Energie pleisters

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

Powerstrips / energiepleisters

 

 

Heb je vaak last van stress, een drukke, veeleisende levensstijl dan kan je op een gemakkelijke manier terug evenwicht brengen. Wanneer je de powerstrips op de plaatsen van spanning of pijn plakt (nooit op open wonden , wel errond en eronder) zal je de bijna magische werking van de strips kunnen ontdekken. Je pijnen, stress en spanningen zal je voelen wegsmelten en de dagdagelijkse uitdagingen van het leven lijken gemakkelijker te overbruggen. Deze strips kunnen ook perfect bij dieren worden gebruikt.

 

 

 

Hoe werken Powerstrips

Powerstrips zijn ontwikkeld door een biochemicus aan een gerenommeerde universiteit in Zuid-Korea Een uniek en gepatenteerd product dat (nog) niet in de winkel verkrijgbaar is! Er is gebruik gemaakt van quantumtechnologie waarbij ze 25 000 frequenties wisten te bundelen en deze beschikbaar te maken via de pleister. Verder is er gebruik gemaakt van kruiden met een heel specifieke werking.

 

De powerstrips digitaal zonder het nadeel van de strip?

 

Van verschillende klanten kreeg ik de opmerking dat die pleisters schitterend waren maar oooh zo onhandig. Op de rug kleven als je alleen bent of de huidirritaties of het trekken van de pleisters. Wel om deze nadelen op te lossen bied ik de kracht van de powerstrip aan via digitale overdracht. Een flesje van 50 ml kost 24€ of een flesje van 100 ml kost 40€. Je kan hiervan een paar druppels rechtstreeks inwrijven op de pijnlijke plek of je voegt 8 druppels toe aan amandelolie en je wrijft daarmee de pijnlijke plek minimaal 4x per dag in.

 

 

Elke cel en orgaan in ons lichaam heeft een unieke frequentie, wanneer deze frequentie terug ingebracht wordt bij ziekte wordt de ziektebalans herstelt. Ook de frequentie van liefde is aangebracht. Dus via je pleister zijn alle frequentie beschikbaar en kan je lichaam de disbalans terug herstellen via de pleisters.

 

Ik merk ook dat als klanten de healingen combineren met de (digitale) powerpleisters er minder fysieke aanpassingsproblemen zijn. Want na een healing heeft je lichaam een 4tal dagen nodig om weer een nieuwe balans te vinden. En als er veel weerstand en angst is kan dat bij sommigen toch wel hevige reacties oproepen.

 

Lees hier meer www.pijnvrij.eu

 

 

LEES HIERONDER ERVARINGEN VAN KLANTEN

 

Hallo Isabelle,

Ja, alles ok. Stikkers zijn top!! Voel echt dat ik sterker sta en vooral dat ik heel duidelijk voel wat ik wel wil en wat ik niet wil en dat ik dat heel duidelijk en liefdevol kan uiten. Ook viel me op dat ik met de stikkers heel liefdevol blijf. Wat er ook gebeurt. Ik heb die stikkers de hele tijd op mijn onderrug wil en dat is zo heerlijk. Ik merk dat ik sindsdien automatisch mijn houding veel beter heb: rechte rug en schouders recht. Voelt super. Blij dat je ze me aangeraden hebt.

 

Thanks

Charlotte

 

Hallo iedereen, ik ben Els de B, ik ben 33 jaar en heb al 9 jaar fibromyalgie. Ik ben enorm verschoten dat het zo

snel werkt. Ik nam tradonal 50 Mg en 2x ibuprofen van 400mg en voor te slapen nam ik redomex 10mg 1 om te slapen die neem ik nu niet meer dankzij die powerstrips. Ik wou dat ik ze vroeger had gebruikt. Ik zou ze aan mijn vrienden die ook chronische pijnen hebben zeker aanraden. Ik plak een halve op mijn onderrug en een halve op mijn linkerdijbeen.

Vind ik leuk · Beantwoorden 30 mei om 20:55

Els de B Dag Sofie-Ann ik plak nog altijd de pleisters. Ik snij een pleister in 2 en ik plak ene op mijn wervel en de andere helft op mijn onderrug. Soms plak ik ook een pleister op mijn bovenbenen of mijn kuiten. Ik heb nog altijd geen extra medicatie moeten nemen ook voor het slapen neem ik niets meer in grtjes

Vind ik leuk · Beantwoorden · 4 · 14 juni om 17:24

 

Tania Cl: Veel, ik voel me veel fitter, minder moe, geen spierpijnen meer heb te kampen gehad met oa zona en klierkoorts. Ik kleef 1/3 op beide voetzolen en dat doe ik nu al een tijdje en voel me super goed. Wel geduld hebben, ben pas na 10 dagen echt verandering beginnen voelen, mijn bloedwaarden zijn ook super.

