ziekte en zijn boodschap

 

ISA HEALING®

EEN KRACHTIG INSTRUMENT

Ziekte probeert je terug dichter bij jeZELF te brengen. De ziekte spiegelt je en laat je voelen waar je van jezelf verwijderd bent of waar je jezelf afwijst.

Maladie: mal-a-dieu het afwijzen van je bron-zijn

Oplossing: een ISA-healing omdat dit een herverbinding is met je bron

ISA-healing of het opnieuw verbinden met je scheppersbron, is een belangrijke hulpmiddel op je groeipad.

Door de eeuwenlange verwijdering van de mens van zijn bron kern, is de mens behoorlijk in de problemen gekomen. Hij is volledig van zichzelf en de natuur vervreemd.

- Hij kent zichzelf niet meer

- weet niet meer hoe te voelen

- kan zijn gevoel niet meer als wegwijzer gebruiken

- weet het waarom niet meer

- weet niet echt meer wat hij in zijn hart wil

Neem contact op met me voor een healing. Ik werk hoofdzakelijke vanop afstand, maar langskomen kan ook.

 

Je ziel communiceert met je via je lichaamvb

- aambeien = angst om los te laten/onderdrukte emoties die "aanzwellen"

 

 

 

 

Leugens in de "geneeskunde'

De huidige geneeskunde gaat ervan uit dat ziekte van buitenaf veroorzaakt wordt. Deze theorie is de basis voor de miljardenbusiness. Allerhande pilletjes en vaccinaties tieren welig.

Geneeskunde zou moeten staan voor het opsporen en verhelpen van de oorzaken. Dan pas zou de geneeskunde de mens tot steun zijn in zijn groei. In het vroegere china werd de arts betaalt als de patient gezond bleef, bij ziekte kreeg de arts GEEN betaling.

Momenteel zoekt de geneeskunde naar symptomen om deze met farmaceutische middelen te onderdrukken ipv te genezen! Medicijnen worden gemaakt met kunstmatig, lichaamsvreemde stoffen die door ons lichaam terecht als gifstoffen worden behandeld.

De psychosomatiek en het metafysich gedachtengoed, is het medisch gebied, waar men het verband tussen ziekte en gedachte erkent.

De bron of oozaak van de ziekte bevind zich in denken. De dag dat de mens in volledige harmonie is met zichzelf zal hij geen geneesmiddelen meer nodig hebben.

Ziekte heeft een evolutiefunctie en is bedoelt om de mens te helpen groeien. Het succes van je genezing hangt af van wat je voelt en geloofd.

De eerste stap is de functie van ziekte in je leven begrijpen, de tweede staps is dat facet in je leven veranderen die de ziekte spiegelt.

Het jij ook tips of geneeskundige weetjes die moeten geweten zijn, dan hoor ik die graag van jou. Je kan ze me mailen op isabelle@isahealing.eu dan plaats ik ze hier op de site.

Voor de mensen die nog"medische ondersteuning nodig hebben, hieronder artsen met een open visie en die mij op mijn pad gesteund hebben:

- huisarts/ homeopaat

Luc Joye en dochter Ilse

Izegemsestraat 147,

8501 Heule Telefoon: 056 / 36 40 60

- huisarts / homeopaat / neuraaltherapie / callahan therapie /

neurostructuraal

De Meulenaere Francis

Brugstraat 63

Ardooie Telefoon: 051746516

 

- Acupunctuur/ pijn bestrijding in kliniek Oudenaarde

Veerle Honoré

Remi Vanmeehaeghestraat 66

8790 Waregem

Telefoon: 0478/28.72.45.

- Acupunctuur / fytotherapie / orthomanuele & myofasciale /

craniosacrale & viscerale therapie / NES therapie

Verbrugge Frank

Maalsesteenweg 347

8310 Sint kruis Brugge

gsm 0473- 425 344 telefoon: 050- 41.64.54

 

 

Psychosomatiek

Je lichaam spiegelt je 24/24u hoe jij in het leven staat, hoe jij over het leven denkt. Alle klachten zijn in wezen psychosomatisch.

Hoe minder je luistert naar je gevoel en emoties, hoe heftiger je lichaam het in je beleving zal brengen , tot het tot je doordringt en dat is meestal door je ziek te maken. ,

Voorbeelden van signalen:

- darmen, wat ligt er zo zwaar op de maag, wat kan je emotioneel niet verteren?

