Elite shungite

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

Elite shungite

 

De echte elite shungite is niet zo gemakkelijk meer te verkrijgen. Gelukkig heb ik nog een grote levering rechtstreeks uit Rusland kunnen aankopen.

 

 

Zelf ben ik super tevreden over de werking van Elite shungite. Elite Shungite is één van de meest krachtige, unieke en zeldzaamste edelsteen ter wereld ! En ook de meest effectieve tegen elektrosmog. Een zakje naast mijn hoofdkussen als ik weer eens teveel in mijn hoofd zit, doet wonderen zodat ik rustig in slaap kanvallen.

 

De voordelen van Elite shungite zijn:

- genezende en helende krachten met een unieke samenstelling hier op aarde. Het draagt in zich bijna alle waarden of elementen uit de Mendeleyev periodegebonden tabel, wat heel uitzonderlijk is

- een kalmerende steen en absorbeert negatieve invloeden en electromagnetische straling. Shungit is de beste edelsteen/ mineraal tegen stralling.

- een natuurlijke antioxidant ter verhoging van de menselijke immuniteit n met betrekking tot de vele ernstige ziekten en onderdrukken van vele allergische ziekten;

- een absorptiemiddel voor het zuiveren van lucht en water van veel organische en anorganische verbindingen en van overtollige vrije radicalen;

- ideaal om te combineren met andere edelstenen om te ontladen en/of negatieve invloeden van die edelstenen te neutraliseren;

- een drager van een breed scala van sporenelementen en biologisch actieve stoffen voor intensivering van de biologische processen in de lichamen van mensen en dieren;

- een materiaal dat door actieve interactie met elektromagnetische velden van verschillende aard (antropogene hoge-frequentie, zonne-energie, geopathische velden) hun negatieve impact kan neutraliseren.

 

 

Gebruik:

 

De mogelijkheden zijn eindeloos:

- het reinigen van water. Ik leg altijd wat stenen in mijn waterkan

- genezing van uiteenlopende ziekten, van griep tot diabetes, van artritis tot galstenen; het verhoogt de immuniteit, laat zelfs een flinke kater verdwijnen

- Water vermengd met Shungit poeder geneest eczeem, psoriasis, bevordert genezing van wonden, versterkt en verjongt de huid, enzovoort.

 

Bestellen doe je via

de kleine stenen voor watervitalisatie klik hier voor meer info

 

Prijs, normaal ben ik de goedkoopste op de markt omdat ik een lage winstmarge reken

 

De kracht van elite shungite ligt hem in volgende feiten:

 

- adsorberende activiteit, het vermogen stoffen te vangen uit de omgeving;

- bactericide werking;

- hoog niveau van adhesie, de mogelijkheid om verbinding te maken met elke stof;

- antihistaminica en anti-inflammatoire effecten;

- radio schild eigenschappen;

- gedraagt zich als een supergeleider voor elektrische stroom;

- vermogen om zuurstof te absorberen bij kamertemperatuur in water en in de lucht.

 

Onderscheid 'gewoon' en Elite shungite

 

Elite shungite, ook wel Edel, Noble of Silver shungite genoemd, is sterk verschillend van het ‘standaard’ shungite:

- bevat veel meer fullerenen en koolstof (98%)

- normaal shungite bevat C60 fullereen (0,5-1%) en elite shungite C70 (90-98%)

- C60 molecule: 20 hexagons en 12 pentagons

- C70 molecule: 25 hexagons en 12 pentagons

- geeft geen of weinig kool-stof af

- gemiddeld 10 maal sterker of anders gezegd: 10x minder volume nodig dan 'gewoon' shungite

- kristal structuur

- niet te bewerken

- zeer sterke anti-smog eigenschappen en voor watervitalisatie

- zeer beperkte hoeveelheid beschikbaar, zeer gewenst en daarom veel duurder

 

Elite Shungite is een vorm van shungite dat 10 tot 20 maal het aantal fullerenen bevat dan het standaard shungite. De werking is dan ook vele malen sterker. Het is veel zeldzamer en de vraag in Rusland is groot waardoor de prijs relatief duurder is.

 

Het soortelijk gewicht is lager en het heeft een unieke zilverachtige glans. Het geeft ook geen zwart stof of zoals het ongepolijste 'normaal' shungite. Omdat het door zijn broze kristalstructuur niet kan bewerkt worden wordt het voornamelijk gebruikt voor ultieme waterbehandeling, antismog en om juwelen te maken.

Voor waterbehandeling wordt 15 tot 20 gram per liter water kleinere brokjes aangeraden.

 

Het Elite shungite is niet alleen het sterkste antismog produkt dat wij voeren maar versterkt ook het bioveld en het immuun systeem en werkt volgens Russische wetenschappers tevens als stemmingsverbeteraar of antidepressivum.