Virussen terug in slaap. Doe het nu al sinds oktober.

Vind ik leuk · Beantwoorden 30 mei om 21:05

 

Petra VDH: Sinds gisteren eerste x gekleefd,,toch minder pijn al bij het opstaan aan mijn rug,,ik hoop echt dat ze goed gaan werken na een tijdje,, tuurlijk met fibromyalgie en cvs zal het zijn tijd nodig hebben...ma ik geloof erin

Vind ik leuk · Beantwoorden 8 juni om 8:31

 

Natascha B: Mijn dochter van 17 gebruikt ze ook en heeft er veel baat bij. Ze gaat nu beginnen met de fixx om meer energie te krijgen.

Vind ik leuk · Beantwoorden · 3 · 16 juni om 7:56

Sofie-Ann Natascha B, heeft je dochter ook fybromyalgie?

Vind ik leuk · Beantwoorden · 16 juni om 11:29

Natascha B Ja al zeker 2 jaar

Vind ik leuk · Beantwoorden · 16 juni om 11:32

 

Denny E 6 augustus 2015

Fibromyalgie. Ik ben een gescheiden, met co-ouderschap, papa van 42 . Vader van 3 en opa van 2 kleinkinderen. Best een druk leven dus. Na jaren alleen maar bergafwaarts te zijn gegaan met deze onzichtbare ziekte en vele

vele soorten pijnstillers te hebben gebruikt, kwam ook ik in aanraking met de powerstrips. Ik ben 2 maand geleden begonnen met plakken bovenbenen plakken en de bijnieren. Ik had erg veel pijn in mijn linkerarm. Van mijn nek uit tot mijn vingertoppen. Ook deze ben ik gaan plakken. Nu, ben ik al zoveel beter te pas en op sommige dagen helemaal pijnvrij, dat ik weer met mijn kinderen kan voetballen, stoeien en alles wat een jonge vader met zijn kinderen wil doen. Ik durf mijn jongste kleinkind( 1 )nu echt op te pakken en omhoog te houden. Zo nog veel meer dingen. Ik ben nog niet zover als ik zou willen, maar ik ga er zeker komen. Terwijl ik dit typ, krijg ik weer een brok in de keel. Maar nu niet van het verdriet dat fybromyalgie een mens aandoet, maar van de vreugde en levenslust, welke ik weer terug heb na lange tijd. Voor diegenen die fibro hebben of een andere chronische ziekte. Mensen met pijn, in welke soort dan ook. GUN jezelf de powerstrips !

 

Marijke V16 maart ·

Ik liep al 10 jaar met pijnklachten, heb heel veel specialisten en natuurgeneeskundigen gehad die mij niet konden helpen, tot ik uiteindelijk de diagnose Fibromyalgie kreeg. Ik heb toen een dagbehandeling gevolgd waar je

leert er mee om te gaan waar ik heel veel baat bij heb gehad. Maar af en toe merk ik toch dat de pijnklachten en de extreme vermoeidheid me weer naar beneden halen. Ik ben begonnen met de powerstrips en de eerste paar dagen merkte ik er niet veel van, maar geleidelijk aan kreeg ik wat meer energie en namen de pijnklachten

af. Ook merk ik dat ik wat soepeler kan bewegen. Zo ging mijn welzijnscijfer in een week van 2 naar 7!

 

Rob, 7 april

Mijn probleem bestaat uit twee (misschien wel meer ondertussen) verschoven rugwervels. Vanaf mijn19/20 ste levensjaar heb ik pijn in de rug en uitstraling ervan naar het linker been, vaak zo erg dat ik met 10 minuten staan moet gaan zitten anders val ik om... Sedert Januari plak ik.... en ik blijf er bij plakken... ik heb sinds lange tijd weer eens afstanden gelopen (voor mijn doen) vorige week al eens 13 km, eergisteren 10 en gisteren 12 km... ik moest naar huis anders was ik doorgelopen... en wat denk je?? Ik voel niets... ja stijve benen... Maar de pijn is weg ... Morgen, met die temperatuur, staat 16 km op het programma.... die wervels blijven verschoven, maar daar komt geen operatie.....

lees meer http://pijnvrij.eu/klantervaringen/index.html