- eczeem, teveel op je huid laten zitten

- abces: als je niet uit wat je irriteert of wat je van je stuk brengt zal die geestelijke etterbuil zich fysiek

uiten als een abces

- hoge bloeddruk: zijn oude langdurige zorgen en/of ruzie's

- cellulitis: een verzuurde kijk op het leven, een angst om je te engageren en een vasthouden van

emoties uit het verleden

Psychosomatische klachten

Wat zijn psychosomatische klachten?

"De gekwetste ziel praat via het lichaam"

Psyche betekent geest, soma betekent lichaam. Je lichaam is de spiegel van wat er leeft in je geest. Je (on)verwerkte gevoelens of stress zullen zich uiten via je lichaam.

Psychosomatische klachten zijn lichamelijke klachten die altijd een psychische oorzaak hebben. Dat betekent dat artsen geen lichamelijke verklaring voor de klachten vinden. Ook al vinden artsen een verklaring, dan nog ligt eronder een denkpatroon ten grondslag.

Het lichaam en de geest beïnvloeden elkaar. Stress vb zal zich manifesteren in dat lichaamsdeel dat correspondeert met het achterliggend patroon. Vb problemen met je pols tonen een gebrek aan vertrouwen in het leven waardoor beweging en gemak buiten handbereik vallen.

In vergelijking met lichamelijke klachten lijken psychosomatische klachten wat vreemd te zijn. Vele mensen willen er dan ook liever niets mee te maken hebben. Ze vinden het makkelijker te moeten zeggen dat de pijn te maken heeft met ‘iets van het lichaam’ in plaats van te moeten zeggen dat de pijn afkomstig is van ‘de psyche’. In het laatste geval betekend dat dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor wat in hun leven gebeurt. Velen leggen liever de verantwoordelijkheid en de schuld buiten zich.

Psychosomatische klachten krijgt men wanneer er zich teveel spanning ophoopt. Psychosomatische klachten wijzen op iets. Ze zijn vol van betekenis. Het komt er dan ook op aan goed te luisteren naar de klachten en na te gaan wanneer en waar ze verschijnen.

Psychosomatiek of psychosomatische geneeskunde is een medisch gebied dat zich bezighoudt met de ziektebeelden die zich vooral lichamelijk manifesteren, maar waarbij psychische factoren een duidelijke factor zijn. Het betreft vooral aandoeningen die in de ICD-10 zijn opgenomen in het hoofdstuk Neurotische stoornissen, stress-gebonden stoornissen en somatoforme stoornissen (tegenwoordig ook wel psychofysiologische aandoeningen genoemd). Het woord psychosomatisch komt van de Oud-Griekse woorden ψυχή (psuchè) wat "geest" betekent en σῶμα (soma) wat "lichaam" betekent. De psychoanalyticus Franz Alexander stond aan de wieg van de moderne psychosomatische geneeskunde.

Aan de psychosomatische geneeskunde dragen veel verschillende disciplines bij, waaronder psychologie (men name klinische psychologie), psychiatrie (met name neuropsychiatrie en liaisonpsychiatrie), immunologie, dermatologie, psychoneuro-immunologie, gynaecologie, psychoneuro-endocrinologie en pijnbehandeling.

Psychosomatische ziekten[bewerken]

Veel klachten zijn niet of moeilijk medisch vast te stellen. Toch zijn er gefundeerde redenen waarom symptomen optreden zoals Jung beschreef: "Iemand met voortdurende angst heeft daar gegronde reden voor."

Psychosomatische ziekten zijn modegevoelig. Als de medische kennis toeneemt verschuift de aandacht, en daarmee het aantal lijders. Fibromyalgie, burn-out, chronischevermoeidheidssyndroom, functionele hypoglykemie, RSI, MCS ,spasmofilie, whiplash, bekkeninstabiliteit en hyperventilatiesyndroom zijn voorbeelden van aandoeningen waarbij door de meeste medici een grote psychische component wordt verondersteld.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Psychosomatiek

WAT KAN JE ALVAST ZELF DOEN BIJ ZIEKTE EN KANKER

 

Een ander dieet: je onthouden van niet-bio vlees, geraffineerde suiker, zuivel en geraffineerde granen. Eet vooral groenten, fruit, granen en bonen. Voel je nood aan vlees eet een klein beetje bio vlees. Wil je wat suiker neem dan een beetje rauwe ongeraffineerde suiker. Gebruik om te bakken en te braden, ghee boter of koskosvet.

