmeting dan kost deze 68€, meet ik alles uit en krijg je er bovendien gratis de ziekte frequenties bij van je huidige ziektepatronen. Stuur me een email dan stuur ik je het document met alle ziektepatronen waarvan ik de frequenties heb.

 

Het flesje (50ml) met jouw op maat gesneden remedie kost 25€, het flesje van 100 ml kost 40€.

 

Wil je zelf een apparaatje bestellen dan kost het kleine draagbare model 189€ of de zwaardere versie 465€ incl de energetische programma's en bijbehoren. Je kan dit bestellen via