 

Een stukje geschiedenis van de Shungit steen:

 

ENKEL in Karelië (Rusland) aan de rivier Zhunga bevind deze unieke steensoort zich. Het verhaal gaat, dat de moeder Martha van Michael Romanov (de eerste tsaar uit de Romanov dynastie, 1613-1617) tijdens een vluchtpoging ernstig ziek werd enn in stervensnood verkeerde. Zij werd door een boer meegenomen naar een plaats die plaatselijk bekend stond als de ‘levensbron’. Toen ze van het water dronk bleken haar krachten snel terug toe te nemen en was ze na enkele dagen genezen. Niemand wist, dat de genezende kracht van het water te danken was aan de bijzondere steenlaag in dat gebied, de Shungit steen. Een eeuw later hoorde een nazaat van deze Martha, tsaar Peter de Grote, toevallig van iemand die dankzij ditzelfde bronwater genezen was. Tsaar Peter ging op onderzoek uit, en ontdekte voor het eerst de samenhang. Hij experimenteerde met het water zowel als de steen, en de resultaten waren zó goed, dat hij besloot dat elke soldaat tijdens de vele oorlogen in die dagen een Shungit steen met zich mee moest dragen, voor zijn eigen gezondheid maar ook om vervuild water te kunnen reinigen. Zo wilde hij bijvoorbeeld epidemieën van dysenterie in zijn leger voorkomen.

 

Met de komst van een nieuwe tsaar raakte de steen en haar bijzondere krachten opnieuw in de vergetelheid. Pas de laatste 25 jaar neemt de belangstelling weer toe. Lange tijd was er een uitvoerverbod van kracht, dus bleef de steen buiten Rusland onbekend. Er werd onderzoek gedaan, en een bedrijf legde zich toe op het ontginnen, produceren en verkopen van de Shungit steen, vooral voor geneeskrachtige doeleinden.

 

 

Wetenschappelijk onderzoek:

 

Onderzoekers ontdekten tot hun verbazing dat de laag Shungit steen minstens twee miljard jaar oud moest zijn. Dat wil zeggen dat zij een unieke oorsprong heeft. Bijvoorbeeld steenkool of goud, is ontstaan uit samengeperste plantenresten. Doch 2 miljard jaar gelenden bestonden er nog geen bossen in dit stenen tijdperk. Maar hoe is deze mysterieuze steen ontstaan? Men oppert 3 mogelijkheden:

- mogelijks is het een primitieve microscopische organismen uit ondiepe baaien in de oertijd

- of ze is het resultaat van een vulkaanuitbarsting.

Voor beide geldt: waarom dan alleen maar op die specifieke plaats in Rusland te vinden?

 

Een andere theorie is, dat deze aardlaag ontstond is door de inslag van een gigantische meteoriet, daarbij wordt de naam van de oude planeet Phaeton genoemd.

 

De Shungit steen verschilt van alle andere mineralen op aarde. De hardheid is 3,5 / 4 op de schaal van Mohs, de dichtheid 1,9 gram/cm3. De kleur is zwart. Het verschil zit in de natuurlijke ‘fullerenen’: Shungit bevat geheel uit koolstof bestaande moleculen, in de vorm van een holle bol, ellips of buis. Ze lijken op grafiet, maar hebben een andere vorm. Fullerenen werden pas aan het eind van de 20e eeuw ontdekt, drie wetenschappers kregen hiervoor in 1996 de Nobelprijs.

 

Chemische samenstelling en eigenschappen van Shungit:

 

Shungit omvat bijna alle waarden of elementen uit de Mendeleyev periodegebonden tabel. Het is algemeen bekend dat niet alle chemische elementen zijn goed voor de mens. Een prachtige eigenschap van dit mineraal is dat alleen de gezonde stof afgeeft aan het. Bovendien hebben deskundigen alle reden om te geloven dat het water dat Shungit gaf dat geboorte aan leven, omdat de natuurlijke structuren en complexen in de buurt liggen van de levende cel. Shungit elimineert en absorbeert al dat een gevaar is voor mensen en andere levende wezens, maar concentreert zich en herstelt alles dat is nuttig voor een mens. De wetenschappers die Shungit hebben onderzocht, verklaren met eenheid van stemmen, dat het een wonder is! Op 9 oktober 1996 heeft De Koninklijke Zweedse Academie van Wetenschappen besloten tot het uitreiken van de in 1996 Nobelprijs voor de Scheikunde aan Professor Robert F. Curl Jr, professor Sir Harold, W. Kroto en professor Richard E. Smalley voor hun ontdekking van fullerenen. Tegenwoordig is fullerenen veel besproken over de hele wereld. Fullerene is a new special form of carbon known to exist. Fullereen is een nieuwe speciale vorm van koolstof. De Fullereen moleculestructuur lijkt op een voetbal en vertegenwoordigt holle koolstofionen. Zonder diep te duiken in chemisch fysische jungles, kunnen we zeggen dat de ontdekking van een nieuwe vorm van koolstof is aangekondigd, een sensatie van de 20ste eeuw, ontdekking van het nieuwste materiaal van de 21ste eeuw! Wanneer fullerenen uit Shungit kwamen, kan men niet verklaren. Het is een geheim, evenals de herkomst van Shungit zelf. Maar het is belangrijk dat het bestaan ervan werd ontdekt en wetenschappelijk is bewezen.