 

Het gebruik van verse kruiden en sappen – om het lichaam te ontgiften en het immuunsysteem te versterken.

 

Een verdieping van de spiritualiteit: Meditatie, visualisatie, boeken over positief denken lezen.

 

Het loslaten van onderdrukte emoties zoals angst, boosheid en verdriet. Elke verzuring loslaten, zowel fysiek als emotioneel, de ISA healing op afstand is daarbij zeer geschikt.

 

Het volgen van je eigen intuïtie bij beslissingen omtrent de behandeling – het heft in eigen hand nemen. Het hebben van een sterke wil om te leven.

 

 

De verzuring in je lichaam tegengaan = kanker loslaten

 

We blijven chemotherapie toepassen, hoewel er geen noodzaak voor is!

 

Dit prachtige feit, ontdekt in 1923 door een Duitse wetenschapper genaamd Otto Heinrich Warburg, die voor zijn behandeling voor kanker zelfs de Nobelprijs kreeg, maar toch, mogen de mensen de waarheid niet kennen.

 

Wat werd ontdekt door Dr. Warburg?

 

Dr. Warburg ontdekte dat kanker het resultaat is van een anti-fysiologische levensstijl. Anti-Phuspt diëten (met voedsel dat verzurend werkt) en lichamelijke inactiviteit van het lichaam creëren een zure omgeving met weinig zuurstof. De zuurgraad van de cel verdringt de zuurstof uit de cellen en het ontbreken van zuurstof in de cellen leidt tot een zure omgeving. ‘Als je een te hoge zuurgraad hebt, mis je automatisch zuurstof in het lichaam; als je zuurstof ontbreekt, zal uw organisme verzuren. De zure omgeving is een omgeving zonder zuurstof, sprak Dr. Warburg.

 

En als je 35% zuurstof onttrekt, kunnen kankercellen ontstaan in slechts twee dagen. Dus is de oorzaak van kanker vandaag verzuurde organismen en cellen zonder zuurstof.

 

In zijn werk “Het metabolisme van tumoren,” toonde Dr. Warburg aan dat alle kankerverwekkende vormen aan twee basisvoorwaarden voldeden: De zuurgraad van het bloed en hypoxie (gebrek aan zuurstof). Hij vond dat de tumorcellen anaërobe zijn(ademen geen zuurstof) en kunnen niet overleven in de aanwezigheid van hoge zuurstofconcentraties.

 

Tumorcellen kunnen overleven door de tussenkomst van glucose in de omgeving zonder zuurstof. Daarom is kanker niets anders dan een afweermechanisme, die onze cellen gebruiken om te overleven in een zure omgeving zonder zuurstof. Wat beïnvloedt de verzuring van het lichaam en het optreden van kanker? Het antwoord is heel eenvoudig: voedsel. De meeste mensen tegenwoordig, in tegenstelling tot twintig jaar geleden, eten voedsel dat verzuren van het lichaam bevorderd, zodat het niet verwonderlijk is dat het voorkomen van deze ziekte systematisch is toegenomen.

 

Wat te eten in kleinere hoeveelheden of zoveel mogelijk te vermijden?

 

– Geraffineerde suiker en alle derivaten daarvan. Dit is het ergste, omdat er geen eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen in zitten en niet alleen geraffineerde koolhydraten, die schade toebrengen aan de alvleesklier. De pH is 2,1 (erg zuur).

 

– Vlees (alle soorten), dierlijke producten – melk en kaas, room, yoghurt etc.

 

– Geraffineerd zout, geraffineerd bloem en alle derivaten daarvan, zoals pasta, cakes, koekjes en dergelijke. Brood, boter, cafeïne, alcohol, alle industrieel verwerkt en ingeblikt voedsel, die conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, stabilisatoren, etc. bevatten

 

– Antibiotica en in het algemeen alle drugs.

 

Waarvan meer te eten?

 

– Baking soda en citroen

 

– Fruit

 

– Alle rauwe groenten. Sommige zijn zuur van smaak, maar in het lichaam veranderen ze en worden alkalisch.

 

– Amandelen. Deze zijn zeer alkalisch.

 

– Volle granen: de enige alkaliserende graan is gierst. Alle andere granen zijn licht zuur, maar de ideale voeding moet een bepaald percentage van zuurgraad hebben. Alle granen moeten gekookt worden gegeten.

 

– Goeie kwaliteits honing (onverhit) . Heeft een zeer hoge alkaliteit.

 

– Chlorofyl. Groene planten bevatten chlorofyl dat is zeer alkalisch.

 

– Water gezond water met boviswaarde boven de 6500 . Dit is belangrijk voor de productie van zuurstof. Blijf altijd goed gehydrateerd, drink kleine slokjes water gedurende de dag.

 

Wat nog meer

 

– Beweging. Bewegen helpt om de alkaliniteit van het lichaam vast te houden omdat het zuurstof door het lichaam pompt. Een sedentaire levensstijl is het vernietigen van het organisme.

 

Chemotherapie is de dood!

 

Hoewel de industrie meer dan voldoende kennis heeft van de onderzoeken gedaan door wetenschappers, wordt kanker behandeld met chemotherapie.

 

Chemotherapie betekent vaak de dood. Het aanzuren van het lichaam zodanig dat het lichaam de laatste alkalische reserves in het lichaam bereikt om de zuurgraad te neutraliseren door het opofferen van mineralen (calcium, magnesium, kalium) die zijn ingebed in de beenderen, tanden, nagels en haar en als resultaat zien we door chemotherapie de fysieke veranderingen bij patiënten.

 

Chemotherapie verzuurt het lichaam zo veel dat het de verspreiding van kanker bevorderd in plaats celvernietiging. Daarom, als u lijdt aan deze ziekte, begin met het alkaliseren van het lichaam, waarin zuiveringszout dat je kunt kopen in elke winkel zeer behulpzaam is.

 

Het is bekend in de wereld van alternatieve geneeskunde als een zeer goede en effectieve kanker killer, voornamelijk vanwege de alkalische eigenschappen.

 

Iedereen kan zijn pH naar boven brengen waardoor alle cellen meer zuurstof op kunnen nemen en de kankercellen als het ware opbranden en vernietigd worden door de geproduceerde extra zuurstof. Als de pH van het bloed omhoog gaat bent u aan het genezen. Zo gemakkelijk is het. Een kind kan de was doen. En u kunt het controleren door een simpele pH test.

 

Hoe geneest u nu uw kanker?

Weet u dat u in tien dagen tijd van kanker kunt worden genezen? Tien dagen vanaf het moment dat uw pH tussen de juiste waarden zit? U neemt uw bloed pH en als deze niet 7,2 en 7,4 zit hebt u kanker. En als u dat ziet, neemt u gewoon twee bekers natriumbicarbonaat elke dag. Eenmaal ‘s morgens en eenmaal ‘s avonds.

– U brengt nu uw pH naar minimaal 7,2.

– nu zorgt u dat uw pH tien dagenlang tussen 7,2 en 7,4 blijft

– na tien dagen laat u uzelf weer controleren

– u zult zien dat tumoren volledig verdwenen zijn

– indien niet volledig verdwenen, restjes of onzekerheden, gewoon voortgaan met de kuur

– als u kankervrij bent kunt u stoppen maar … denk voortaan aan uw eten!

 

Een ingekapselde tumor is geen probleem maar indien metastasen ontstaan wordt gezond weefsel geïnfiltreerd met een laag pH en ontstaan er ook gezwellen in een andere omgeving. Door het gebruik van natriumbicarbonaat (maagzout opgelost in water en twee tot driemaal per dag gedronken) worden metastasen opgeruimd en verkwijnt de tumor waarbij ook verdere metastasen worden voorkomen waardoor patiënten niet sterven en de ziekte volledig kan worden teruggedraaid. Door een verslechterde suikervertering worden waterstofproductie en uitscheiding bijna genihiliseerd in kankers. Als we daarbij de slechte celstofwisseling optellen resulteert het gedrag in een lagere, dus zure, pH waarde zo kenmerkend voor kwaadaardige tumoren. De pH in kwaadaardige tumoren ligt tussen pH 6,5 en 6,9 waarbij in gezond weefsel de pH tussen de waarden 7,2 en 7,4 ligt.

 

Gezonde nieren hebben ook baat bij zuiveringszout. Mensen met een bestaande nierziekten kunnen zich beter niet wagen aan zuiveringszout. Bij patiënten die een hartoperatie hebben ondergaan doet maagzout het risico op een aan deze ingreep verbonden risico op nierfalen maar liefst met 57% dalen.

 

http://worldunity.me/maagzout-geneest-kanker-nu-is-het-bewezen/